Rob’ın Saati

Türkiye’nin İlk Robert Pattinson Hayran Sitesi – Kaynağından Doğru ve Kaliteli Haber;

Bizler robertpattinson-tr.com ekibi olarak, tamamen Robert Pattinson’ın Türk Hayranlarını Rob’un hayatındaki gelişmelerden haberdar etmek amacı ile bu siteyi oluşturduk. Üzülerek belirtiriz ki, kendisine olan hayranlığımız dışında Robert Pattinson ile uzaktan, yakından herhangi bir ilişkimiz yoktur.

Bizi Facebook’dan da takip edin..!!

Bizi Twitter’dan da takip edin!

Gelecek Dünyalar!

The Lighthouse
Yönetmen: Robert Eggers
Rol: Ephraim Winslow
Durumu: Tamamlandı
Vizyon Tarihi:19, 20 ve 21 Ekim - Filmekimi 2019
Film ile İlgili Haberler

The King
Yönetmen: David Michôd
Rol: The Dauphin
Durumu: Tamamlandı
Vizyon Tarihi: 1 Kasım 2019 Netflix
Film ile İlgili Haberler

Waiting for the Barbarians
Yönetmen: Ciro Guerra
Rol: Mandel
Durumu: Tamamlandı
Vizyon Tarihi: Ağustos 2020 - VOD Platformlarında
Film ile İlgili Haberler

Tenet
Yönetmen: Christopher Nolan
Rol: ?
Durumu: Post-Production
Vizyon Tarihi: 26 Ağustos
Film ile İlgili Haberler

The Batman
Yönetmen: Matt Reeves
Rol: Batman/Bruce Wayne
Çekim Tarihi: 6 Ocak 2020
Bitiş Tarihi: ?
Vizyon Tarihi: 1 Ekim 2021
Film ile İlgili Haberler

The Devil All the Time
Yönetmen: Antonio Campos
Rol: Preston Teagardin
Durumu: Post-Production
Vizyon Tarihi: 16 Eylül 2020 Netflix
Film ile İlgili Haberler

The Stars at Noon
Yönetmen: Claire Denis
Rol: ?
Çekim Tarihi: ?
Bitiş Tarihi: ?
Vizyon Tarihi: ?
Film ile İlgili Haberler

Ülkelere Göre Ziyaretçi Dağılımı

free counters

Rob’un Gözüyle Harry Potter ve Cedric

Cedric’ten nefret etmek imkansız. Rekabetçi ama ayrıca çok iyi bir adam.

Kitapta ve ayrıca bana verilen ilk senaryoda yazan “son derece yakışıklı 17 yaşındaki delikanlı” tanımı beni çok rahatsız etti. Oynamaya çalışırken yakışıklı görünmek için doğru açıları da yakalamaya çalışıyorsunuz. Bu gerçekten çok aptalca, ben kendini beğenen biri değilim. Ama bu film boyunca en çok gözümü korkutan bölüm oldu – Voldemort ile karşılaşmaktan bile daha korkutucuydu!

Cedric rolünü oynarken hayran web sitelerini takip ediyordum, çünkü hayranlar kitaplar hakkında çok şey biliyorlardı, ve bir kaynak olarak gerçekten çok yardımcı oldular.

Cedric her zaman doğruyu yapmak isteyen bir çocuk, ama bunu rahatsız edici şekilde yapmıyor. Ondan nefret etmenin imkansız olduğunu düşünüyorum. Spor ve atletizmde çok başarılı. Harry’i belli belirsiz kanatlarının altına alıyor ve filmin bitmesine yakın daha çok yakınlaşırlar.

Cedric karakterine benzemediğimi düşünüyorum. Okuldayken Cedric gibi olan herkesten nefret ederdim.

Cedric ile kendimi birkaç yönden özdeştiriyorum. Onun kadar kibar değilim, o her zaman doğru olan şeyi yapmaya çalışıyor ve ben hiçbir zaman böyle davranmak ihtiyacını duymadım. Genellikle sevimliyimdir. Bence Cedric de öyle, ve bu temel benzerliklerden biri. Başka ne var derseniz, saç rengimiz ve vücut yapımız benziyor. Benden daha iyi biri olduğunu düşünüyorum. Evet kesinlikle öyle.

Cedric, Harry’den daha büyük, onların yakın arkadaştan çok sadece arkadaş olduklarını düşünüyorum. Bazı olaylardan sonra önemli ortaklar haline gelmiş olsalar bile, halen durumları biraz farklı. Bunun anlaşılmasının zor olduğunu düşünüyorum.

Harry Potter çekimleri bittikten sonra bir tür boşluğa düştüm. Ondan sonra ne yapacağımı bilmiyordum. Kendimi tüm bu olup bitenlerin bir oyun mu, yoksa gerçek mi olduğuna inandırmam altı – haftamı aldı.”

Labirentteki çekimlerin çoğu hareketli kamera ile yapıldı – bir adam elinde kamera ile koşuyor – ve tüm çalılar hareket ediyordu. Öyle ki, tüm o çalılar bizi sıkıştırırken, ben ve Dan birbirimizi kovalıyor ve yumrukluyorduk.

Dördüncü Harry Potter kitabını seçmelerden hemen önce okudum. Ve tüm kitabı neredeyse bir gün içerisinde okudum. Kitap tüm seri hakkındaki görüşlerimin hepsini değiştirdi.

Labirent sahnesi çekimleri gerçekten eğlenceliydi. Çok gerçekçiydi. Ve tüm çitler hidrolik olduğu için aslında hiç kimse o çitlere gerçekten takılsanız, onların sizi öldürüp, öldürmeyeceğini bilmiyordu. Bu sebeple, orada zorunlu oyunculuk yöntemi kullanmamız gerçekten güzel oldu.

Ring of the Nibelungs’da da pek çok özel efekt uyguladık ve bu duruma aşina olmam bana Harry Potter çekimlerinde yardımcı oldu. Ama orada efektler çok daha küçük ölçekliydi. Harry Potter çekimlerinde sette çalışan 2,000 kişi var ve ben bu kadar çok gerçek üstü olayı barındıracak çok film olduğunu düşünmüyorum. Gerçekten çok farklıydı.

Yaklaşık altı ay boyunca hiçbir şey yapmamıştım, bu sebeple biraz kilo almıştım. Ben mayo denerken kostüm tasarımcısının, “Sizin formda olmanız gerekmiyor mu, kadın kılıklı bir şairi veya benzer bir karakteri de oynuyor olabilirdiniz.” dediğini hatırlıyorum. Bir sonraki gün yardımcı yönetmenden bir kişisel fitness programına katılmam konusunda telefon aldım. Başta bunun iyi bir fikir olduğunu düşündüm, çünkü spor salonuna gitmek bu işi daha ciddi bir şekilde yapmamı sağlayacaktı. Salon, hepsi dünyadaki en formda vücutlara sahip olan, çok usta bir ekip tarafından yönetiliyordu. 10 tane bile press-up yapamadım. Oraya üç hafta boyunca devam ettim, ve sonunda eğitmenim bana birşeyler yaptırmaya çalışmaktan o kadar sıkıldı ki, yapmam gerekenlerin hepsini bir kağıda yazdı ve beni eve gönderdi, böylece evde çalışabilecektim.

Vanity Fair filminde Harry Potter’ın standartları ile uyuşmayan çok küçük bir rolüm vardı… Pardon… Bunu yayınlamayın, özür dilerim, soru neydi?

Harry Potter’ın çekimleri başladığında üzerimde bir baskı hissettim, ama bir hafta sonra, tüm kadro belli olduğunda, ve hepsinin çok iyi insanlar olduğunu görünce, o duygular kayboldu ve rahatladım. İlk sahnem, labirent sahnesiydi, yaklaşık 150 kişilik bir ekip, ben, Dan ve yönetmen vardı. Daha sonra ekibin 2,000 kişiye çıktığı çekimler oldu. Çok daha kalabalık ve klarmaşık bir sahneden başlayabilirdik, ben bu şekilde başlayıp kademe kademe ilerlediğimiz için çok mutlu oldum.

Filmin başında biraz antrenman yapmam gerekti, çünkü sportmen bir çocuk olmam gerekiyordu ve Daniel’in göğüs genişliği neredeyse benim iki katım kadardı. Bunun nasıl olduğunu bilmiyorum.

Çekimler devam ederken Ateş Kadehini defalarca okudum. Ve sanırım sırasıyla tüm Harry Potter websitelerini buldum, ve oradaki forumlara yazılan yorumların çok çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü o yorumlar bana kitapda daha önce hiç farketmediğim noktaları gösterdi. Aralarında çok ilginç olanları vardı, mesela birinde Cedric’in “güçlü sessiz tip”te biri olduğunu yazmışlardı. Bunu daha önce fark etmemiştim. Ben de Cedric’i bu şekilde oynadım.

Film çekmek çok güzel, daha önceden yaptığım hiç bir şeye benzemiyor ve daha önce bu kadar büyük bir projede rol almadım, bu sebep ile bana çok ilginç geldi. İngiltere’deki en iyi, en meşhur oyuncularla birlikte çalışmak gerçekten çok eğlenceli ve heyecan verici.

Daha aylar öncesinden premier ile ilgili kabuslar görmeye başladım.

Bir Harry Potter hayranı olduğumu söyleyemem. Bir hayran değildim. Kitapların hiçbirini okumamıştım. Başka bir filmi çekerken Ateş Kadehi’ni okudum, ve gerçekten kitabı çok beğendim. Kitabı neredeyse 1 günde bitirdim. Şu anda gerçek bir hayran olduğumu söyleyebilirim.

Ateş Kadehi’nin kadro yönetmenini daha önce yaptığım başka bir filmden tanıyordum, ve bu rol için benimle görüşmek istediler, böylece Mike Newell, Mary Selway ve Fiona Weir ile, daha onlar rol dağılımı için henüz kimse ile görüşmemişken görüştüm. Ve o sıralar başka bir film çekiyordum, film çekimlerim tamamlandı ve geri döndüm. Geri döndüğüm gün, rolü aldığımı bildiren bir telefon aldım, işte kısaca bu şekilde Cedric oldum.

Filmde sanırım Harry rolünü almak isterdim. Kendini beğenmişlikten değil. Sadece bu rolün karmakarışık ve büyüleyici bir rol olduğunu düşünüyorum. Ayrıca çekimleri sırasında büyüdüğün yedi adet filmde oynayacak olmanın garantilenmesi her zaman karşına çıkacak bir fırsat değil.

Aslında, gerçekten ölmedim, halen yaşıyorum, ancak filmde birkaç kez öldüm. Çok garipti, ama bir o kadar da rahatlatıcıydı. Biraz terapist gibi hissediyorsun, çünkü herkes sana taziyelerini sunuyor, ve sen sadece orada yatıyor ve dinliyorsun. Evet, çok güzel, film çekimlerinin başlamasından bir kaç hafta sonra hissettiğim rahatlama gibi. Bundan çok keyif aldım.

Daha önce hiç su altına dalmamıştım, bu yüzden ilk hafta küçük bir çalışma tankında eğitim aldım. Büyük tankı içinde çekimler başlayana kadar görmedim. Çalışma havuzunun neredeyse 100 katı büyüklüğündeydi ve çok daha derindi, bu yüzden ilk kez tanka girdiğimde korkuya kapıldım, çünkü içerideki basınça ve tanka alışmam gerekiyordu. Daha önce hiç daldınız mı bilmiyorum, ama çok farklı bir durum. Alçak havuzda gerçekten kolay olduğunu düşünmüştüm, çünkü kolaydı, ama gerçekten derin bir tankta daldığınızda en başta korkuyorsunuz. Neyseki bu korkuyu çabucak yendim.

Filmin en çok utandığım sahnesi dans ettiğimiz bölümdü. Rock grubunun geldiği kısım. Ekip iki gün boyunca “sadece dans edin, sadece dans edin” dedi. Bu şekilde dans edemiyorsunuz, bir klupte veya başka yerde olduğu gibi değil. Gerçekten sıkıntılı bir sahneydi.

Yule Balosunun kitabı okuyan kızlara daha çekici geldiğini düşünüyorum. Ben hiçbir zaman”Hadi baloya gitmeliyiz! diye düşünmedim.

Mezarlık sahnesi benim oynamaya sabırsızlandığım bir sahneydi. Biliyorsunuz, insan çok sık ölmüyor?

Harry Potter Evrenine girmek benim için çok kolay oldu.

Aslında bu konuda herhangi bir şey söyleme iznim yok, ama Voldemort’un dönüşü olağanüstü. O sahne Potter serisindeki en çarpıcı sahne olacak.

[Sette bir ziyaretçiye] “Görünümüm için kusura bakmayın. Beni ölü bir günümde yakaladınız.

MESLEKTAŞLARI HAKKINDA

Daniel’in gerçek hayatta çekicilik açısından benden çok çok üstün durumda olduğunu düşünüyorum, bu sebeple benimle çok fazla rekabete girmedi. Böylece etrafta dolaşan çok fazla şaka da olmadı. Şayet rekabete girseydi, büyük ihtimalle ağlardım. Eğer Katie olsaydım, kesinlikle onunla çıkardım, çünkü o zengin ve ünlü, ve ben gerçekten değilim.

Katie ile çok iyi anlaştım, gerçekten çok çekici bir kız. Onunla çok fazla konuşma sahnemiz olmadı. Benim sahnelerimin pek çoğu Daniel ileydi. Katie ile dans ettik, ve el ele tutuştuğumuz pek çok sahne vardı. Çok iyi anlaştı, çok iyi bir kız.

Çok büyük bir Micheal Gambon hayranıyım. Bütün ekip çok, çok iyi insanlardan oluşuyordu ve hepsi işlerini çok iyi yapıyordu. Hiç birinin egoları veya bununla ilgili sorunları yoktu. Warwick Davis ile yanyana oturduğumuz bir sahne vardı, ve onunla ne konuşabileceğim konusunda hiçbir fikrim yoktu! Davis’in rol aldığı Willow filmi en sevdiğim filmlerdendir. Tüm film boyunca imzasını istediğim tek kişiydi!

Daniel’ın istediği herkesin kız arkadaşını ayartabileceğini düşünüyorum. Eğer bir kız olsaydım Daniel ile çıkardım.

Stan ve Katie ile çok iyi arkadaşız. Hepimiz aynı anda çekimlere dahil olduk, hatta ben Stan ile aynı gün çekimlere başladım. Stan ile birlikte pek çok sahnemiz vardı, bu durum bizi birbirimize bağladı. Tüm kadro çok iyiydi, ama sette her zaman çok çok meşgullerdi.

Çekici görünmek konusunda çok endişeliydim. Potter’da oynayan üçlü ile karşılaşmak çok garipti. Onlar bildiğim en ünlü çocuklardı, onlar hep ünlüler diye çağırdım. Daha şimdiden ilah haline gelmişlerdi. Şu anda filmden pek çok kişi ile çok iyi arkadaşız. Çok uzun bir süreyi beraber geçirdik, 11 ay boyunca birlikteydik.

Potter üçlüsü ile ilk karşılaştığımda bir garip hissettim. Prova haftasını geçirdik ve artık ilahlaşan bu üçlü ile karşılaşmak ve onlarla konuşmak çok tuhaftı. Bir türlü kafamdan “Sen Harry Potter’sın” düşüncesini çıkaramadım, ama herkes çok arkadaşçaydı. Set ortamı çok rahattı.

Kaynaşma haftasında Rupert ile çok fazla karşılıklı çalışma fırsatımız oldu ve o gerçekten inanılmaz derecede eğlenceli bir çocuk, gerçek hayatta da tıpkı filmde olduğu gibi eğlenceli. Ve gerçekten oyunculukta çok kabiliyetli, Emma da öyle, yapabiliyor ve yapıyor, tam bir oyuncu, her zaman inanılmaz derecede akıllı.

Daniel inanılmaz bir çocuk. Çok genç, daha 15 – 16 yaşında, ama şimdiden profesyonel. Hergün 5 – 6 saat çalışmak zorunda ve sonra tekrar çalışıyor. 11 aydan beri bu şekilde devam ediyor. Son iki aydır daha da ağır bir çalışma programı var ve çok güzel idare ediyor. Şimdi çıkacak filmde mükemmel oyunculuğunu göreceksiniz, ve gerçekten harika bir iş çıkardı.

59 yorum alan yazıRob’un Gözüyle Harry Potter ve Cedric

  • avatar ReneeS

    Biz seni Cedric iken de sevmiş ve yakışıklı bulmuştuk Rob. Hatta düşünüyorum da Ed’den daha yakışıklıydı Cedric. Wink

  • avatar lion and lamb

    cedric kende datluydun ama edward ken daha tatlısın çünkü edwardkwn hala çocuksu olan yüzünde olgun bakışlarını saklıyorsun ve tam bir koruyucusun Smile

  • avatar twilightedward

    ay ay yesinler çok tatlı gerçektende bence rob danielden daha çekici ve yakışıklı vede yakışıklıydı

  • avatar SunGerBob

    eger yazanlar dogruysa yani yayınlayanlar saptırarak aktarmadılarsa rob^un ciddi derece mütevazilik sorunu oldugunu düşünüyorum insan bukadarmı kendisini küçümser :S harry’den bin kat daha yakışıklı olduğunun farkında :S tamam oda iyi ama robdan bahsediyoruz ya şaşırdım..

  • avatar hamise

    ben rob’u hiç bir karaktere değiştirmemm hepsi çok hoş ama rob başkaaSmileSmile

  • avatar alicec_cullen

    bnce rob um heryerde tatlı,koruyucu,sempatik,alçakgönüllü,mükememl,yakışıklı olur yhaaGrin

  • avatar Kolera03

    ben hem harry potter serisini hemde Alacakaranlık serisini takip ediyorum….Cedric Digory rolündede gayet iyiydi Smile

  • avatar robertfato

    bende harry pottr hayranıydım robert gercekten ordada byüleyiciydin aşkım tam dedigin gibi güçlü ve sessiz tipi gercekten süper oynamışşın onu ben yazmıştım insallah benim o zamanki yorumum sana ulaşmıştır ve benim dedigim sözdür cnm seni cok seviorum..

  • avatar funda

    bu kadar mütevazılıkta fazla…o zaten oldukça yakışıklı ayrı bir uğraş vermesi gerekmiyor ki ..

  • avatar robertbasak

    biz arkadaşımla gitmiştik ben ne kadar tatlı aşık oldum dedim. o tipsizin teki salak filan dedi bana ondan sonra edward cullen olunca yakışıklılığa bak filan dedi bende bak benim cedric im dedim ben yakışıklığı anlarım dedim oda tamam sen kazandın dedi

  • avatar Reneesme-Edward

    Harry potter serisinde 4 çocuğu çok seviyorum harry ron harmione ve cedric.
    Cedric bence ölmemeliydi. Frown

  • avatar tubik

    Reneesme-Edward bide şöyle düşün cedric ölmeseydi rob edward olamayacaktı belkide hangisini isterdin cedric olup kıyıdan köşeden görmeyi mi?edward olup sürekli ekranda görmeyimi o yüsden üsülmeGrin

  • avatar miss_cullen

    eğer kız olsam danielle çıkardm koptmm xDxD

  • avatar renesmee cullen45

    tüm filmlerini izledim hayatım hepsinde harikasın.bir insan bu kadar mı mükemmel olur ya.cedric rolündeykende çok beğenmiştim seni ama edward daha çekici ve yakışıklı…her halinle seni sen olduğun için seviyorum robb’umm

  • avatar KBR1

    hahhahaha pardon bunu yayınlamayın??!!! bu rob manyak ya:]

  • avatar robert09

    cnm bnm bz senı hangı karaktere burunursen burun cok sewıorz askım bnm

  • avatar berfin_pattinson

    robu çok iyimser hiç bi zaman sırf kendini düşünmeyen bi olarak buluyorum ancak her rol roba çook yakışıyor sen hiç bişi için üzülme rob Evil Grin

  • avatar sseyma

    Rob..Rob..Rob Heart Heart

  • avatar Robert_nicle

    bence aralarında en yakışıklısı sensin robert

  • avatar 1986...1997

    yaaww sen nden yakışıklı oynarkr,en zorlanıyorsun anlamam zaten yakışıklısın hemde ççççççççççoooooooookkkkkkkkk Heart Heart In Love

  • avatar _evrem_

    bence bu ropörtajlar rob ergenlik dönemindeyken yapılmışSmile su anki düşünceleri değişmiş olmalı, tıpkı kendi görünüşünün de değişmiş olduğu gibi Wink

  • avatar naber

    hey sende artık ünlü bi çocuksun

  • avatar seyda13

    lion and lamb: cedric kende datluydun ama edward ken daha tatlısın çünkü edwardkwn hala çocuksu olan yüzünde olgun bakışlarını saklıyorsun ve tam bir koruyucusun

    bencede !! Grin Heart

  • avatar rosalie_cullen

    ıyy daniel i kendinden daha yakışıklı çekici olarak ve kendinide normal biriymiş gibi anlatıo bence bu mütavatizilikten başka bişey değil üstelik o daniel den 3 yaş büyük çok kibar konuşmuş daniel hakkında cedric diggory çok tatlıydu yaa Big Smile Heart

  • avatar renesmee06

    bnce o her haliyle tatlı ama çok mütevazı ya Smile

  • avatar e_c_

    cedric ken ona hasta olup bayılıp ayılıp filmin sonunda jeneriği bekleyip adını öğrenip ilk kez google da aratmıştım robet pattinson u Blush Blush
    bide emma watsonla çok tatlı duruyolar bence Smile

  • avatar rob_byz

    kesinlikle edward cedricden daha yakışıklı

  • avatar gokcecullen

    bi yazıda emmayı etkilemeye çalışmıştım dio Smile

  • avatar dakota-celine

    bi insan bu kadar da mütevazi olamaz..bence robert milleti kekliyo Grin

  • avatar girll

    dakota-celine: bi insan bu kadar da mütevazi olamaz..bence robert milleti kekliyo

    Evil Grin belkide öyledir ama gerçekten bu kadar olmasada fazlasıyla mütevazi!!! oofff yha çok yakışıklı Heart Heart Heart

  • avatar JuLiDe

    KBR1: hahhahaha pardon bunu yayınlamayın??!!! bu rob manyak ya:]

    gerçekten komikti orası ROTFL

  • avatar edward_irem

    yha bnce rob ne olunun farkında deil harry nin ondan çekici oldunu nsl düşünebilr bi aynaya baksın onun cazibesi kimsede yok aşkmmm bnmm ne harry si yha sen bitanesnn robum bnmmm In Love In Love Heart In Love

  • avatar ashley_greene

    bnce cedricken çok tatlıydı ondan etkilenmeyn kız yoktu ama edwardken gercektn çok daha tatlı o sadece filmde değil dünyadaki bütün kızların gönlünü fethetti son dönemin güzellik tanrısı . . . In Love In Love In Love

  • avatar mesaferobusra

    aman da aman çokta mütevazıymış robumm… cnm ya sen canını sıkma sen ondan daha daha daha iyisin

  • avatar rob_fatma

    harry potter da cedric öldü diye ben ağlamıştım çünkü çok yakışıklıydı ve ben ona aşıktım yani harry potter dan daha yakışıklı Rose Rose Rose

  • avatar robaskim98

    bayıldım bazı yerler çok komik hele bi adamın imzasını istemiş adama baktım küçük boylu bi adam vardı oymuş….

  • avatar bellscullen

    alice burada mısınnn

  • avatar DuYgUpAtTiNsOn

    her zmn her yaşta tatlı olan tek adam..In LoveIn LoveGrin

  • avatar paty

    ben cedrıc yada edwarddan robu daha ilginç buluyorum çünkü ed ve cedric sadece bir hayal ama asıl ona can veren robert ve o gerçekten ilginç

  • avatar rob_giz

    çok tatlı ya

  • avatar esraaaa

    ya bence sedrik ken daha ykşklydı yha. gerçi edvırd ken de öyle ama o herr zaman çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkk yakışşşşşşşşşşşıklı yhhha inanmıyorum kızlar yhhhha! bi insan nasi böyle olbilir rabbimiz çook güzel yaratmış. ama ben de ingilizleri sewmiom yhhha!!!!!!

  • avatar esraaaa

    ama ne bilim yani (gerçekte)kızlarla [ya da kadınlar demeliyim\] çok içli dışlı yani nasi desem yaniçok yapış yapış yada vıcık wıcık artık her ne derseniz!!!
    ona çok kızıom yha.örn:bitanesinde bi programa katılmışlar ve sunucuyu [[…]]NEYSE!boş werin kızlar düşündükçe tansiyonum çıkıo

  • avatar esraaaa

    sadece o foto ile de klmamş daha çoooook war yani o fotoları grdğmdn bri onu sewmmye bşldm…

  • avatar esraaaa

    yawwww dan e göre çooooooook yakışıklısın robum dan senin yanında ^^^^çöp kutusundan çıkmış canawar kalır^^^^ Drunken Razz ıyyyyyyyyyyyyy!!!dan çok iğrenç!!!!!!!Mad RazzX-P:

  • avatar seyma3211_rob

    ReneeS: Biz seni Cedric iken de sevmiş ve yakışıklı bulmuştuk Rob. Hatta düşünüyorum da Ed’den daha yakışıklıydı Cedric.

    bncee edward butun oynadıklarına robun bin basarr Evil Grin

  • avatar qmz_rob

    bence danieL senin yanında bir hiç ama onunda tm fiLmlerni izledim ama senin yerin daha baska

  • avatar nur alice

    bence edward robun en iyi ve yakışıklı rolü Big Smile

  • avatar qarizsma

    miss_cullen: eğer kız olsam danielle çıkardm koptmm xDxD

    ahahaah burda bende koptum bide aklıma recep ivediğin kız olsam ilk sana verirdim sözü geldiii =D =D yah bide daniel i ne kadar yükseltmiş ilahlaştırmış resmen bu cocuk ya aynaya bakmıyo ya baktığını görmüo yada gördüğünü algılayamıyo… Smile sen teksin rob”um.. <3

  • avatar beatricedward

    ”Benden daha iyi biri olduğunu düşünüyorum.Evet,kesinlikle öyle.”

    Hayır Rob! Kimse senden iyi olamaz.

  • avatar edwardkollik

    ben ayrıca koyu bir daniel hayranıyımdır.tabii rob kadar mı yoksa az mı bilmiyorum ama daniel e de hastayımdır.rob un böyle konuşması beni etkiledi.daniel yönünden değil rob un alçakgönüllü sözleri beni etkiledi.o çok iyi ve dürüst.kariyerinde başarılı ve dahada büyük işler yapacağını düşünüyorum.onu hiçbir zaman daniel ile karşılaştırmadım ve karşılaştırmayacağım.zatren sinemaya ateş kadehi ni izlemeye gittiğimde herkese daniel e olan aşkımdan bahsettim ama cedric i görünce “rob aşkım sen ne arıyorsun burda?” diye çığllık atmıştım…

Yorum yazmak için giriş yapmalısınız.