Rob’ın Saati

Türkiye’nin İlk Robert Pattinson Hayran Sitesi – Kaynağından Doğru ve Kaliteli Haber;

Bizler robertpattinson-tr.com ekibi olarak, tamamen Robert Pattinson’ın Türk Hayranlarını Rob’un hayatındaki gelişmelerden haberdar etmek amacı ile bu siteyi oluşturduk. Üzülerek belirtiriz ki, kendisine olan hayranlığımız dışında Robert Pattinson ile uzaktan, yakından herhangi bir ilişkimiz yoktur.

Bizi Facebook’dan da takip edin..!!

Bizi Twitter’dan da takip edin!

Gelecek Dünyalar!

The Lighthouse
Yönetmen: Robert Eggers
Rol: Ephraim Winslow
Durumu: Tamamlandı
Vizyon Tarihi:19, 20 ve 21 Ekim - Filmekimi 2019
Film ile İlgili Haberler

The King
Yönetmen: David Michôd
Rol: The Dauphin
Durumu: Tamamlandı
Vizyon Tarihi: 1 Kasım 2019 Netflix
Film ile İlgili Haberler

Waiting for the Barbarians
Yönetmen: Ciro Guerra
Rol: Mandel
Durumu: Tamamlandı
Vizyon Tarihi: Ağustos 2020 - VOD Platformlarında
Film ile İlgili Haberler

Tenet
Yönetmen: Christopher Nolan
Rol: ?
Durumu: Post-Production
Vizyon Tarihi: 26 Ağustos
Film ile İlgili Haberler

The Batman
Yönetmen: Matt Reeves
Rol: Batman/Bruce Wayne
Çekim Tarihi: 6 Ocak 2020
Bitiş Tarihi: ?
Vizyon Tarihi: 1 Ekim 2021
Film ile İlgili Haberler

The Devil All the Time
Yönetmen: Antonio Campos
Rol: Preston Teagardin
Durumu: Post-Production
Vizyon Tarihi: 16 Eylül 2020 Netflix
Film ile İlgili Haberler

The Stars at Noon
Yönetmen: Claire Denis
Rol: ?
Çekim Tarihi: ?
Bitiş Tarihi: ?
Vizyon Tarihi: ?
Film ile İlgili Haberler

Ülkelere Göre Ziyaretçi Dağılımı

free counters

Robert Pattinson, Brad Pitt ve Kısa Sürede Seks Sembolü Olan Diğerleri

İçeriği sadece premium üyeler görebilmektedir. Lütfen kayıt olunuz. Eğer kayıtlı bir kullanıcı iseniz, lütfen giriş yapınız.

Mevcut Kullanıcı Girişi

Kullanıcı Adı
Şifre
  Beni Hatırla
 

Yeni Kullanıcı Kaydı

Lütfen sayfanın sağ tarafında gördüğünüz META bölümünde yer alan "Kayıt Ol"a tıklayınız
   
   

52 yorum alan yazıRobert Pattinson, Brad Pitt ve Kısa Sürede Seks Sembolü Olan Diğerleri

  • avatar twim

    O hep en çok sevilen olacak ve en çok arzu edilen tabiki..

  • avatar SERIFE_CULLEN

    Seks sembolü In Love In Love Ne güzel haberler gelmeye başladı eline sağlık Alice tüm dünya ile birlikte bizde haberdar oluyoruzSmile Canım benim aşk tanrım o In Love In Love Kissing Kissing

  • “Yaşayan En Seksi Erkek”??? Hayır.
    Yaşayan en mükemmel insan. Gözlerinin yanında yeryüzünün hiçe sayıldığı yegâne varlık. Ve daha fazlası… Sadece bir seks sembolü olarak görülmesi hoş değil. Kişiliği herşeyini gölgede bırakabilecek kadar hayranlık uyandırıcı. O eşi benzeri olmayan biri, herhangi bir hollywood yıldızı değil. O, tanrının bir lütfu. Başka birşey değil.

  • bu filmden sonra cocuğun önü açıldı.Hollywood da da ilerleyen yıllarda filmlerde yol alabilme ihtimali var.Umarım onu başka filmlerde de görürüz Grin

  • avatar SERIFE_CULLEN

    Güneşte Parlayan oyuncu… Ne güzel bir tabir In Love In Love In Love

  • avatar sezin-rob

    seks sembolü ha.ilginç tam ona uyacak bir tabir In Love In Love In Love

  • arachnoid: “Yaşayan En Seksi Erkek”??? Hayır.Yaşayan en mükemmel insan. Gözlerinin yanında yeryüzünün hiçe sayıldığı yegâne varlık. Ve daha fazlası… Sadece bir seks sembolü olarak görülmesi hoş değil. Kişiliği herşeyini gölgede bırakabilecek kadar hayranlık uyandırıcı. O eşi benzeri olmayan biri, herhangi bir hollywood yıldızı değil. O, tanrının bir lütfu. Başka birşey değil.

    katılıyorum. onun kişiliğide aynı zaman da bizi ona çekiyor.o gerçekten iyi bir insan……

  • Spielberg ve Scorsese tuttum bunu.Özellikle Scorsese.

    Şimdi sektörün acımasız oldugu gerçek.Fanlar onu nasıl görür bilemem ama o bu işi seksi olma,popüler olma amacıyla yapmıyor, bunu biliyoruz.Bence önemli olan dogru insanlarla dogru zamanda çalışmak.Yıllar sonra hakkında belgesel hazırlandıgında eger izleyen kişi ‘Vay be, adam neler yapmış.Ne filmler çevirmiş’ derse işte o zaman olmuştur demektir.Seksilik,güzellik bunlar geçici ve fani şeyler.(Bkz:Leonardo DiCaprio)(Bkz:Brad Pitt)

  • arachnoid: “Yaşayan En Seksi Erkek”??? Hayır.Yaşayan en mükemmel insan. Gözlerinin yanında yeryüzünün hiçe sayıldığı yegâne varlık. Ve daha fazlası… Sadece bir seks sembolü olarak görülmesi hoş değil. Kişiliği herşeyini gölgede bırakabilecek kadar hayranlık uyandırıcı. O eşi benzeri olmayan biri, herhangi bir hollywood yıldızı değil. O, tanrının bir lütfu. Başka birşey değil.

    sana kesinlikle katılıyorum.Sadece seks sembolü olarak değil biz onun karakterinide sevdik.o utangaç yüzünü, saçlarını,ellerini parmaklarını da sevdik.Herşeyini sevdik.. Heart Heart

  • avatar sezin-rob

    guest: katılıyorum. onun kişiliğide aynı zaman da bizi ona çekiyor.o gerçekten iyi bir insan……

    aslında ewet gerçekten çok haklısınız

  • avatar kbr

    Başlık süper ya ahahah Grin Seks sembolüm benimmm.. Kiss Kiss Grin

  • numb: Spielberg ve Scorsese tuttum bunu.Özellikle Scorsese.Şimdi sektörün acımasız oldugu gerçek.Fanlar onu nasıl görür bilemem ama o bu işi seksi olma,popüler olma amacıyla yapmıyor, bunu biliyoruz.Bence önemli olan dogru insanlarla dogru zamanda çalışmak.Yıllar sonra hakkında belgesel hazırlandıgında eger izleyen kişi ‘Vay be, adam neler yapmış.Ne filmler çevirmiş’ derse işte o zaman olmuştur demektir.Seksilik,güzellik bunlar geçici ve fani şeyler.(Bkz:Leonardo DiCaprio)(Bkz:Brad Pitt)

    mesela Brad Pitt.Adam 40 yaşını devirmiş olsada hala oyunculuğundan ve yakışıklılığından bişi kaybetmiş değil.Hala ona yakışıklı derim.Leonardo Di Caprio da öyle.Eski filmlerini izlediğimde oyunculuklarına hala hayran kalıyorum.

  • avatar nergis

    SERIFE_CULLEN: Güneşte Parlayan oyuncu… Ne güzel bir tabir

    evet harika bir tabir

  • SERIFE_CULLEN: Güneşte Parlayan oyuncu… Ne güzel bir tabir

    Ben o kısma da itiraz edeyim hemen Grin
    Edward’ı bilemem tabii, elbette o güneşte parlıyor olabilir ama;
    Güneşin ta kendisi Robert. Onun gülüşüyle doğuyor her yeni günüm aslında, o bilincime girdiğinden beri.

  • avatar ogulcanxxx

    iYİ şallah hep böyle kalır.Yıldızı sönmez,nice genç oyuncular vardı çok ünlüydü ama yldızları söndü Robert Pattinson sevdiğim bir oyuncu iyi şallah bir gün diğerleri gibi yıldızı sönmez. Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused

  • avatar aysee

    saate baktımda aşkım şimdi kahvesini almış eline sette takılıyodur. yani erken çekimi varsa eğer. yoksa da yeni uyanmıştır odasındadır In Love gel de şu haberi bir oku Robceyzim. töğbler olsun o gelip geçici değil! hissediyorum ayol Razz ve de sex sembolü olduğu kesin ama daha derini de var onda hacııı dikkat lütfen Razz çeviğriii için saol Alice Big Smile

  • avatar Peculiar Vampire

    arachnoid: “Yaşayan En Seksi Erkek”??? Hayır.Yaşayan en mükemmel insan. Gözlerinin yanında yeryüzünün hiçe sayıldığı yegâne varlık. Ve daha fazlası… Sadece bir seks sembolü olarak görülmesi hoş değil. Kişiliği herşeyini gölgede bırakabilecek kadar hayranlık uyandırıcı. O eşi benzeri olmayan biri, herhangi bir hollywood yıldızı değil. O, tanrının bir lütfu. Başka birşey değil.

    kesnlikle !! ROTFL

  • avatar ozyurt

    numb: Spielberg ve Scorsese tuttum bunu.Özellikle Scorsese.Şimdi sektörün acımasız oldugu gerçek.Fanlar onu nasıl görür bilemem ama o bu işi seksi olma,popüler olma amacıyla yapmıyor, bunu biliyoruz.Bence önemli olan dogru insanlarla dogru zamanda çalışmak.Yıllar sonra hakkında belgesel hazırlandıgında eger izleyen kişi ‘Vay be, adam neler yapmış.Ne filmler çevirmiş’ derse işte o zaman olmuştur demektir.Seksilik,güzellik bunlar geçici ve fani şeyler.(Bkz:Leonardo DiCaprio)(Bkz:Brad Pitt)

    katılıyorum

  • avatar yvaine

    ben kariyeri acisindan gelecegini kesinlikle leonardo do caprioya benzetiyorum. bir sure otoritelerin bir kismi tarafindan begenilmeyecek, oynadigi kaliteli filmler, kisiligi gozardi edilecek. cok az insan how to be ve little ashesdan bahsediyor ornegin. herkes twilight ile kafayi bozmus durumda, bir zamanlar titanicte oldugu gibi. ama cok gecmeden cok saglam yonetmenlerle, cok saglam filmlerde oyniycak ve gozardi edilemeyecek.
    bunu brad pitt bile hala yasiyor esasen. tipiyle yargilayip yetenegi arka plana atiyorlar.
    robert redforda bakip gayet guzel tahmin yurutulebilir bence. her neyse, zamani gelince benden sonraki neslin favori aktoru olarak adinin gececegine iddiaya girerim.

  • avatar Busenaz

    “Güneşte Parlayan” oyuncu sevdim ben bu lafı. Gerçi o Londra’nın sisli ve bulutlu, Vancouver’ın yağmurlu havasında bile parlıyor ama görebilene In Love In Love In Love Değil mi kızlar? Grin

  • avatar Busenaz

    SERIFE_CULLEN: Güneşte Parlayan oyuncu… Ne güzel bir tabir

    Katılıyorum cnm. Haberi okuduktan hemen sonra yorum yazdım ve gönderdim diğer yorumları şimdi okuyorum. Angel Sende görebiliosun demekki benim ve bir çoğumuz gibi onun “parıldadığını”… In Love In Love

  • avatar ozyurt

    bende şöyle düşünüyorum dicaprio’ya benzemiyo çünkü ; dicaprio ‘leonardo mania’ denilen şimdi rob’da olan bi süreç geçirdi ama bu süre içinde titanic’Ten başka 2 yada 3 film çevirdi demir maskeli adam,kumsal (başka hatırlamıyorum şu an af buyrun) ve gazetecilerden kaçmaya dergilere çok sık(rob daha sık verdiği için yazdım)röportaj vermemeye özen gösterdi.rob ise dergilerden foto çekimlerinden çok kaçmıyo demek istediğim işini yapmaya adamış kendini dünya rob diye yıkılsa bile relax mod’da takılmaya gayret gösteriyo ve film çekimlerine devam ediyo.ayrıca rob’un işinin dicaprio’dan zor olduğunu düşünüyorum sizce? düşünsenize titanic’teki jack’i titanic1-2-3-4 olarak gördüğümüzü amaaan allahım yıkılırdı ortalık ROTFL ROTFL rob’umuz zor olanı yapıyor kızlar edward olarak 4 kez göreceğiz onu gurur duyuyoruz dimiii =))
    ayrıca oyunculuğunun da dicaprio’ya 10 bastığını söylemek isterim kişisel görüşüm tabi.çünkü ben küçük küller’de dali’yi rob yerine dicaprio’nun oynadığını ve daha iyi bi performans sergileyeceğini sanmıyorum

    psGrinicaprio’dan bu kadar örnek vermemin nedeni rob kadar olmasada onuda beğeniyo olmam =)

  • avatar BiGlOvE...

    biz onu hep seveceğiz Smile Smile Smile ,oyunculuğunun yanı sıra onun gibi kişilikte birini daha önce hiç tanımamıştm ve fotolar haberlerlede olsa uzaktanda olsa tanıdığım için çok mutluyum…ROB hak ettiği yerde ve hep orada kalacak…yani bizim gönlümüzün tahtında… Big Smile Big Smile Big Smile Big Smile Kissed Kissed Kissed Kissed Kissed Kissed In Love In Love In Love

  • avatar BiGlOvE...

    ya bu arada oy içimden geldi seni çok seviorummmm rob In Love In Love In Love In Love In Love In Love In Love In Love In Love

  • avatar gyzem

    zamnında Leonardo DiCaprio,Brad Pitt nasıl kendi yaşındaki hayranlarına hitap ediyorkan zaman ilerledikçe hayran olanların sayısında artış, yaş aralıklarında farklar görüldüysede aynı şekilde rob’umuzda da böyle olacak Smile Smile

    gel gelelim herkes robu bizim kadar severmi orasıda ayrı konu Grin

  • avatar i_love_robert_pattinson_forever

    ahh rob hepsine taş çıkartır!!!bu arada bişi belrtcem biraz garip ama bütün kızlar leonardo dicaprio hastası odalarında poserler fln…ama bn bi türlü sevemedim onu yani bana hiçbir zmn çekici gelmedi… Grin Grin Grin

  • avatar d_angel

    rob bence her zaman en iyi olacak.en azından biz kızlar için Laugh Laugh Laugh

  • avatar meltemynr

    Bunlardan hiç birini Rob’u beğendiğim kadar beğenmedim ki.Kıyas bile kabul etmiyorum. Heart Rose

  • avatar Robert and esra

    arachnoid: “Yaşayan En Seksi Erkek”??? Hayır.Yaşayan en mükemmel insan. Gözlerinin yanında yeryüzünün hiçe sayıldığı yegâne varlık. Ve daha fazlası… Sadece bir seks sembolü olarak görülmesi hoş değil. Kişiliği herşeyini gölgede bırakabilecek kadar hayranlık uyandırıcı. O eşi benzeri olmayan biri, herhangi bir hollywood yıldızı değil. O, tanrının bir lütfu. Başka birşey değil.

    katılıyorum herkesın onu bu yonuyle tanıması bence hıç ii degıl

  • avatar ogulcanxxx

    arachnoid: Yaşayan En Seksi Erkek”??? Hayır.
    Yaşayan en mükem

    Bence bazı insalar Robet in yakışılılığına hayran oyunculuğuna değil Smile

  • avatar ogulcanxxx

    O Çok iyi bir oyuncu YAKIŞIKLILIĞA DEĞİL OYUNCULUĞA BAKIN

  • avatar ozyurt

    ogulcanxxx: O Çok iyi bir oyuncu YAKIŞIKLILIĞA DEĞİL OYUNCULUĞA BAKIN

    katılıyorum

  • avatar berfin_edwardkolik

    twim: O hep en çok sevilen olacak ve en çok arzu edilen tabiki..

    katılıyorum.

    ogulcanxxx: O Çok iyi bir oyuncu YAKIŞIKLILIĞA DEĞİL OYUNCULUĞA BAKIN

    SERIFE_CULLEN: Seks sembolü Ne güzel haberler gelmeye başladı eline sağlık Alice tüm dünya ile birlikte bizde haberdar oluyoruz Canım benim aşk tanrım o

    ya yakışıklı olmasıydı bnce ilgini çekmezdi.ha bu çocuk iyi oyuncu tabii ki ama yakışıklılıkta yükselmesinde nedenlerden biri bnce

  • “Ya da bir başka Hollywood ibret hikayesine konu mu olacak?” böyle birşey olmayacak çünkü rob kariyerinde ilerlemeyi seçti rob adını hollywooda altın harflerle yazdıracak

  • avatar robaskim98

    yaşamamın sebebi Grin aşkım haber süper bayıldım seks sembolü… D:

  • avatar alicevesile

    bizgili: bu filmden sonra cocuğun önü açıldı.Hollywood da da ilerleyen yıllarda filmlerde yol alabilme ihtimali var.Umarım onu başka filmlerde de görürüz

  • avatar nur-moon

    o kendine has kimsenin yolundan gitmesine gerek yok kendi younu kendisi açar…. Wink

  • avatar elie cullen

    Bence filmlerde rol almaya devam ettiği sürece hep parlıycak.. Ama hep alacakaranlıkla anılıcak tıpkı di caprio ya olduğu gibi.. Ama kolay kolay yok olacağını sanmıyorum..

  • Fotoğrafı görünce dudaklarımı ısırdım!

    Onun gerçekliğine inanabilmek zor, o başka bir şey ama ne? In Love

    Herkesi,herşeyi gölgede bırakacak bir geleceği olacak onun Cool

  • avatar black-blue

    RobPattzz: Fotoğrafı görünce dudaklarımı ısırdım!Onun gerçekliğine inanabilmek zor, o başka bir şey ama ne? Herkesi,herşeyi gölgede bırakacak bir geleceği olacak onun

    Yes aynen

  • avatar rayshee

    Onun sihrini anlayamayanlarr zaten çözemezler.Robert herkezden çok farklıı ondakii herşey farklı.Herşeyii herkesi gölgede bırakıcak bi güce sahip.o yüzden uzun yıllar en tepede olucaıından en azından bzmm hiç şüphemiz yokk Heart Heart Heart Smile Smile

  • avatar robert_didem

    evt her hali ile bu ”seks sembolü” tabirini hak ediyor ama onun kişiliği bambaşka kimseye benzemesine gerek yok çünkü biz onu bütün doğallığı ile seviyoruz!! Heart Heart diğerleri kimin umrunda!! Razz rob her zmn kendi çizgisinde kendine yakışan şekide devam edecek!!şimdiye kadar bu kadar ödül alan bir insan hala şımarmış ve benliğini korumus ve işini en iyi şekilde yapmaya devam etmişse eminim ileriki hayatı da böle devam edecektir!!onda bulunan ve kimsede görmediğimiz bambaşka bir sey var bu sey bizi ona daha cok baglıyor eminim bundan sonrada hep öle olacaktır!!I LOVE YOU ROB!!!! In Love In Love Heart Heart

  • avatar Gunesimsin

    Ne olursa olsun, Rob sonsuza kadar parlayacak bir yıldız olarak kalacak içimizde. Hayallerimizi süsleyen prens SENİ ÇOK SEVİYORUZZZZZ Heart Heart

  • avatar e.d.w.a.r.d-h.a.r.b.i

    o bnm hayatımda qördüqüm qörebileceqim en seksi erkek ondan başkasını qözüm qörmüo artq aşkımm bnmm Heart Heart Heart

  • avatar yvaine

    bir ben mi benzetiyorum bilmem ama oyunculuk ve tip bakimindan jack nicholson’a benziyor rob. zaten en sevdigi oyuncu da jack nicholson’mis. sadece mimikleriyle bile isin altindan kalkabilir gibi geliyor bana. the shinning’de jack nicholson oynadigi karakteri cok rahat oynar. daha simdiden seks sembolu diye uzerine gidiyorlar. yapilan bu bence. baski olusturmaya calisiyorlar. eminim ki rob bu yaziyi aklina takmayacaktir bile. kendinden oldukca emin ve bu da iyi bir sey.

  • yvaine: bir ben mi benzetiyorum bilmem ama oyunculuk ve tip bakimindan jack nicholson’a benziyor rob. zaten en sevdigi oyuncu da jack nicholson’mis. sadece mimikleriyle bile isin altindan kalkabilir gibi geliyor bana. the shinning’de jack nicholson oynadigi karakteri cok rahat oynar. daha simdiden seks sembolu diye uzerine gidiyorlar. yapilan bu bence. baski olusturmaya calisiyorlar. eminim ki rob bu yaziyi aklina takmayacaktir bile. kendinden oldukca emin ve bu da iyi bir sey.

    çok dogru

  • avatar roddi86

    o kariyeri boyunca hep başarılı bir oyuncu ve kişi olacak . Robert efsane oyuncular (Robert de niro, jake nicholson,marlon brando) arasına adını bence şimdiden yazdırdı bile .
    bence Robert ın kariyeri Brad pitt ve johnny depp gibi olmayacak , olmasın da zaten, çünkü ben Robert ın sadece bir seks sembolü ne bileyim yakışıklı oyuncu olarak anılmasını istemem , bence oyunculuğu ile de anılsın . zaten ne kadar yakışıklı ve kusursuz bir insan olduğunu hepimiz biliyoruz

  • avatar Isabella Marie Swan

    güneşin ve kalbimizin parıldayan yıldızı…Rob seni seviyoruz ve belki hiçbir faaliyette bulunmasanda bu gerçek aynı kalıcak Smile

  • avatar Busra.

    ”Güneşte Parlayan oyuncu” Harikaymıs ! Big Smile

  • avatar bellas

    e herhalde ama ben onu hiçbir zaman seks sembolü olarak görmedim seksi olduğu kesin ama onun hakkında hiç sapıkça şeyler düşünmedim ben ona aşığım In Love In Love In Love In Love In Love In Love In Love In Love In Love In Love In Love In Love

Yorum yazmak için giriş yapmalısınız.