Rob’ın Saati

Türkiye’nin İlk Robert Pattinson Hayran Sitesi – Kaynağından Doğru ve Kaliteli Haber;

Bizler robertpattinson-tr.com ekibi olarak, tamamen Robert Pattinson’ın Türk Hayranlarını Rob’un hayatındaki gelişmelerden haberdar etmek amacı ile bu siteyi oluşturduk. Üzülerek belirtiriz ki, kendisine olan hayranlığımız dışında Robert Pattinson ile uzaktan, yakından herhangi bir ilişkimiz yoktur.

Bizi Facebook’dan da takip edin..!!

Bizi Twitter’dan da takip edin!

Gelecek Dünyalar!

The Lighthouse
Yönetmen: Robert Eggers
Rol: Ephraim Winslow
Durumu: Tamamlandı
Vizyon Tarihi:19, 20 ve 21 Ekim - Filmekimi 2019
Film ile İlgili Haberler

The King
Yönetmen: David Michôd
Rol: The Dauphin
Durumu: Tamamlandı
Vizyon Tarihi: 1 Kasım 2019 Netflix
Film ile İlgili Haberler

Waiting for the Barbarians
Yönetmen: Ciro Guerra
Rol: Mandel
Durumu: Tamamlandı
Vizyon Tarihi: Ağustos 2020 - VOD Platformlarında
Film ile İlgili Haberler

Tenet
Yönetmen: Christopher Nolan
Rol: ?
Durumu: Post-Production
Vizyon Tarihi: 26 Ağustos
Film ile İlgili Haberler

The Batman
Yönetmen: Matt Reeves
Rol: Batman/Bruce Wayne
Çekim Tarihi: 6 Ocak 2020
Bitiş Tarihi: ?
Vizyon Tarihi: 1 Ekim 2021
Film ile İlgili Haberler

The Devil All the Time
Yönetmen: Antonio Campos
Rol: Preston Teagardin
Durumu: Post-Production
Vizyon Tarihi: 16 Eylül 2020 Netflix
Film ile İlgili Haberler

The Stars at Noon
Yönetmen: Claire Denis
Rol: ?
Çekim Tarihi: ?
Bitiş Tarihi: ?
Vizyon Tarihi: ?
Film ile İlgili Haberler

Ülkelere Göre Ziyaretçi Dağılımı

free counters

Robert Kimdir?

 

Tam İsmi: Robert Thomas Pattinson
Lakapları: Rob, RPattz, Spunk Ransom
Doğum Tarihi: May 13 1986
Şu Anki Yaşı: 25
Memleketi: Londra, İngiltere
Saç Rengi: Kahverengi
Göz Rengi: Mavi/Gri
Boyu: 185 cm
Ebeveyleri: Annesi Clare, babası Richard
Kardeşleri: Lizzy ve Victoria isimli iki ablası vardır
Çaldığı müzik aletler: Piano ve Gitar
Tiyatro Klubü: Barnes Tiyatro Klubü, Londra
Tiyatroda oynadığı roller: Macbeth, Anything Goes, Our Town, ve Tess of the D’Urbevilles
Sinemada oynadığı roller: The Ring of the Nibelungs, Vanity Fair, Goblet of Fire, The Haunted Airman, The Summer House, The Bad Mother’s Handbook, How To Be, Little Ashes, Twilight, New Moon, Remember Me, Eclipse, Water for Elephants, Breaking Dawn – Part 1, Bel Ami, Cosmopolis, Breaking Dawn – Part 2
Örnek aldığı aktörler: Jack Nicholson

Londra’lı olan Robert Pattinson 13 Mayıs 1986 tarihinde doğmuştur. Müziğe karşı yeteneği olan Robert’ın çok iyi gitar ve piano çaldığı bilinmektedir.

Robert oyunculuğa ilk 15 yaşlarında amatör olarak başlamıştır. Daha sonra Barnes Tiyatro Klubüne katılmış ve Macbeth, Anything Goes ve Tess of D’Urbevilles oyunlarında sahne almıştır. Robert’in beyazperdede ilk aldığı rol Alman yapımı bir televizyon filmi olan The Ring of Nibelungs filmindeki Nibelungs’tur. (Film ayrıca Alacakaranlık Krallığı olarak da bilinmektedir.) Daha sonra bir Reese Witherspoon filmi olan Vanity Fair’de Rawdy Crawley rolünü oynamıştır.

Robert 2003 yılında Harry Potter filmlerinden dördüncüsü olan Ateş Kadehi filminde Cedric Diggory rolünü oynamıştır. Robert 2003 yılının sonlarına doğru Mike Newell ile tanışmış, Cedric rolü için görülen ilk kişi olmuş ve bu görüşmeden sadece bir hafta sonra rolü aldığı kesinleşmiştir.

Sınırsız cazibesi ile gelecekte beyazperdede daha fazla görmeyi beklediğimiz Robert Pattinson, 2005 yılında Times Online tarafından “Yarının İngiliz Yıldızı” seçilmiştir.

Pattinson Harry Potter’ın ardından yeteneklerini iki İngiliz televizyon filminde rol alarak geliştirdi. İlk film olan The Haunted Airman’de, II. Dünya Savaşında sakat kalan bir pilot olan Toby Jugg’ı canlandırarak başrol oynadı. Jugg, akıl sağlığında bozulmalara neden olan halüsinasyonlar gören kompleks bir karakterdi.

İkinci film olan The Bad Mother’s Handbook’ta Daniel Gale olarak küçük bir rol aldı. Pattinson kendi tuhaflık anlayışını kullanarak karaktere gerçeklik kazandırmıştır.

Pattinson oyunculuk kariyerini güçlendirmeye İngiliz yapımı olan; The Daisy Gili tarafından yönetilen kısa film Summer House ve Oliver Irving tarafından yönetilen sinema filmi How to Be ile devam etti.

Robert How to Be’de artık yapısı iyice bozulmuş ailesi ile birlikte yaşayan, problemli 20’li yaşlardaki Art’ı oynayarak kendi müzik yeteneğinden faydalanmıştır.

Küçük roller aldıktan sonra Pattinson, Stephenie Meyer tarafından yazılan aynı isimli kitaptan uyarlanan Twilight filminde vampir Edward Cullen rolünü oynamak üzere anlaşmıştır. Pattinson Ağustos ayında Teen Hollywood.com’a Twilight filmi öncesi konu hakkında bilgisi olmadığından bahsetmiştir.

Yakışıklı oyuncu “Kitapları senaryo elime verildikten sonra okudum. Daha önce isimlerini dahi duymamıştım. Daha sonra biz filmi çekmeye başladık ve konu büyüdü, büyüdü ve büyüdü ve herkes kitapları öğrendi, bu gerçekten çok garip ve beklenmedik bir durum.” demiştir.

Kitabın hayranları Robert Pattinson’ın Edward Cullen’ı oynayacağın duyduklarında ani karşı çıkmalar boy gösterdi. Bu konudaki eleştiriler Robert’ın hayal ettikleri Edward rolu için yanlış olmasından, kitabın rakibi kabul edilen Harry Potter serisinde rol almış olmasına kadar uzandı. Ancak, ilk fragmanın yayınlanmasından sonra hayran görüşleri olumlu yönde değişmeye başladı. İkinci fragmanın yayınlaması ise Pattinson’ın çılgınca desteklenmesini arttırdı.

Ancak rüzgarın yönünün değişmesine rağmen, Pattinson ona bu filmin yılın en çok ilgi duyulan filmi olması konusundaki görüşleri sorulduğunda, çok açık sözlülükle “Ben halen buna inanamıyorum. Sadece çok garip. Her zaman dehşete düşmüş gibiyim, telaşlanmakta üzerime yoktur.” demiştir.

Pattinson’ın devam eden açık sözlülüğü hayranlarını gelecek olan filmleri konusunda daha da meraklandırmıştır. Pattinson’ın bugüne kadar yaptığı işlere bir göz attığımızda, onun Little Ashes filminde şair Federico Garcia Lorca ile homoseksüel bir ilişkisi olduğu söylentileri ile anılan ressam Salvador Dali’yi canlandırdığını görmek beklenmedik bir durum olabilir. Bu rol, Robert Pattinson’ın ünlüler dünyasına katılmasına neden olan Büyücü Cedric Diggory ve Vampir Edward Cullen rollerinden çok farklıdır.

Pattinson Şubat ayında bir İngiliz Dergisine böyle tartışmalı bir rolü almaya nasıl karar verdiği konusunda şunları söylemiştir; “Bazı insanların biraz şaşıracağını düşünüyorum. Ama şirin, liseli genç rollerine saplanıp kalmak istemedim, veya bir şekilde bir çeşit karikatüre dönüşeceğimi biliyordum. Dali’yi oynamak benim için tam anlamıyla bir dönüm noktası oldu. Bu rol benim alıp almamayı ciddi anlamda düşündüğüm ilk rol. Film çekilirken Dali’yi takıntı haline getirmiştim, ve onun yaşamı hakkında bulabildiğim herşeyi okudum. Çok garip ve karmaşık bir adamdı, ancak sonunda onunla bir benzerliğimin olduğunu hissettim. Dali aslında aşırı derecede utangıçtı.”

Ve insanlar Robert Pattinson’ı ve onun işine olan sadakatini farketmeye başladılar. 2005 yılında Pattinson ile diğer ünlü aktörler arasında karşılaştırmalar yapılmaya başlandı. Teen People dergisi Cedric Diggory portresinden sonra Robert’ı bir sonraki Jude Law olarak tanımladı, ve geçtiğimiz günlerde Movie-Fanatic Pattinson’ı Heath Ledger ile kıyaslayıp, aşağıdaki yorumda bulunmuştur: “Ledger ,meslektaşları ve film endüstrisinden, dürüstlüğü ve ajansların ona verdikleri sevimli – genç rollerine boyun eymediğinden dolayı saygınlık kazanmıştı. Robert de Ledger’ın yolundan, zor yoldan, gitmeyi seçmiş görünüyor. Oynadığı rolleri, onu gerçek yeteneği ve görüşü olmayan bir yakışıklı oyuncu olarak eleştirenlere bir cevap olarak seçtiğini düşünüyorum. Vizyona girecek olan Little Ashes, tıpkı Brokeback Mountain (Brokeback Dağı) gibi homoseksüel bir tema işliyor. İki film arasında parallellikler olabilir, ancak ben her iki filmin de benzersiz olduğunu ve ilişkilere farklı bakış açıları getirdiğini düşünüyorum.”

Pattinson, Jude Law ve Heath Ledger ile kıyaslanan bir aktör olarak, almaya devam ettiği riskler ve rollerindeki derinlik için elbetteki uluslararası beğeni kazanacaktır. Ve Little Ashes, Robert Pattinson’ın film dünyasında büyük bir oyuncu olarak tanınması için çok önemli bir rol oynayacaktır.

Eylül 2008 itibari ile Robert Pattinson bir oyuncu olarak ödüller almaya başladı. Fransa’da yapılan Strasbourg Film Festivali’nde “How to Be” filmindeki Art karakteri ile En İyi Aktör ödülünü aldı. Ayrıca Ekim 2008’de Hollywood Film Festivali Ödül Komitesince Yeni Hollywood Ödülü’ne layık görüldü.

2009 yılının başları Robert’ın kariyeri hakkında yeni haberler getirdi. Daha önce kadroda olacağı söylenen “Parts Per Billion” filminden, fim çekimlerinin Yeni Ay filminin çekim programı ile çakışması üzerine çıkarıldığı bildirilmiştir.

Robert Pattinson’ın bilmediğiniz ilginç yönlerini öğrenmek için “Robert Hakkında Bilmedikleriniz” burada

Robert Pattinson’ı bir de kendi ağzından dinlemek için “Rob’un Ağzından Rob” burada

Robert Pattinson için başkaları ne demiş öğrenmek için “Başkalarının Ağzından Rob” burada

88 yorum alan yazıRobert Kimdir?

  • avatar esra

    çok büyük hayranıyım onunla ilgili herşeyi bilmek istiyorum.neyi sevdiğini neden hoşlandığını hepsini hepsini bilmek istiyorum… bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum

  • avatar Alice(Admin)

    Bizi takip edin o zaman. Smile

  • avatar hati

    slm bn bu sıteye uye ıdım ıdım dıorum cunku gırmeye calısıorum ama acılmıo neden acaba yardımcı olrsanız sevınırım

  • avatar rob_pattinson

    Rob kimdir = benim mucizemdir Smile

  • avatar ynlz lsl

    offf rob u coq sewıyorum herseyı ögrenmek istiyorum onunla ilgili herşeyi…tabiri caizse boxerınnn rengıne kadar.. Grin

  • avatar rob_um

    rob mu???
    benim aşkım olur kendisi Smile

  • avatar rob_pattinson

    ROB SENİ SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMM
    ROB I love you
    ROB Ich liebe dich
    ROB Ohiboka
    ROB Je t’aime
    ROB Te quiero
    ROB Ti amo
    ROB Kimi o ai shiteru
    ROB Ya tebya lyublyu
    ROB S’ayopo
    ROB Kocham ciebie
    ROB Jag aelskar dig
    ROB Ngo oi ney
    ROB Obicham te

  • avatar edwardseyma

    bnde bndee

  • avatar Bell

    Rob kimdir başlığı bana biraz garip geldi sormaya bile gerek yok o bizim herşeyimiz <3

  • avatar ozge_edward

    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    robbbbbbbbbbbb
    onu çok sefiommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
    her taraf robbbbbbbbb
    aşqummmmmmmmm
    seviyorumm ulennnn

  • avatar hamise

    yha inşallah türkiyeyede gelirr onu bir kere görmek için herşeyimi veririmmFrown

  • avatar hamise

    rob = bir hamise klasiğidirr

  • avatar Edward-Defne

    niye benim bir edwardım yokki?? Frown Frown Frown Frown Frown Frown Frown Frown Frown Frown Frown

  • avatar Edward-Defne

    Seni sewiyorum roberrtttt FrownFrownFrownFrownFrownFrownFrownFrownFrown

  • avatar EdwbeLL

    gözleri mavi-gri değil yeşil Grin

  • avatar kate2

    hayır gözleri mavi – gri

  • avatar twilightedward

    hayır gözleri bazen yeşil bazen mavi gri (bana göre Grin (L)

  • avatar sema

    onun gözleri kehribar rengi değilmiydiBig Smile)))))

  • avatar dilara

    onu herkes sewiyooor!!!
    ama enn cook ben Smile

  • avatar edward14

    gözleri mavi bazen yeşill

  • avatar twilightedward

    sema: onun gözleri kehribar rengi değilmiydiBig Smile)))))

    ne dion sen bacımm bis rob dan bahsedios edward dan değil Grin

  • avatar twilightedward

    (L)

  • avatar semiha

    selam ben bu siteyi kardeşimden gördüm çok güzel bir siteye benziyor emeği geçen herkese teşekkürler saat baya geç oldu yarın iyice incelerim… roblu rüyalar Grin

  • avatar anti-bella

    seviyorum seni ya bitanemsin herşeyini öqrencm senin qzm

  • avatar rob_love

    edward kadar yakışıklı yemin ediorum yoktur ben böle bi tatlılık görmedim ki!! beni kendine hayran bıraktı edwardddddd[İiİkİ wArSın]

  • avatar maryblabla

    -Sni çoq ama çoq SfioRum.=][.sefioRuzZz.]
    -bunu aSla unudMa.=]
    -biLioRumqi büyüK hayeLleRdym aRkadŞklaRımda kaTlıyoRduR umaRm.=]
    -Snin gibi: yakıŞıklı ve çevRsi [.güSeL.] kıSlaRla kapLı biRinin –biSleRe bakmSı imkanSıs.=]
    -ama yteRki Şunu biL; Bu Sitede oLan büTn haRkeS Sni SfioR.=]
    -çıkaRlaRı oLmadaNnN.=]
    —ZzZzZzZzZzZzZ….=]

  • avatar cutegirl85

    rooobbb seniiiii seviiiiyoooorummmmmmmmmmmmmm ı loveeeeeeee yoooouuu sooooooo muchhhhhhhhhhhhhhhhh

  • avatar basak

    seni en çok ben sewiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kimse seni bnm kadar sevemez melisa we kardelen hariç hııııh rob sakın onlara inan ma

  • avatar EDWARD_BERRAK_CULLEN

    rob_pattinson: Rob kimdir = benim mucizemdir

    tabi tabi öyledir sen öyle san

  • avatar BELEDWARD

    diycek kelime bulamıyommm Razz

  • avatar everythingforob

    rob_pattinson: ROB SENİ SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMROB I love youROB Ich liebe dichROB OhibokaROB Je t’aimeROB Te quieroROB Ti amoROB Kimi o ai shiteruROB Ya tebya lyublyuROB S’ayopoROB Kocham ciebieROB Jag aelskar digROB Ngo oi neyROB Obicham te…

    işte ondan Grin

  • avatar edward_FAN

    edward’ı çok seviyorum çünkü rob’u keşfetmemi onu bulmamı sağladı rob seni daha çok seviyorum çünkü bilmiyorum ama kalbimi çaldın senin herşeyi yapabirim en azından şunu biliyorum ki sana çok fena kapıldım Grin

  • avatar izel

    EdwbeLL: gözleri mavi-gri değil yeşil

    hayır mavi gri

  • avatar trip-girl

    o benim aşkımmm bitanem aşk böcüğüm Heart Heart Heart

  • avatar TwilightHastasi

    Seviyorum uleeyyynnn… yha ne kadar tatlı yha ama sadece edward cullen olarak robert hali pek hoşuma gitmiyo ama edward hali bi bambaşka SEVİYORUM…ahh bi gün yanımda olsaa öpsem koklasam yahu.. Heart Heart Heart

  • avatar robert_gamze

    sen nesın yaaaaaaaaaaa

  • avatar naughty_girl

    robert kimmidir o benim aşkımdır Heart Heart Heart In Love

  • avatar robert_ece

    ay çok yakışıklısın ben hayatımda sen gibi birisini görmedim seni en çok ben seviyorum çok tatlısın aşkım Heart Heart Heart Heart Rose Rose Rose Kiss Kiss Kiss Kiss

  • avatar zlm_rob

    Rose ROB sen birtanesinnnnnnn eşin ve benzerin yokkkkkkk canım benimm In Love Heart

  • avatar zlm_rob

    ı love you ROB Heart

  • avatar karrakedi

    Yeni filmini sabırsızlıkla bekliyoruzzz Big Smile WE LOVE YOU Heart

  • avatar alice_gizem

    edward seni çok seviyorum nolur tükiyeye gel…senin için canımı bile veririm…….

  • avatar twilight96

    roblise
    biziz Kissing In Love ROTFL

  • avatar merveeeeeee

    amerikada okuyan bir arkadaşım fotosunu yolladı saçları sap sarı ama sanırım boya. sarı saçlı çok daha yakışıklı sarı civcivim benim.

  • avatar merveeeeeee

    yanlış anlamayın aslında ben kellan a aşığım rob la işim olmaz

  • avatar paty

    merveeeeeee: yanlış anlamayın aslında ben kellan a aşığım rob la işim olmaz

    ozaman burda ne işin var?

  • avatar ezgirobert

    inşallah türkiyeye de gelir çünkü gelmezse onu göremediğim için akımı kaçırabilirim Smile

  • avatar ezgirobert

    ben bir haber duydum kristen ve rob çıkyorlarmış ve rob kristen la evlenmek istediği içib kristen rob dan ayrılmış sonra barışıp aynı otel odasında kalmışlar Really Pissed

  • avatar kiss

    ezgirobert: ben bir haber duydum kristen ve rob çıkyorlarmış ve rob kristen la evlenmek istediği içib kristen rob dan ayrılmış sonra barışıp aynı otel odasında kalmışlar

    sen yenisin galiba canım yok ole şeyler yha olsa adminlerimiz bize soylerdi ayrıca o haberler çıkalı yıl oldu

  • avatar robuse

    merveeeeeee: yanlış anlamayın aslında ben kellan a aşığım rob la işim olmaz

    robla işin olmaz ama burdasın nie Question

Yorum yazmak için giriş yapmalısınız.