Rob’ın Saati

Türkiye’nin İlk Robert Pattinson Hayran Sitesi – Kaynağından Doğru ve Kaliteli Haber;

Bizler robertpattinson-tr.com ekibi olarak, tamamen Robert Pattinson’ın Türk Hayranlarını Rob’un hayatındaki gelişmelerden haberdar etmek amacı ile bu siteyi oluşturduk. Üzülerek belirtiriz ki, kendisine olan hayranlığımız dışında Robert Pattinson ile uzaktan, yakından herhangi bir ilişkimiz yoktur.

Bizi Facebook’dan da takip edin..!!

Bizi Twitter’dan da takip edin!

Gelecek Dünyalar!

The Lighthouse
Yönetmen: Robert Eggers
Rol: Ephraim Winslow
Durumu: Tamamlandı
Vizyon Tarihi:19, 20 ve 21 Ekim - Filmekimi 2019
Film ile İlgili Haberler

The King
Yönetmen: David Michôd
Rol: The Dauphin
Durumu: Tamamlandı
Vizyon Tarihi: 1 Kasım 2019 Netflix
Film ile İlgili Haberler

Waiting for the Barbarians
Yönetmen: Ciro Guerra
Rol: Mandel
Durumu: Tamamlandı
Vizyon Tarihi: Ağustos 2020 - VOD Platformlarında
Film ile İlgili Haberler

Tenet
Yönetmen: Christopher Nolan
Rol: ?
Durumu: Post-Production
Vizyon Tarihi: 26 Ağustos
Film ile İlgili Haberler

The Batman
Yönetmen: Matt Reeves
Rol: Batman/Bruce Wayne
Çekim Tarihi: 6 Ocak 2020
Bitiş Tarihi: ?
Vizyon Tarihi: 1 Ekim 2021
Film ile İlgili Haberler

The Devil All the Time
Yönetmen: Antonio Campos
Rol: Preston Teagardin
Durumu: Post-Production
Vizyon Tarihi: 16 Eylül 2020 Netflix
Film ile İlgili Haberler

The Stars at Noon
Yönetmen: Claire Denis
Rol: ?
Çekim Tarihi: ?
Bitiş Tarihi: ?
Vizyon Tarihi: ?
Film ile İlgili Haberler

Ülkelere Göre Ziyaretçi Dağılımı

free counters

Alacakaranlık Kitapları

3 şeyden kesinlikle emindim. 1.’si Edward kesinlikle bir vampirdi. 2.’si bu ne kadar güçlü olduğunu bilmediğim bu vampir, yani benim kanıma susamıştı. 3.’sü bu vampire kayıtsız ve geri dönülmez bir şekilde aşıktım.” İsabella “Bella” Swan güneşli Phoenix, Arizona’dan, babası Charlie’nin yanına, yağmurlu Forks, Washington’a taşınır. Bella bunu seçmiştir çünkü annesi Renée beysbol oyuncusu olan yeni kocası Phil Dwyer ile taşınacaktır. Bella yeni okulunda dikkatleri üzerine çeker ve çabucak birkaç arkadaş edinir ayrıca okuldaki erkek öğrenciler de utangaç Bella’nın ilgisini çekmek için yarışır. Bella okulun ilk gününde, Biyoloji dersinde Edward Cullen’in yanına oturduğunda, Edward tarafından tamamen reddedilmiş gibi görünür. Aile dostu Jacob Black, Bella’ya yerel kabile efsanelerinden bahseder. Bella Edward ve ailesinin vampir olduğunu öğrenir, ancak bu aile insanların değil, hayvanların kanını içen vampirlerdir. Edward ilk başlarda Bella’dan uzak durmaya çalışır çünkü onun kanının kokusu da kendisine çok çekici gelir. Zamanla Bella ve Edward birbirlerine aşık olduklarını anlarlar. Birliktelikleri göçebe vampirlerin Forks’a gelmesi ve James’in(göçebe vampirlerin başı) Bella’yı avı olarak görmeye karar vermesi ile kaosa girer. Cullenler James’in dikkatini dağıtmak için Bella ve Edward’ı ayırma planı yaparlar ve Bella’yı saklanması için Phoenix’te bir otele gönderirler. Sonrasında Bella, James’ten annesini ele geçirdiğini ve onu kurtarabilmesi için kendisini feda etmesi gerektiğini söyleyen bir telefon alır. Bella da söyleneni yapar ve her şeyin yalan olduğunu anlar ama herşey için geçtir. James ona saldırır ancak Edward, Cullen ailesinin diğer üyeleri ile birlikte James öldüremeden önce Bella’yı kurtarır. Bella’nın elinin ısırıldığı anlaşıldığında Edward onu vampire dönüştürecek zehir vücüduna yayılmadan önce emerek dışarı atmaya çalışır. İlk anda zorlanır ama aşkı için durmayı başarır. Forks’a geri dönmeleri üzerine, mezuniyet gecesinde Bella, Edward’ın izin vermediği vampir olma arzusunu dile getirir. Ama bu isteğini Edward reddeder. Ama bu dileği elbet bir gün gerçekleşecektir.

K A Y N A K

—————————————————————————————————

Cullen ailesi Bella’nın doğum günü için bir parti yaparlar. Ama Bella endişelidir çünkü: Edward hep genç kalacaktır. Peki ya Bella? Partide işler çok fena karışır. Bir kaç gün sonra Edward Bella’dan kendisine bir şey yapmayacağında dair söz ister ve Bella’yı terk eder. Bella bu olayla çok dağılır. Ve sorunlardan kurtuluşu Jacob’da bulur. Jacob’la tehlikeli işlere kalkışırlar. Her tehlikeli işte Bella Edward’ın sesini duyar ve mutlu olur. Bir gün tek başına ormanda gezerken bir vampir(Laurent)görür. Bu vampir tam onu öldürmek üzereyken 7 tane kurt onu kurtarır ve vampiri öldürür. Bella bir kaç gündür Jacob’a ulaşamaz ve en sonunda onun evine(La push)’a gider. Jacob’a ne olduğunu çok geçmeden anlar. Jacob bir kurt adama dönüşmüştür. Ve onun hayatını kurtaran da Jacob’dur. Bella buna çok şaşırır. Bir gün Bella bir uçuruma gider. Atlamayı düşünür ve içinden Edward’ın seslerini duymaya başlar ama yinede her şeye rağmen uçurumdan atlar. Uyandığında yanında Jacob vardır. Jacob da onun peşinden atlamıştır. Evine gidince evlerinde Cullen ailesinden birini(Alice)’i görür. Alice ve ailesi Bella’nın öldüğünü sanmaktadır. Alice Bella’ya Edward’ın da bunu duyduğunu ve kurt adamların onu öldürmesi için ormana gittiğini söyler. Bella ve Alice hemen uçağa atlar ve Edward’ı kurtarmak için ormana giderler. Edward tam ölüme giderken Bella ona sarılır. Edward ile Bella şaşkınlıktan ne yapacaklarını bilemezler. Sonrada kanalizasyon gibi bir yere giderler. Bella eğer vampir olmazsa ölmek zorundadır. Edward onu evine götürür. Ve tüm aile halkı onun mezuniyetten sonra vampir olmasına karar verirler. Edward ile Bella yalnız kaldıklarında konuşmaya başlarlar Edward herşeyi onu korumak için yaptığını söyler. Ve aşkları yeniden canlanır. Ama ortada bir kaç sorun vardır. 1.’si Cullen ailesi(James)bir vampir öldürmüşlerdir. Ve bu vampirin ölümsüz aşkı (Victoria) Bella’yı öldürmeye çalışmaktadır. 2.’si eğer Bella vampir olmazsa ölecektir. 3.’sü Bella’nın kurt adamlar ile vampirler arasında seçim yapması gerekmektedir. Ve bu seçimin kurt adamlar ile vampirler arasında yüz yıllardır süren mücadeleyi körükleyeceğinin de farkındadır.

K A Y N A K

—————————————————————————————————

James’in intikamını almaktan vageçmeyen Victoria hain planların peşindedir. Diğer yandan Seattle’da cinayetler işlenmektedir. Bunun bir vampir işi olması ihtimali Cullenlar’ı düşündürmektedir. Bella’yı korumak için kurtadamlar ve vampirlerin bir araya geldiği bu kitapta acaba Bella’yı bekleyen neydi?

robertpattinson-tr.com

—————————————————————————————————

Bir vampiri sevdiğinizde, seçim hakkınız kalmaz. Bunun sevdiğiniz kişiyi inciteceğini bile bile nasıl kaçar, nasıl savaşırsınız? Sevdiğinize verebileceğiniz tek şey hayatınızsa, nasıl vermemezlik ederdiniz? Ya onu gerçekten seviyorsanız?

Vazgeçilmez bir şekilde bir vampire aşık olmak Bella Swan için, bir fantezi ve kabusun gerçeğe karışmasıdır. Edward Cullen’a duyduğu yoğun tutkuyla bir tarafa, kurt adam Jacob Black ile arasındaki derin bağ ile öbür tarafa çekilmiş bir halde, nihai dönüm noktasına ulaşmak için kayıplar ve mücadele dolu çalkantılı bir yıl geçirmiştir. Artık ölümsüzlerin karanlık ama çekici dünyasına katılacak, ya da iki kabilenin arasında insan olarak hayatına devam edecektir.

Bella artık kararını vermiştir ve kendisini muhtelemen yıkıcı ve anlaşılmaz sonuçları olacak benzeri görülmemiş bir olaylar zincirinin içinde bulur. Önce Alacakarnlık’ta yıpranmış olduğunu, ardından Yeniay ve Tutulma’da da dağılıp koptuğunu gördüğümüz ipler, artık tamamen düzeltilip biraraya gelecek gibi görünüyor. Peki ya bu sonsuza kadar gerçekleşmezse?
Alacakaranlık efsanesinin heyecanla beklenen son kitabı, Safak Vakti, milyonları büyüleyen bu romantik hikayenin sırlarını ve gizemlerini aydınlatıyor.

K A Y N A K

—————————————————————————————————

Alacakaranlık Efsanesi’nin hayranları, Tutulma kitabında tanıtılan ve yeni doğan bir vampirin karanlık dünyasında Bree Tanner’ın sürükleyici hikâyesiyle büyülenecekler.

Bedeninin değişimini izledim. Çatıda yere çömelmiş, tek eliyle tutunmaya çalışıyordu. Tüm o tuhaf samimiyet bir anda yok olmuştu, o artık bir avcıydı. Ne olduğunu bildiğim, nasıl olduğunu anladığım için yanındayken rahat olduğum bir şeydi.
Beynimi kapattım. Av zamanıydı. Derin bir nefes aldım. Aşağıdaki insanların damarlarında akan kanın kokusu içime işledi. Çevredeki insanlar onlardan ibaret değildi, ama en yakın olanlardı. Avınızın kim olacağını, avınızın kokusunu almadan önce, bir şekilde karar vermiş olmalıydınız.
Artık seçim yapmak için çok ama çok geçti.

K A Y N A K

—————————————————————————————————

Çok ilginç. Bunların kitap yüzünden olduğunu biliyorsunuz. Kitabın çok fazla saplantılı hayranları var. Çok garip çünkü insanlar hemen sizi, bir oyuncu olarak değil, kitapta canlandırdığınız karakter olarak görmeye başlıyorlar. Başlangıçta, dünyadaki herkes benden nefret etti. Tuhaf bir durum. Edward karakterinin tanımını okuduğunuzda, bakmaya doyamayacağınız kadar güzel olduğunu öğreniyorsunuz. Bu şekilde tanımlanan bir karakteri canlandırmanın çok zor olduğunu düşünüyorum, ve gerçekte bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum. Bu ilginin filmden sonra da devam etmesini umuyorum.” Robert Pattinson, Temmuz 2008, Comic-Con

Kitapları rolü aldıktan sonra okudum. Daha önce isimlerini dahi duymamıştım. Sonra filmi yapmaya başladık ve bu ilgi her geçen gün büyüdü, büyüdü ve büyüdü. Ve şimdi herkes Alacakaranlık’ı biliyor, bu çok garip ve beklenmedik bir durum.” Robert Pattinson, Temmuz 2008, Comic-Con

176 yorum alan yazıAlacakaranlık Kitapları

  • avatar burcu

    very bad

  • avatar Alice(Admin)

    Pardon, “very bad” olan nedir?

  • avatar rob_um

    midnight sun’u unutmuşsunuz

  • avatar alyel75

    MİDNİGHT SUN KİTABININ KADERİ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI… Bİ YAZILACAK Bİ YAZAR ŞU SÖZ KONUSU SIZINTI NEDENİYLE SİNİRLENDİ VE YAZMAKTAN VAZGEÇTİ FALAN DENİLDİ….
    BENCE YAZILMALI SABIRSIZLIKLA PİYASAYA ÇIKIŞINI BEKLİYORUM… ONİKİ BÖLÜMÜ OKUDUM.. VE BENCE EN GÜZEL BÖLÜMLERİ HALA YAZILMAMIŞ OLANLAR… EDWARDIN AĞZINDAN BU HİKAYEYİ BU AŞKI OKUMAK HAKİKATEN DAHA GÜZEL VE BELLANIN AĞZINDAN DİNLEMEKTEN DAHA FAZLA TATMİN EDİCİ….BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE!!!!!!!

  • avatar Alice(Admin)

    Stephenie Meyer, Midnight Sun’ın yazımını askıya aldı.

    Kitap ilk internete sızdığında, kitabı yazmaktan tamamen vazgeçtiğini söylese de, 2008 yılı sonlarına doğru, biraz daha yumuşayarak, olaya daha sıcak bakmaya başladı. Midnight Sun ile ilgili son söyledikleri, kitabı tamamlayacağı, ancak zamanı için 2 yıl gibi bir süre sonra, herkes bu kitabı konuşmayı bıraktıktan sonra dedi.

    Dolayısıyla bekleyeceğiz, ama eninde sonunda tamamlayacak, merak etmeyin.

  • avatar edwardseyma

    yha arkadaslar ben tam olarak anlamadım bu serının tam olarak kac tane kıtabı war benım bıldıgım soyle:alacakaranlık,yenı ay,tutulma,safak waktı ve midnigt sun lutfen cewabınızı beklıyorum…tskler.

  • avatar edwardseyma

    benım bıldıgım very bad dıe bı sey yhok

  • avatar aycha_x

    acaba yeni ayda edward’ın bakış açısından yazılcakmı??

  • avatar Renesmee(Admin)

    Bu seri 4 kitaptan oluşuyor. Sırasıyla şöyle:

    1. Alacakaranlık
    2. Yeni Ay
    3. Tutulma
    4. Şafak Vakti

    Geceyarısı Güneşi Alacakaranlık kitabının Edwrad’ ın gözünden yazılmış hali ama kitabın yazılmış olan ilk 12 bölümü sızdığı için Stephenie Meyer kitabı yazmayı süresiz olarak bıraktı. Basılıp basılmayacağı belli değil.

    Ayrıca başka kitaplar yazıp yazmayacağı da belli değil. Ben yazacağını ümid ediyorum çünkü Bella’ nın gözünden yazılanlar bitti dedi. Yani diğer karakterlerin gözünden yeni kitaplar yazar diye düşünüyorum.

  • avatar lion and lamb

    ben her karakterin gözünde n bütün seriyi yazsın hiç tereddüt etmem ve olayları aynı olan faka t anlata ı farklı olan bu kitapları alırım…

  • avatar Edward-Defne

    size iğrenç ötesi bir haberim var robertin dediine göre new moon sinamas kasımdaaa Frown Frown Frown Frown

  • avatar endlessly

    neden midnight sun yokk??? bi kere s.meyer hayranların baskısı yüzünden yazmaya devam edio ayrıca yayıneviyle anlaşması da var yani kitap kesin çıkıo onu neden siteye koymamışlar acabaaa

  • avatar twilightedward

    yha yeni ay ın edwardın ağzından anltımı süper olur yha düşünsenizee keşke stephenie ablacım onu da yassa hatrım için GrinGrinGrin

  • avatar robert_edward

    bence edward gözünde tüm olaylar daha açık ve net olur
    çünkü bella gözünden yazımda sadece sorunar var.eğer edward gözündne yazıırsa sorunlar çözüm bulmuş olaak

  • avatar aylax

    ben en çok yeni ay kitabını sewiorum..bella*nın edward*ı bulduqu sahneyi hiç bişeye deişmem Grin bu arada yeni ay filminde en edward*ın bellayı buraktıqı sahnede bella*nın yüz ifadesini çok merak ediorum Frown we edward*ın

  • avatar Renesmee_Black

    Bence Midnight Sun’dan sonra New Moon da Edward’ın ağzından anlatılmasın. Çünkü, ben yeni olayları çok merak ediyorum. Özelliklede Renesmee ve Jacob’ı

  • avatar rosalie

    sana katılıyorum…

  • avatar vampir_prenses

    arkadaşlar Stephenie Meyer ilk 12 bölüm internete sızdığı için yazmak istemedi ama sözleşme yaptığı için yazmak zorunda ve şu an yazmaya devam ediyor.İyiki o sözleşme war Smile

  • avatar hvnrvrd

    vampir_prenses: arkadaşlar Stephenie Meyer ilk 12 bölüm internete sızdığı için yazmak istemedi ama sözleşme yaptığı için yazmak zorunda ve şu an yazmaya devam ediyor.İyiki o sözleşme war

    yha siz bulabildiniz mi peki bu ilk 12 bölümü??

  • avatar wampire_team_07

    bnce edward ın ağzından diilde renesmenin ağzından anlatılı yani büyümeli liseye gitmeli tabbi ,…ama karışıkta olabilir bi bella bi edward bi renesme gençlik sorunları fln filn ama bnce renesme jake ı reddetmeli we başka bi wampiri sevmeli jake acı çekmeli hahahaha Grin

  • avatar wampire_team_07

    anlatılı diil anlatılmalı o pardon

  • avatar ashleygreene

    stepheine meyer çok haklııı ama bizi de çok bekletmesinnSmile

  • avatar rob._.bng

    wampire_team_07: bnce edward ın ağzından diilde renesmenin ağzından anlatılı yani büyümeli liseye gitmeli tabbi ,…ama karışıkta olabilir bi bella bi edward bi renesme gençlik sorunları fln filn ama bnce renesme jake ı reddetmeli we başka bi wampiri sevmeli jake acı çekmeli hahahaha

  • avatar muse_1234

    diger üc kitanında edward ın agzından yazılmasını istiyorumm

  • avatar ebru05

    gece yarısı güneşi yazılacakmış,Stephen,e-mail,faks,telefon yağmuruna tutulunca yazmaya kadar vermiş.

  • avatar alice__cullen

    internete midnigtsun ın sızmasına neden olan kişilere sesleniorum madem bi saflık yapmışınız düzeltmesini bilin

  • avatar twilight_mba

    tutulma ve şafak vaktinin özetlerini yazmamışsınız

  • avatar twilight_mba

    acaba onları da yazar mısınız?

  • avatar edward-_-cullen

    wampire_team_07: bnce edward ın ağzından diilde renesmenin ağzından anlatılı yani büyümeli liseye gitmeli tabbi ,…ama karışıkta olabilir bi bella bi edward bi renesme gençlik sorunları fln filn ama bnce renesme jake ı reddetmeli we başka bi wampiri sevmeli jake acı çekmeli hahahaha

    aynen katılıorum. durmak yok jocab”dan ezmeye devamSmileSmileGrinGrin

  • avatar edward-_-cullen

    jacob”ı

  • avatar twilightedward

    edwardkolikk: iyi de herkes engellemiş ki biliyosan söylesene

    bnde var cnm ama nası göndercm sana onu bilmioorım

  • avatar karanlik

    het se chk cuzel ama new moon un ozetının bı yerı yanlış edward ormana degl italya da gunese cıkmaya gtmıstır

  • avatar edwardkolikk

    twilightedward:
    bnde var cnm ama nası göndercm sana onu bilmioorım

    ya msn ver dicem engellicekler yaa öfff

  • avatar robertuba

    ben bişi sorucam meyer aslında seriyi 8 kitap olarak düşünmüş acaba midnight sundan sonraki 3 kitabı yani edwarrdın gözüyle olan kitaplarda çıkacak mı???

  • avatar robertuba

    Renesmee_Black: Bence Midnight Sun’dan sonra New Moon da Edward’ın ağzından anlatılmasın. Çünkü, ben yeni olayları çok merak ediyorum. Özelliklede Renesmee ve Jacob’ı

    bencede şafak vaktinden sonra olan yeni olaylar falan yazılsın ama fazla jacob olmasında renesme edward ve bella ve diğer cullenların hayatını anlatsınSmile

  • avatar esra

    stephenie kitapları yazmaya başladığnda hedef 6 kitaptı bunlarn 3ünü yazdı 4. kitabn yarısını bile yazmamştı ki bu yazılar internete sızdı ve yazarımz kızark kitabı yazmıcaını söyledi. fakt hyranlar sayeinde birz yumuşadı. sanırım yazıcak ama uzunbi süre sonra okuyablicz. 6. kitaptn ise hiç bi hber yok. inş. çıkar bu kitapta bi rehber niteliği taşıckmş

  • avatar zenesme

    Benim şuan öğrendiğim kadarıyla bütün kitaplar Edward’ ın ağzından tekrar yazılıyorumuş. Çok mutlu oldum zira Midnight Sun ile iyice büyülendim..

  • avatar pattinson forevet

    Midnight Sun un 12 bolumunu nasil bulabilirim lutfen yardim edin

  • avatar ReneeS(Site Temsilcisi)

    pattinson forevet:

    Midnight Sun un 12 bolumunu nasil bulabilirim lutfen yardim edin

    Forum bölümümüzde var. Smile

  • avatar Rob Kris

    Şimdi bu kitapları seri halde özel kutuda satıyorlar… Biz aldık… Keşke en başta böle bir şey yapsalardı….

  • avatar edward we ben

    bencede yeni olaylar anlatılsn edward n azndan anlatılcana

  • avatar pattinson forevet

    ReneeS(Site Temsilcisi):

    pattinson forevet:
    Midnight Sun un 12 bolumunu nasil bulabilirim lutfen yardim edin

    Forum bölümümüzde var.

    Cok saoll… Smile

  • avatar Renesmee_Black

    wampire_team_07: bnce edward ın ağzından diilde renesmenin ağzından anlatılı yani büyümeli liseye gitmeli tabbi ,…ama karışıkta olabilir bi bella bi edward bi renesme gençlik sorunları fln filn ama bnce renesme jake ı reddetmeli we başka bi wampiri sevmeli jake acı çekmeli hahahaha

    Hayır!!! Bu çok iğrenç bir düşünce..

  • avatar oyku_yesil

    Alice bunları nerden buluyosunuz onca resmi falan anlamıyorum

  • avatar Seray Cullen

    Rob Kris: Şimdi bu kitapları seri halde özel kutuda satıyorlar… Biz aldık… Keşke en başta böle bir şey yapsalardı….

    bu seriyi nerden bulabilirim nerde satılıyo acaba ??

  • avatar denizzz

    bildiim kadarıyla şafak vaktinden sonra geceyarısı güneşi (midnight sun) çıkıyo sorada internette gördüm ama yanlış olabilir emin deilim rising sun die bir kitap daha çıkıyo bu kitaptada jacob we renesmee’nin aşkı anlatılıor…

  • avatar Renesmee_Black

    denizzz: bildiim kadarıyla şafak vaktinden sonra geceyarısı güneşi (midnight sun) çıkıyo sorada internette gördüm ama yanlış olabilir emin deilim rising sun die bir kitap daha çıkıyo bu kitaptada jacob we renesmee’nin aşkı anlatılıor…

    Ahhh sonunda Jacob ve Renesmee Süperr Smile

  • avatar tuuba

    meraba kitabın serisinin e book halini ( türkce) nasıl bulabilirim bilgisi olan varmı??

  • avatar rob_fan

    arkadaşlar belqi biliosunuzdur ama amerikada bildiğim kadarıyla midnight sun yayınlandı.diğer 4 kitabın da aynı yayınevi olan little brown and company tarafından..x))

  • avatar rabish

    rob_fan: arkadaşlar belqi biliosunuzdur ama amerikada bildiğim kadarıyla midnight sun yayınlandı.diğer 4 kitabın da aynı yayınevi olan little brown and company tarafından..x))

    hadii.. ciddi misin?? o zaman türkçeye çevrilip buraya gelmesi an meselesi.. işte şimdi olduBig Smile

Yorum yazmak için giriş yapmalısınız.