Rob’ın Saati

Türkiye’nin İlk Robert Pattinson Hayran Sitesi – Kaynağından Doğru ve Kaliteli Haber;

Bizler robertpattinson-tr.com ekibi olarak, tamamen Robert Pattinson’ın Türk Hayranlarını Rob’un hayatındaki gelişmelerden haberdar etmek amacı ile bu siteyi oluşturduk. Üzülerek belirtiriz ki, kendisine olan hayranlığımız dışında Robert Pattinson ile uzaktan, yakından herhangi bir ilişkimiz yoktur.

Bizi Facebook’dan da takip edin..!!

Bizi Twitter’dan da takip edin!

Gelecek Dünyalar!

The Lighthouse
Yönetmen: Robert Eggers
Rol: Ephraim Winslow
Durumu: Tamamlandı
Vizyon Tarihi:19, 20 ve 21 Ekim - Filmekimi 2019
Film ile İlgili Haberler

The King
Yönetmen: David Michôd
Rol: The Dauphin
Durumu: Tamamlandı
Vizyon Tarihi: 1 Kasım 2019 Netflix
Film ile İlgili Haberler

Waiting for the Barbarians
Yönetmen: Ciro Guerra
Rol: Mandel
Durumu: Tamamlandı
Vizyon Tarihi: Ağustos 2020 - VOD Platformlarında
Film ile İlgili Haberler

Tenet
Yönetmen: Christopher Nolan
Rol: ?
Durumu: Post-Production
Vizyon Tarihi: 26 Ağustos
Film ile İlgili Haberler

The Batman
Yönetmen: Matt Reeves
Rol: Batman/Bruce Wayne
Çekim Tarihi: 6 Ocak 2020
Bitiş Tarihi: ?
Vizyon Tarihi: 1 Ekim 2021
Film ile İlgili Haberler

The Devil All the Time
Yönetmen: Antonio Campos
Rol: Preston Teagardin
Durumu: Post-Production
Vizyon Tarihi: 16 Eylül 2020 Netflix
Film ile İlgili Haberler

The Stars at Noon
Yönetmen: Claire Denis
Rol: ?
Çekim Tarihi: ?
Bitiş Tarihi: ?
Vizyon Tarihi: ?
Film ile İlgili Haberler

Ülkelere Göre Ziyaretçi Dağılımı

free counters

Edward Cullen

Edward Cullen

Edward Cullen

Genel

* İsim: Edward Anthony Masen Cullen
* Doğum tarihi: 20 Haziran  1901
* Doğum yeri: Chicago, Illinois
* Şu an yaşadığı yer: Forks, Washington
* Konum: Vampire
* Dönüşüm tarihi: 1918
* Dönüşümü gerçekleştiren: Carlisle Cullen

Fiziksel Görünüş

* Saç rengi: Bronz
*Güz rengi: Vampirken altın rengi vejeteryanken yani insanları avlamadığı zaman)
*Boy:1,88-6.02″

*Diğer: Edward evlatlık olan diğer  iki kardeşine göre çok daha ince vücutlu fakat aynı zamanda cok kaslı ve güçlü yapılı  olarak anlatılıyor. Bella görünüş olarak diğer iki erkek kardeşine göre çok daha genç bir görünümlü ve nefes kesici olarak anlatmıştır.

İlişkileri

*Aile: Annesi ve babası Edward 1918 yılında vampirliğe dönüşmeden önce ölmüşlerdir. Annesinin adı Elizabeth, babasının adı da tıpkı kendisi gibi Edwarddır.Edwardın ailesinin ölümünden hemen sonr Carlisle onun üvey babası olmuş bundan kısa bir süre sonra da Esme üvey annesi olmuştur. Evlatlık edinilmiş kardeşleri ise Emmett, Alice, Rosalie, and Jasperdır.

* Ruh eşi: Bella Swan

*Arkadaşlar: Tanya ve Alaskadaki tüm Denali klanı
* Meslek:Öğrenci

Kişilik/Karakter

*Özel Yetenekler/Beceriler: Edward çevresinde bulunan herhangi bir insanın beynındeki düşüncelerini her an okuyabilme yeteneğine sahiptir.Ayrıca insanları düşüncelerine göre birbirinden ayırabiliyor ve düşüncesini okuduğu kişiyle yakınlığına bağlı olarak bir kaç km öteye kadar bu düşüncelerı duyabiliyor.
* Hobileri: Arabalar, müzik, piyano çalmak.
* İlgileri: Edward birkaç kez Carlisle’ın asistanı olarak tıp fakültesine gitti fakat insan kanının kokusuna dayanıklılığı doktor olmaya yetecek kadar kuvvetli değildi.
* Tanım: Edward tamamiyle mükemmel bir centilmen ve Bellaya karşı aşırı koruyucudur. Bella onun konuşma şeklini sık sık “başka bir yüzyıldan gelmiş gibi” diye tanımlar. Edward bazı zamanlarda fazla hassas olabiliyor örneğin büyük bir flat screen Tv yi ortadan ikiye parçalayabiliyor.(Yeni Ay, sf. 535) Nazik, terbiyeli, olgun, çok zeki ve sevgi dolu gibi özelliklerin tamamını kendisinde toplamıştır. Öncelikleri Bella ve kendi ailesidir.

Karışık Bilgier

* Araba: Gümüş rengi Volvo S60R ve siyah Aston Martin V12 Vanquish.
* Muzik: Linkin Park’tan Klasik müziğe kadar her tür.

Kişisel Tarihçe

Edward  20 Haziran  1901de Chicago’ da çok varlıklı bir aile olan Elizabeth ve Edward Masen’ın oğlu olarak dünyaya geldi.17 yaşındayken grip salgını yayıldı ve Edward’a da bulaştı. Edward, ailesi ve kendisi hastalığa yakalanmadan önce askerliğe kaydını yaptırmayı planlıyordu. Babası oldukten sonra hayatta kalan annesi son nefesinde, o sırada doktoru olan Carlisle’a oglunu yaşatması için elinden ne geliyorsa yapmasını söyledi. Carlisle Edward’ın da bu hastalıktan sağ kurtulamayacağını çok iyi biliyordu ve artık kendisi de yalnızlıktan iyice bunaldığı için yanına arkadaş olarak Edward’ı vampire dönüştürmeye karar verdi ve dönüşümden sonra Edward’ın düşünce okuma kabiliyetiyle ödüllendirildiğni keşfetti. Edward akısa sürede Carlisle’ ın vejeteryan diyetine ayak uydurdu fakat ilk vampire dönüştügu zaman diliminde yeni vampirlerin geçirdiği periyot olan  “isyankar ergenlik ” döneminde(Alacakaranlik, sf. 342) krıiminal bir dönem geçirip kendini bulmak adına ondan uzaklaşmıştr. Fakat bu  kriminal yaşam biçimi Edward’a uygun değildi ve dayanma gücü her geçen gün daha iyiye gitmeye başladı. Bu yüzden Edward Carlisle ve diğer Cullen  ailesiyle yaşamak için geri döndü.

Benzersiz statülerinden dolayı Cullenlar sık sık yer değitirmek zorundayılar ve Forks’ da yağmurlu ikliminden dolayı son yerlesşik bölgeleri oldu. Burası Edward’ın Bella ile tanıştığı ve hayatının sonsuza kadar değiştiği yerdir ayrıca. Kokusunu ilk duyduğu anda Bella’yı avlayabilmek adına tüm Biyoloji sınıfındaki öğrencileri öldürmeyi göze alacak kadar karşı konumaz bir şekilde etkilenmiştir. Çok büyük bir dayanma gücüyle okuldan çıkıp, Alaska’ya kaçmadan önce Carlisle ‘ı ziyaret etmiştir.  Sadece Bella’nın kokusundan etkilendiği için değil ayrıca onun düşüncelerini okuyamadığı için de karmakarışık olmustur. Uzakta bu konu üzerine düşününce Bella’nın sarhoş edici kokusuna dayanmayı oğrenebileceğine karar verir. Gelecek birkaç haftayı Bella’yı anlamaya calışarak geçirir fakat başarılı olamaz.Bella’ya carpmak üzere olan bir vani insanüstü bir güçle ittirerek onu olümden kurtarir.

İşte bu zamnalarda Edward Bella’ya karşı olan hislerinin ciddiyetini anlar fakat bu hisleri kontrol altında tutmak için kendi içinde savaşlar verir.Arkadaşlıkları gün geçtikçe büyür ve aşka dönüşür. Bella’yı ailesiyle tanıştırmaya götürdüğü zaman kötü niyetli vampirlerle karşılaşırlar ve başlarındaki James Bella’yı avlamak için hazırlıklara başlar.Cullen’lar birlik olup o günü kurtarmayı başarırlar.

Bella’nın doğum günü için Alice ve Edward sürpriz bir doğum günü partisi  hazırlarlar fakat kabus o zaman başlar. Bella’nın hediyelerini açarken, parmağını bir kağıtla kesmesinin ardından Jasper kontrolünü kaybeder ve Bella’ya saldırır. Bu durum bütün Cullen ailesinin Forks’dan taşınmasına ve Edward’ın Bella’yı kendi iyiliği için terk etmesine neden olur.   Edward acı içindeki geçirdiği bu zamanlarını James’in eski sevgilisi Victoria’ yı takip ederek ve bir gün Bella ile birlikte olmayı umut ederek geçirir. Edward artık Bella’sız bir gün bile geçiremeyeceğini anladığı vakit , Bella’nın öldüğüne dair acı haberi duyar.Büyük bir yıkımla, Volturi’nin kendisini öldürmesi için yalvarmak ya da onları zorlamak üzere İtalya’ya doğru yola çıkar .Şimdide Bella Alice ile birlikte onu kurtarmaya gelmiştir.

Edward ve Cullen ailesinin Forks’a tekrar taşınmasından sonra kasabada gizemli ölümler olmaya başar.Bu ölümleri gerçeklesştirenlerin yeni doğan vampir askerler olduğu anlaşılması üzerine Cullen’lar onları yok etmek için plan yapmaya başlarlar.Bu arada Bella’nın kurtadam arkadaşı Jacob Black de bu gruba yardımcı olmak için seferber olur. Edward her ne kadar Jacob’ın varlığından rahatsızlık duysa da Bella’ya hislerini belli etmemeye calışır. Jacob’ında yardımıyla, Victoria ve onun yeni askeri Riley’ nin başını oluşturduğu askeri grubu yenip onları yok etmeyi başarırlar. Bella’nın vampire dönüşmek için yaptığı ısrarlara dayanamayan Edward onu dönüştürmek için önce evlenmeyi şart koyar ve ona layık olduğu evlilik gecesini yaşatacağına dair söz verir…

* Filmlerde Edward Cullen Rolunu Canlandıran Aktör: Robert Pattinson

robert-pattinson-model.jpg

297 yorum alan yazıEdward Cullen

  • avatar twilight_muga

    vampir dedin edward gibi olmalı… insan dedin robert gibi olmalıSmile

  • avatar twilight_muga

    AŞKIMMMMMMMMMM benm SENİ ÇOKKKKK SEVİYORUM edward..

  • avatar edward-_-cullen

    benide bi kırtlatsa(ısırsa yani) ne mutlu olcam.bi sağdan bi soldan kırtlatsa bana yeterGrin. durun bende bi şiir yazem.
    E llerin buz gibiymiş bilmioruz
    D okunsak anlarız umut edioruz
    W ay be analar ne evlatlar doğuruomuş dioruz
    A ma uzaksın bize tam anlayamıoruz
    R obert’kende yakışıklısın ama edward kadar değil
    D eli olduk senin için ölüyoruz
    uysada yazdım umasada yazdımGrinGrinGrin

  • avatar edwardkolikk

    süper olmuş walla

  • avatar numb

    Dogum günün kutlu olsun Edward Smile

  • avatar twilight_muga

    aşkımmmm bhenm DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EDWARD

  • avatar rob_tom_pat

    ne kadar tatlı aşqmmSmile

  • avatar devrialem

    interesting hım

  • avatar twilight_muga

    edward sheni gerçekten çok seviyorum ve umuyorumki twilightta nasıl oynadıysan remember mede de oynarsın

  • avatar edward_bella-cullen

    süper yha bööle bişhe hayatmda qörmedim ben!!!harika müthiş
    aşk ve aksiyon bu kadar iç içe olablir.yeni ayda Edward’a çok kızmıştm bellayı terketti die ama bellayı korumak için yapası da ayrı bi çılgınlık.

  • avatar independentgirl

    SÜPPPER Bİ FİLM VE AYRICA JAMES BELLA YI VAMPİR YAPIO AMA EDWART BIRAKSA BELLA DA ONUN GİBİ VAMPİR OLACAK AMA YİNEDE Bİ FİLMİ BEN BU KADAR ÇOK İZLEMEDİM
    500 KERE İZLEDİM ÇOK GÜZEL Bİ FİLM EDWART ÇOK YAKIŞIKLI

  • avatar shmisky

    twilight_muga: vampir dedin edward gibi olmalı… insan dedin robert gibi olmalıSmile

    katılıyorum Grin

  • avatar 4everob

    twilight_muga: vampir dedin edward gibi olmalı… insan dedin robert gibi olmalıSmile

    süper yorummRazz katılıyorum XD

  • avatar ebru05

    ya filmde evlilik şartı değiştirilecekmiş galiba Frown

    ayrıca çok haklısın,twilight mugacım

    vampir dediğin edward gibi olmalı,insan dediğin rob gibi olmalı

  • avatar numb

    ebru05: ya filmde evlilik şartı değiştirilecekmiş galiba ayrıca çok haklısın,twilight mugacımvampir dediğin edward gibi olmalı,insan dediğin rob gibi olmalı

    evlilik şartı yerine ne yapacaklar ki acaba

  • avatar numb

    bu arada tv yi parçalama bölümü new moon da ki oylama bölümümü.orada camı kırmıyormuydu.

  • avatar vulnerabled

    twilight_muga: vampir dedin edward gibi olmalı… insan dedin robert gibi olmalıSmile

    kesinlikle katılıyorum bu çocuğa ölüyorum

    twilight_muga: vampir dedin edward gibi olmalı… insan dedin robert gibi olmalıSmile

  • avatar nagmedward

    edward-_-cullen: benide bi kırtlatsa(ısırsa yani) ne mutlu olcam.bi sağdan bi soldan kırtlatsa bana yeterGrin. durun bende bi şiir yazem.E llerin buz gibiymiş bilmioruzD okunsak anlarız umut edioruzW ay be analar ne evlatlar doğuruomuş dioruzA ma uzaksın bize tam anlayamıoruzR obert’kende yakışıklısın ama edward kadar değilD eli olduk senin için ölüyoruzuysada yazdım umasada yazdımGrinGrinGrin

    bence çok güzel olmuş saol

  • avatar breaking dawn 4ever

    devrialem: interesting him

    me 2 xD

  • avatar zzgt

    ya robert pattinson’ın alttaki resmi tüm kopyalarıyla imha edilsin ve hiç bir sitede yayınlanmasın ya lütfen, kalp krizi geçiricem bu genç yaşımda :S bana kalırsa bu kadar yakışıklı olmak yasaklanmalı…( bakınız: jude law, robert pattinson)

  • avatar hilmiye

    twilight_muga kusura bakma ama edward cullen bnm aşkım

  • avatar rabertezgi

    aşık oldum lant olsn Smile çk çekici karizmatkk yaısıklı tatlı ne varsa …Big Smile

  • avatar robert09

    o iiyiii bir vampr super bı sewglıı gerck hayattada cok mukemmel br ınsan senı sewıorm rob (edward)

  • avatar fatuna

    ya bu seri sona erdiğinde napacaz düşündünüzmü?

  • avatar _edward_

    twilight_muga: vampir dedin edward gibi olmalı… insan dedin robert gibi olmalıSmile

    çok doğru sölemissin

  • avatar seclices

    çok yakışıklı

  • avatar aliceirem

    edward-_-cullen: benide bi kırtlatsa(ısırsa yani) ne mutlu olcam.bi sağdan bi soldan kırtlatsa bana yeterGrin. durun bende bi şiir yazem.E llerin buz gibiymiş bilmioruzD okunsak anlarız umut edioruzW ay be analar ne evlatlar doğuruomuş dioruzA ma uzaksın bize tam anlayamıoruzR obert’kende yakışıklısın ama edward kadar değilD eli olduk senin için ölüyoruzuysada yazdım umasada yazdımGrinGrinGrin

    bnce müthiş olmuş Smile

  • avatar alicec_cullen

    twilight_muga: vampir dedin edward gibi olmalı… insan dedin robert gibi olmalıSmile

    bncede gerçekten haklısın

  • avatar münevver güngördü

    aynen yha gerçekten sper siniz vampir dediğin edward gibi olmadı insan dediğinde robert gib olmalı canım benim yha bitanem bir insan bu kadar yakışıklı ve iyi olabilirmi yha yada vampir her neyse=)))))

  • avatar sea

    bu adama bayılıyorum ya çook tatlı hele gülüşü bitiriyo ya seni çook seviyorum rob

  • avatar aybkEdward

    aşkm bnm yhaa.. edward gbi bi sevglm olsn, 50 bin tl borcum olsnn Grin

  • avatar aybkEdward CuLLeNn

    aybkEdward: aşkm bnm yhaa.. edward gbi bi sevglm olsn, 50 bin tl borcum olsnn

    edward gbi bi sevglm olsa o borcumu kapatır ztnn GrinGrinGrin

  • avatar eda black

    ya bisi sorcam rob un bikaçtane sarkısı warmiş bilen biri warmı???

  • avatar tuba_kissme

    seni sevoyoommmmm Kiss

  • avatar eda black

    Duyduma göre robert cekimlerde cok kötü kokuyomus hem cekim ekibine hem oyunculara zor anlar yasatıyomus özelliklede kristen stewart bu durumdan cok sikayetciymis

  • avatar eda black

    ama ben onu yinede sewiyorum

  • avatar eda black

    ya bu cocugun sacları cok enterasan

  • avatar aybkEdward CuLLeNn

    always: edward! edward!! edward!!!

  • avatar RobAsqomm

    edward-_-cullen: benide bi kırtlatsa(ısırsa yani) ne mutlu olcam.bi sağdan bi soldan kırtlatsa bana yeter. durun bende bi şiir yazem.E llerin buz gibiymiş bilmioruzD okunsak anlarız umut edioruzW ay be analar ne evlatlar doğuruomuş dioruzA ma uzaksın bize tam anlayamıoruzR obert’kende yakışıklısın ama edward kadar değilD eli olduk senin için ölüyoruzuysada yazdım umasada yazdım

    çoq gzl olmus eline sağlık bu arada edwardd sni seviormmm

  • avatar simgedward

    shmisky: katılıyorum

    Kesnlkle katılıorum.. xD Grin

  • avatar simgedward

    twilight_muga: vampir dedin edward gibi olmalı… insan dedin robert gibi olmalı

    Ynns yorum :$ Buydu xD
    Katılıorum arkadasa Big Smile)

  • avatar BELEDWARD

    vampir demek ayım tam anlamıyla bir MELEK Angel Angel Angel

  • avatar rob_twilight

    ahh ahh filmde olsa keşke bellanın yerinde olabilsemm keşkee seni seviyorumm rob*mm rob Heart dilosh

  • avatar new

    yavrumu biraz geç oldu ama domgünün kütlu olsun seni seviyorum
    Wink

  • avatar aysegul-EDWARD

    edward süpersin seni çok seviyoruz Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart bibibibibitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart

  • avatar melisAlkan

    çok başarılı…

  • avatar berfin_edwardkolik

    aşkitom Heart karizmaya bak yhaa Clown

  • avatar twilight-midnight sun

    edward.. Heart

  • avatar edizel

    Heart Heart Heart Heart Heart nalet olsun içimdeki EDWARD sevisine Heart Heart Heart Heart Heart I WİLL ALWAYS LOVE YOU

Yorum yazmak için giriş yapmalısınız.