Rob’ın Saati

Türkiye’nin İlk Robert Pattinson Hayran Sitesi – Kaynağından Doğru ve Kaliteli Haber;

Bizler robertpattinson-tr.com ekibi olarak, tamamen Robert Pattinson’ın Türk Hayranlarını Rob’un hayatındaki gelişmelerden haberdar etmek amacı ile bu siteyi oluşturduk. Üzülerek belirtiriz ki, kendisine olan hayranlığımız dışında Robert Pattinson ile uzaktan, yakından herhangi bir ilişkimiz yoktur.

Bizi Facebook’dan da takip edin..!!

Bizi Twitter’dan da takip edin!

Gelecek Dünyalar!

The Lighthouse
Yönetmen: Robert Eggers
Rol: Ephraim Winslow
Durumu: Tamamlandı
Vizyon Tarihi:19, 20 ve 21 Ekim - Filmekimi 2019
Film ile İlgili Haberler

The King
Yönetmen: David Michôd
Rol: The Dauphin
Durumu: Tamamlandı
Vizyon Tarihi: 1 Kasım 2019 Netflix
Film ile İlgili Haberler

Waiting for the Barbarians
Yönetmen: Ciro Guerra
Rol: Mandel
Durumu: Tamamlandı
Vizyon Tarihi: Ağustos 2020 - VOD Platformlarında
Film ile İlgili Haberler

Tenet
Yönetmen: Christopher Nolan
Rol: ?
Durumu: Post-Production
Vizyon Tarihi: 26 Ağustos
Film ile İlgili Haberler

The Batman
Yönetmen: Matt Reeves
Rol: Batman/Bruce Wayne
Çekim Tarihi: 6 Ocak 2020
Bitiş Tarihi: ?
Vizyon Tarihi: 1 Ekim 2021
Film ile İlgili Haberler

The Devil All the Time
Yönetmen: Antonio Campos
Rol: Preston Teagardin
Durumu: Post-Production
Vizyon Tarihi: 16 Eylül 2020 Netflix
Film ile İlgili Haberler

The Stars at Noon
Yönetmen: Claire Denis
Rol: ?
Çekim Tarihi: ?
Bitiş Tarihi: ?
Vizyon Tarihi: ?
Film ile İlgili Haberler

Ülkelere Göre Ziyaretçi Dağılımı

free counters

Jacob Black

Jacob Black, Alacakaranlık

Jacob Black (Taylor Lautner), Alacakaranlık

Genel Bilgi

Isim: Jacob Black
Doğum Tarihi: 1990
Doğum Yeri: La Push, Washington, USA
Yaşadığı Yer: La Push, Washington, USA
Durumu: Kurtadam/şekil değiştirici

Dış Görünüşü

Saç Rengi: Siyah
Göz Rengi: Kahverengi
Boyu: 2m
Diğer: Bella Jacob’ ın uzun parlak saçları olduğundan bahseder. Cildi ipek gibi ve çok güzeldir. Gözleri koyu renktir ve elmacık kemiklerinin üzerinde derindedir (Twilight, sayfa 119). Jacob’in aslinda gerçek kurtadam değilde aslında şekil değiştirici olduğu açıklanmıştır.

İlişkileri

Aile: Jacob’ın ailesi babası Billy Black ikiz kızkardeşleri Rachel ve Rebecca’ dan oluşmaktadır. Anneleri Sarah, Jacob küçükken bir trafik kazasında ölmüştür.
Arkadaşları: Bella, Quil, Embry, Leah, Seth ve diğer Quileute kurtadamları.
Mesleği: Öğrenci
Diğer: Renesmee “Nessie” Cullen’ a mühürlenmiştir.

Kişilik

Özel Yetenekleri: Kurtadam olduğu için çok hızlı koşabilir, sürüsü ile telapati kurabilir, yaraları inanılmaz biz hızda iyileşir, çok güçlüdür ve hisleri çok gelişmiştir.
Hobileri: Kayalıklardan atlamak, Araba ve motorbisiklet tarif etmek.
Tanim: Bella ile tanıştığında neşeli ve çekingen görünmesine rağmen, kurtadam olmanın verdiği sıkıntı ve zorluklar yüzünden dengesiz ve asık suratlı biri olmuştur. Bella’ya değer verdiği halde, vampir olma kararından dolayı zaman zaman ona karşı aksi ve kaba davranmıştır. Renesmee doğduktan sonra Jacob tekrar mutlu Jacob halini almıştır.

Jacob Black, Yeni Ay

Jacob Black (Taylor Lautner), Yeni Ay

Çeşitli

Arabası: 1986 Volkswagen Rabbit
Aktör: Taylor Lautner

Kişisel Tarihçe

Jacob’ın kızkardeşleri Bella’ yi çocukluklarından beri tanıdıkları halde Jacob Bella ile ilk defa La Pushda ki İlk Plaj’ da karşılaşmıştır. Kendini Bella’ ya tanitir ve birlikte yürüyüş yaparlar. Burada Jacob Bella’ ya Quileute efsanesinden ve soğuk varlıklardan ve kurtlardan bahseder.

Billy Charlie’ yi ziyaret ettiği bazı zamanlarda Jacob’ı da yanında getirir. Billy Jacob’ ı Bella’ yı Edward ile çıkmaması konusunda uyarması için arabası Rabbit’ i tamir etmesi için gereken parçaları alma karşılığında ikna eder.

Edward Bella’yı terkettiğinde Bella Jacob’ ı ziyaret eder ve tamir etmesi için ona iki motorbisiklet getirir. Jacob durmaksızın çalışır ve çok kısa sürede ikisini de tamir eder. Bella ve Jacob bu sirada çok yakin iki arkadaş olurlar. Bella Jacob’ a arkadaşları ile birlikte sinemaya gitmeyi teklif edince Jacob Mike Newton ve Bella’ yı arabası ile sinemaya götürür. Dönüş yolunda Jacob kendini iyi hissetmez ve La Push a geri döner.

Bella dan habersizce kurtadama dönüşmeye başlar. Sam’ in kılavuzluğunu takip eder ama Bella ile arkadaş olamayacağını düşündüğü için de çok kızgındır. Bella neler olduğunu sorduğunda ise ona artık arkadaş olamayacaklarını söyler (New Moon, sayfa 272) . Aynı gece Bella’ nın evine gizlice gelerek onu incitmemek için ondan uzak durması gerektiğini söyler. Nedenini açıklayamaz ama ondan İlk Plajida anlattığı hikayeleri düşünmesini ister.

Bella Jacob’ ın kurtadam olduğunu anladığında La Push a gider çünkü kurtadamların ormanda ki insanları öldürdüğünü düşünmektedir. Fakat Jacob Victoria’ nın Bella’ nın peşinde olduğunu öğrenir.

Paul değiştiğinde Jacob da Bella’ yı korumak için değişir. Emily’ nin evine döndüklerinde Victoria’ yı avlamaya karar verirler.

Bir öğleden sonra Jacob etrafı kolaçan etmeye çıktığında Bella’nın kayalıkta atlamayı denemeye karar verdiğini görür. Jacob tam zamanında suya dalarak onu kurtarır. Eve dönerlerken Jacob yakınlarda bir vampirin varlığını hisseder. Alice Bella’ nın ölmediğini umarak onları beklemektedir. (New Moon, sayfa 380)

Jacob Bella’ ya Alice oradayken onu koruyamayacağını söyler. Tam Bella’ yı öpecekken telefon çalar Jacob cevaplar. Telefonda ki kişi Charlie’ yi sorar ve Jacob’ dan cenazeye gittiğini öğrenir. Arayan kişi Dr. Carlisle Cullen olduğunu söyler (New Moon, sayfa 413). Alice yanlarina gelir ve arayanın aslında Edward olduğunu, Bella’ nın ölmüş olduğunu sandığını ve Volterra’ ya giderek intihara kalkışacağını açıklar.

Bella ve Alice hemen evden ayrılırlar. Jacob Bella’ nın vampir olmasından korkmaktadır. Geri döndüklerinde Jacob Forks Lisesine giderek Edward ile karşılaşır ve düşünceleri ile Edward’ ın Bella’ nın o yokken ne hale geldiğini öğrenmesini sağlar.

Edward ava gittiğinde Bella Jacob ile zaman geçirmektedir. Bir keresinde Jacob Bella’ yı öper ve Bella çok sinirlenip ona yumruk atar ve eli kırılır. Jacob Bella’ nın mezuniyet partisinde ona üzerinde ahşap bir kurt figürü olan bir bileklik hediye eder. Jacob ayrıldıktan sonra Bella Vitoria’ nın yeni doğmuş vampirlerden bir ordu kurduğunu öğrenir.

Kurtadamlar Cullenlar’la birlikte Bella’ yı korumaya karar verirler. Jacob Bella’yı saklanacakları yere taşır hava çok soğuktur. Kar fırtınası başlayınca uyku tulumunda birlikte yatarak Bella’ nın ısınmasını sağlar. Çadırdan çktığında Bella’ nın Edward’ ın evlilik teklifini kabul etmiş olduğunu öğrenir. Jacob oradan uzaklaşır ama Edward Bella ile konuşması için onu geri getirir. Tam ayrılmadan önce Jacob Bella’ yı öper ve bu sırada Bella Jacob’ ı da sevdiğini ama Edward kadar çok sevmediğini anlar.

Victoria ile olan savaş sırasında Jacob yaralanır. İyileşme sürecinde Bella Jacob’ ı ziyaret eder. Jacob Bella’ nın Edward’ ı sevmekten vazgeçemeyeceğini anlar. İyileştikten sonra Jacob Bella’ nın düğün davetiyesini görür ve kurtadama dönüşerek ormana kaçar.

Kurtadamlar, Bella ve Edward’ ın balayindan dönmelerinden sonra Bella’ nın hasta olduğu iddiasını duyup vampire dönüştüğünü düşünürler. Böylece anlaşma bozulmuştur. Jacob Cullenlar’a gider ve Bella’ nın hamile olduğunu görür. Kurtadam takımı bunu duyduğunda Cullenlar’a saldırmaya karar verir. Jacob buna karşı çıkar ve onlardan ayrılır. Seth ve Leah da ona katılır. Jacop Alfa olmuştur ve Cullenlar’ ı uyarır.

Jacob bebeğin doğumunda da Bella’ nın yanındadır. Rosalie’ nin kan kokusuna dayanamadığı bir anda onunla savaşır. Jacob Bella’ nın öldüğünü düşündüğünde zaman oradan ayrılır. Ama evden dışarı çıkmadan once Renesmee’ yi görür ve ona mühürlenir.

Jacob bütün zamanını Bella ve Renesmee “Nessie” ile geçirir. Volturi’ nin Forks’ a geleceğini öğrendiklerinde Bella Renesmee için sahte pasaport çıkarır ki Jacob ve Nesssie birlikte Güney Amerika’ ya kaçabilsinler. Ama buna gerek kalmadan Volturi oradan sorun çıkmadan ayrilir.

Renesmee, Nisan 2009

198 yorum alan yazıJacob Black

  • avatar thetwilightsaga

    eeed apologize ama klibi berbat onun

  • avatar merlina

    crazy1905: eğer en yakışıklı oyuncusu olarak görüosan nie bu siteye kayıt oldun taylor fanlarıda var

    aynennn Really Pissed

  • avatar faciyaRuM

    R0ßß__€DYxD: owff bayılıoree o jojaaaa çoqq dadluu ama robdan deil tabiqixD Bi şarqısı war allahmmm sesine bitioreeexDD

    aynn yha sesi muhteşem gsll ilk dinlediğimde amanallahım bu ses bundan mı çıkıo dedim harika bi sesi varr In Love In Love

  • avatar faciyaRuM

    thetwilightsaga: eeed apologize ama klibi berbat onun

    bnce klibi de gsll ve taylor ın telaffuzuna bayılıorm acayip gsll bi telaffuzu var yha In Love In Love

  • avatar jacob-edward

    şu çocuğa bayılıyorumm!! gerçek hayattaki röportajlarını izledm: aynen jacob gibi! kendi de dior zaten “karakterimiz jacobla aynı” die. sürekli gülüyor, arkadaş canlısı falanBig Smile bu arada yanlış anlamayın ama ben jacob’a da hak veriyorum, siz aşık olsanız aynısını yapmazmıydınız? düşünün, robertın arkısınız, robunda bi kız arkı var. siz de robu elde etme şansı elinize geçtiği anda kullanmazmıydınız?!

  • avatar Qrqanic

    jacob ya bayılıyorum ona çok yakışıklı

  • avatar mary_alice_brandon

    Jasper dan sonra en sewdiğim erkek

  • avatar DuYgUpAtTiNsOn

    saçları kısayken yakıo..sesi de çok gsl ama rob*u geçemez.. Smile

  • avatar aLi CuLLeN

    apologize yi taylor söylemiyorki gerçekte :S Grin alıntı yapmış xD

  • avatar Alice-Ashley

    aLi CuLLeN: apologize yi taylor söylemiyorki gerçekte :S alıntı yapmış xD

    ciddi ben o söylüo zannediodum Big Smile bu arada sen nerden öğrendin Talk to the Hand

  • avatar Alice-Ashley

    o ciddi mi olucaktı pardon Grin

  • avatar melikenur

    benim için sadece rob var diğerleri yalandır be

  • avatar crazy1905

    Alice-Ashley:
    ciddi ben o söylüo zannediodum bu arada sen nerden öğrendin

    Zaten klibin başında söyleyen grup yazıyor.Dikkatli bakarsan send anlarsın. Grin

  • avatar mlssss

    bence yakışıklı deil

  • avatar bamboo

    bişey sorcam yaa kitapta jacop’ın tanımı pek yok yani anlamadığım bişey var jake yaşlanıyomu nitekim babası filmde yaşlıydı ayrıca ölümsüz mü ölümsüz değilse yaşlancak demktir yada vampirler gibi belli bi yaşta mı görüncek hep ben kitabı okudum ama hatırlamıyom..ya da yaşlanıyorsa vede bi gün ölecekse renesesme olan ilşkileri nolcak kız hep genç kalcak ölümsüz yaa nası bi aşka dönüşçek ki kafam karıştı
    kusura bakmayın biraz karışık oldu ama bilen varsa yazsın ltfen.. Frown

  • avatar jacob-edward

    bamboo: bişey sorcam yaa kitapta jacop’ın tanımı pek yok yani anlamadığım bişey var jake yaşlanıyomu nitekim babası filmde yaşlıydı ayrıca ölümsüz mü ölümsüz değilse yaşlancak demktir yada vampirler gibi belli bi yaşta mı görüncek hep ben kitabı okudum ama hatırlamıyom..ya da yaşlanıyorsa vede bi gün ölecekse renesesme olan ilşkileri nolcak kız hep genç kalcak ölümsüz yaa nası bi aşka dönüşçek ki kafam karıştıkusura bakmayın biraz karışık oldu ama bilen varsa yazsın ltfen..

    cnm kurtadamlar belli bir yaşa kadar yaşlanmıyorlar. jake de uzun bir süre yaşlanmayacak, ancak evrimini tamamladığında mı ne yaşlanmaya başlayacak. yani insanlardan çok daha uzun yaşıyor ama vampir gibi ölümsüz de değil. renesmee de jacob’u öldüğünde yenisini bulur artıkGrin

  • avatar aLi CuLLeN

    o şarkı timbaland a aittir dikkatli araştırırsanız bulabilirsiniz.. taylor lautner sadece şarkıyı kendi söylüyormuş gibi klibini çekmiş amatörce olduğu belli zaten..

  • avatar bamboo

    teşekkür ederim açıkladığın için…

  • avatar wampire-bgl

    jacp bu yaşında kalıcak gelişimini tammamlayıp duracak fakat ne zaman kurt adamlıktan vazgeçerse o zaman yaşlanıcak!…şahsen ben öle biliyorumGrin

  • avatar wampire-bgl

    bu arada bende taylorun apologize söyledğine inanıyorum çünkü timberland ve taylorun söylediğinn hem müziği farklı hemde sesii istersenz dinleyin görün Loser Loser

  • avatar Alice-Ashley

    wampire-bgl: bu arada bende taylorun apologize söyledğine inanıyorum çünkü timberland ve taylorun söylediğinn hem müziği farklı hemde sesii istersenz dinleyin görün

    ewt farklı Big Smile Big Smile

  • avatar esraaaa

    yha new moon da çok yakışıklı bence tabi rob’u geçemez ama!! Big Smile

  • avatar nessie-_-bella

    bu adam için dagları delerimmmmmmmmmmmm Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart In Love In Love In Love

  • avatar wampire-bgl

    3 nolu adammGrin btanecik dostumun aşkıGrin Heh Heh Go Away

  • avatar robert kolik

    bence edward jacob sonsuz basar her anlamda

  • avatar Alice-Ashley

    wampire-bgl: 3 nolu adamm btanecik dostumun aşkı

    Grin cnm yha Grin Shy Heart

  • avatar neolla

    ya anladık yakışıklı. film için vücutta yapmış.tatlı bi çocukta. boyu anlayamadım.şimdi boyu 2m die yazıo filmde ancak edwardın boyuna gelebilio. edward 1.85 olduğuna göre abartmıslar.

  • avatar wampire-bgl

    Alice-Ashley: cnm yha

    bak sahip çık yavaştan sevmeye başladım bu jacobıGrinhaberin olsunGrinGrin

  • avatar JacopUmm

    ya bu çocuun tipine hastayım saçları kısayken spr görünüo yaa In Love Herkesin fikrine saydı duyuyorum ama bn Jacop’u seviyorum Smile

  • avatar asmelay1996

    3 nolu adamım benim şahsen
    1-Robert
    2-Kellan
    3-Taylor

  • avatar ir3m_edwarD

    Roß’dan snra fiLmde en sevdiğimm erkek Evil Grin ROTFL 1-Roßert 2-TayLor 3-Jasper 4-Emmet 5-CharLies

  • avatar esraaaa

    ıııııııııyyyyyyyyyyyy

  • avatar JacobJacob

    Taylor’un hastasıyım ama sona Rob’u seviorum bnce ikisi de çok tatlı Kiss

  • avatar hzg38

    arkadaşlar , iyi tamam 15 kiloyu kas yapmış adam iyi de , bence hala çocuksu…? yani Rob kadar değil hala…! Grin ( olamaz da…? )

  • avatar ilkim

    bnm için 6. sırada jack aslında daha önlerdeydi ta ki tutulmaya kadar tutulmada onun yüzünden edward biricik aşkım çok üzüldü o yüzden son sırada bnm için Devil

  • avatar yonca61

    bn jackin kesik saçlı haline bayıldım yaa süpper olmuş ama uzun saçlıyken (afedersiniz aama) üstüne kusmam onunnn…
    ayrıca apologizeyi o sölemiomuş ve kilbi berbatttttt

    (bnm fikirlerim bunlara sizin fikirlerinize saygı duyarımmm)

  • avatar ezgirobert

    benim arkadaşlarım taylor robert tan yakışıklı diyolar ama şuan kusmamak için kendimi zor tutuyorum ıyyyy

  • avatar Alice-Ashley

    wampire-bgl: bak sahip çık yavaştan sevmeye başladım bu jacobıhaberin olsun

    Big Smile Grin hadi lan Drunken Razz

  • avatar lox_3434

    yakışıklı ve tatlı bir çocuk

  • avatar rob_irem

    bamboo: bişey sorcam yaa kitapta jacop’ın tanımı pek yok yani anlamadığım bişey var jake yaşlanıyomu nitekim babası filmde yaşlıydı ayrıca ölümsüz mü ölümsüz değilse yaşlancak demktir yada vampirler gibi belli bi yaşta mı görüncek hep ben kitabı okudum ama hatırlamıyom..ya da yaşlanıyorsa vede bi gün ölecekse renesesme olan ilşkileri nolcak kız hep genç kalcak ölümsüz yaa nası bi aşka dönüşçek ki kafam karıştıkusura bakmayın biraz karışık oldu ama bilen varsa yazsın ltfen..

    kurtadamlar yaşlanmıyo taaki kurt adam olmayı artık istemedikleri gün geldiği yaş kadar yaşlanıo anladınmı

  • avatar isilay

    Aslında ılk baslarda favorım Edward’dı ama sonradan bakınca gercektende jakopun cok daha yakısıklı ve sempatık oldugunu gordum Cool gercektende ck tatlı edward sadece bas rolde oldugu ıcın ole emmet bıle daha ıı ondan ama jakoppp ennnnn ıyısııııııı
    I LOVE YOU JAKOPP Big Smile Heart Heart Bye

  • avatar twilight_muga

    edward ve jacop bhenm favorim ikiside çok yakışıklı cnm bhen yhaa

  • avatar zeynep_pattinson

    SaçLarı uzun irenç ama qısa süper ! xD ama rob gibi oLamaz tabiii xP Razz ROTFL

  • avatar DuYgUpAtTiNsOn

    Taylor sen neymşsn yha..bomba gibi düştn gündeme..o vücut o tatlılık o sempatiklik nedir öle yha?? Smile…gerçktn Rob*u da çok seviorm blki onu geçmesi daha zor olablr çnkü kızlar en başta hep edward*a hayran oldu jacop o kdr çok sevlmemişti ama..bi de şöle bişi var robert edward rolüyle makyajlı fln. ama çocuğun doğal bi güzelliği var yani kabul etmek lzm..Smile

  • avatar yaseminrob

    yabişey sorcam hemen cvp yazarsanız sevinirim ben anlamadım bu jacop ile renesemee arasındaki mühr bağ nedir tam olarak açıklarmısınız lütfen internetten araştırdım ama bulamadım cvbınızı bekliyorum… Loser Fingers Crossed Snicker Go Away

  • avatar edward_sura

    bnce jacob da tatlı ama rob daha yakışıklı Wink

  • avatar lugano_seda

    bnc ikiside tatlı ama new moonu izlediğimde jacopun daha yakışıklı olduğunu anladım

  • avatar yaseminrob

    ya cvp yazmamışsınız daha

  • yaseminrob: ya cvp yazmamışsınız daha

    Şimdi gördm bildiğim kadryla anlatym Grin Kitapları okudun mu hepsini? Önce bnu bi soriymda Grin

  • avatar Ay ışığı

    yaseminrob: yabişey sorcam hemen cvp yazarsanız sevinirim ben anlamadım bu jacop ile renesemee arasındaki mühr bağ nedir tam olarak açıklarmısınız lütfen internetten araştırdım ama bulamadım cvbınızı bekliyorum…

    Şimdi bunlarda mühürlenme diye birşey var.İlk anda gördükleri birine bağlanıyorlar.Ama jacop ilk bellaya mühürlendiğini sanıyor.Daha sonra bella ile edward ın çocuğu olunca onu aşağıda gördüğü anda gözlerini bellaya benzetiyor.Ve orda da ona mühürleniyor.Yani aşık oluyor Big Smile

Yorum yazmak için giriş yapmalısınız.