Rob’ın Saati

Türkiye’nin İlk Robert Pattinson Hayran Sitesi – Kaynağından Doğru ve Kaliteli Haber;

Bizler robertpattinson-tr.com ekibi olarak, tamamen Robert Pattinson’ın Türk Hayranlarını Rob’un hayatındaki gelişmelerden haberdar etmek amacı ile bu siteyi oluşturduk. Üzülerek belirtiriz ki, kendisine olan hayranlığımız dışında Robert Pattinson ile uzaktan, yakından herhangi bir ilişkimiz yoktur.

Bizi Facebook’dan da takip edin..!!

Bizi Twitter’dan da takip edin!

Gelecek Dünyalar!

The Lighthouse
Yönetmen: Robert Eggers
Rol: Ephraim Winslow
Durumu: Tamamlandı
Vizyon Tarihi:19, 20 ve 21 Ekim - Filmekimi 2019
Film ile İlgili Haberler

The King
Yönetmen: David Michôd
Rol: The Dauphin
Durumu: Tamamlandı
Vizyon Tarihi: 1 Kasım 2019 Netflix
Film ile İlgili Haberler

Waiting for the Barbarians
Yönetmen: Ciro Guerra
Rol: Mandel
Durumu: Tamamlandı
Vizyon Tarihi: Ağustos 2020 - VOD Platformlarında
Film ile İlgili Haberler

Tenet
Yönetmen: Christopher Nolan
Rol: ?
Durumu: Post-Production
Vizyon Tarihi: 26 Ağustos
Film ile İlgili Haberler

The Batman
Yönetmen: Matt Reeves
Rol: Batman/Bruce Wayne
Çekim Tarihi: 6 Ocak 2020
Bitiş Tarihi: ?
Vizyon Tarihi: 1 Ekim 2021
Film ile İlgili Haberler

The Devil All the Time
Yönetmen: Antonio Campos
Rol: Preston Teagardin
Durumu: Post-Production
Vizyon Tarihi: 16 Eylül 2020 Netflix
Film ile İlgili Haberler

The Stars at Noon
Yönetmen: Claire Denis
Rol: ?
Çekim Tarihi: ?
Bitiş Tarihi: ?
Vizyon Tarihi: ?
Film ile İlgili Haberler

Ülkelere Göre Ziyaretçi Dağılımı

free counters

Salvador Dali

Küçük Küller (Little Ashes) Konusu:

Sene 1922. Madrid geleneksel değerlerin, caz, Freud ve yenilikçiliğin tehlikeli etkileri arasında bir meydan okuma savaşı vermenin eşiğindedir.

Salvador Dali, büyük bir sanatçı olma tutkusuyla 18 yaşında üniversiteye girmiş, onun bu utangaçlığının ve coşkulu göstermeciliğinin garip karışımı, üniversitede sosyal tabakadan iki kişinin dikkatini çekmiştir; Federico García Lorca ve Luis Buñuel.

Salvador kısa sürede bu ikilinin arasına çekilmiş ve ayrılmaz bir üçlü oluşturmuşlardır. Fakat zaman geçtikçe Salvador Federico’ya karşı güçlü bir çekim hissetmiştir. Bu sırada Luis kendi başarısını yakalayabilmek için Paris’e gitmiştir.

Film üçlünün gençlik dostluklarını, farklı yönden ilişkilerini ve kendi dallarında nasıl başarılı olduklarını konu almaktadır.

Filmin resmi websayfası

by Renesmee, Mart 2009

389 yorum alan yazıSalvador Dali

  • gizemma: haklısın…ilk izlediğimde bende bir garip olmuştum.ama düşününce bu sadece bir rol…!

    Kesinlikle büyütmeye gerek yok

  • avatar ipek.cullen

    ben filmi izlemedim, soyunma sahneleri falan varmış. garip oldum baya ama Rosalie’nin yorumunu okuduktan sonra onun haklı olduğunu düşündüm. Oyunculuk bu tarz şeyleri gerektirir ve eğer rob’da bunu utanmadan, sanat adına başarabiliyorsa ne mutlu ona Smile sonuçta biz onun ne olduğunu biliyoruz, bu kadar büyütmeye gerek olmadığını düşünüyorum Grin

  • avatar werve

    robun tipleri süper ya
    kılıktan kılığa girmiş oyunculuk dabuda demek

  • avatar buzmavisi48

    bende az önce izledim rob bence çkk güzel canlandırmış ..

    werve: robun tipleri süper yakılıktan kılığa girmiş oyunculuk dabuda demek

    evt ya tiplemeleri filan farklıve gzl olmuş Grin

  • avatar hande_24

    filmin konusu tabiki farklı fakat hayatın içinden olan şeyler.burada binlerce yorum var yanlış ya da doğru diye eleştiriyorlar.biraz gerçekci olun yaa bu bir film federico garcia lorca ve salvador dalinin hayatlarından bir kesit. Rob oynuyor sadece oda bir aktör sonuç olarak.Robu bu kadar kafanızda büyütmenize gerek yok ok arkadaşlar… Grin

  • avatar FACU

    Ben bu filmi inntte çok araştırdım bulamadım.

  • avatar FACU

    izleyenlerden yardım bekliyorumm

  • avatar naz

    ben izledim yani yarısına kadar filmin konusu çok güzel bence izleyin robun salvador karakteriyle sergilediği davranışlar çok şirin benceSmile ama yinede keşke öpüşme sahneleri olmasaydı ama evet diğer arkadaşlarımında dediği gibi bu sadece bi film rol gereği yapılmış bişey

  • avatar mucize

    ya benim yorumum mu silinmş yaa

  • avatar xx_robpattz_xx

    nerden izlediniz siteyi bana verirmisiniz Dog

  • sitesini bilen varsa verebilir mi?yha filmi bulamadım bn… Sarcasm

  • avatar betulpattinson

    allah aşkına filmi izlerken öyle bi etkisine girdimki göz yaşlarımı tutamadım rol icabı falan sonuçta ordaki rob ve robun yanında bi erkeği kıskancağım hiç aklıma gelmezdi FEDERİCO DAN NEFRET EDİYORM pislik adam ………… Smug Smug Really Pissed Curse

  • avatar arsenik

    Dali’ye olan hayranlığımdanmıdır Robert’ın gözümde bu kadar ilahlaşması, yoksa Robu sevdiğimdenmidir Dali gözüme bu kadar iyi geldi bilemiyorum.
    ıyyykkk diye tepki verenlerede şunu soylemek isterim burda Robert’ı değil tüm dünyaca kabul görmüş çok başarılı bir ressamın hayatını eleştirdiğinizin farkındamısınız? şahsen kendisi benim çok değer verdiğim bir kişilik olduğu için böyle yorumlara alınıyorum.

  • avatar esmey

    Sonunda izledim filmi, şükür.
    Robert dünkü esmey neyse, onu ikiyle çarp. Deli gibi hayranım sana In Love Rüya gibiydin. Javier de gayet başarılıydı. Bu filmi iyice sindirebilmem için tekrar izlemem gerekecek sanırım. Kaçırdığım hiçbir jest ve mimik kalmasın istiyorum. Robert’ın Dali yorumu ne kadar işime işlerse o kadar iyi. Üzerinden biraz zaman geçince daha mantıklı bir yorum yaparım şu an kendimi toparlamam lazım. Smile

  • Vayy esmey sonunda sende milli oldun Grin

    Bende ilk izlediğimde senin gibi hissetmiştim.

  • avatar esmey

    nightmare: Vayy esmey sonunda sende milli oldun Bende ilk izlediğimde senin gibi hissetmiştim.

    Rüyada gibiyim hala nightmare. Dali’nin kafasını kazıttığı, üstü başı boyaya bulanmış halde tuvalini devirdiği sahne aklımdan çıkmıyor.

    – Bir kez olsun benim adıma sevinemez misin, dedikleri gibiymişsin, bencilsin. Aşağılık adamın tekisin.
    Ah Rob yaktın beni sen.

  • esmey: Rüyada gibiyim hala nightmare. Dali’nin kafasını kazıttığı, üstü başı boyaya bulanmış halde tuvalini devirdiği sahne aklımdan çıkmıyor. – Bir kez olsun benim adıma sevinemez misin, dedikleri gibiymişsin, bencilsin. Aşağılık adamın tekisin.Ah Rob yaktın beni sen.

    İzleyesim geldi.

  • avatar esmey

    nightmare: İzleyesim geldi.

    Robert bana hiç duygusuzum, içkiciyim, işe yaramazım, aşktan anlamam diye martaval okumasın. Duygusuz bir insan böyle bir karakteri canlandıramaz. Öylesine bütünleşmiş ki Dali’yle. Zarayla da konuştuk, bazı oyuncular vardır her filmde aynı kişiyi oynarlar sanki, aynı mimikleri kullanırlar. Ben bu filmde bir Edward izlemedim mesela. Robert kimi canlandıracaksa o kişiyi kafasında oturtuyor. Ona göre davranmayı biliyor. Rob’un yüzünde daha önce hiç görmediğim jestler gördüm, beni yer yer gülümsetti, yer yer ağlattı. Javier’i de kutluyorum sürekli bir kimyadan söz ediyoruz ya alın size bu da kimya demek istiyorum Smile Ayrıca sıradan bir gay hikayesi de değil, bu yönden yerli yersiz eleştirilmesini doğru bulmuyrum.

  • esmey: Robert bana hiç duygusuzum, içkiciyim, işe yaramazım, aşktan anlamam diye martaval okumasın. Duygusuz bir insan böyle bir karakteri canlandıramaz. Öylesine bütünleşmiş ki Dali’yle. Zarayla da konuştuk, bazı oyuncular vardır her filmde aynı kişiyi oynarlar sanki, aynı mimikleri kullanırlar. Ben bu filmde bir Edward izlemedim mesela. Robert kimi canlandıracaksa o kişiyi kafasında oturtuyor. Ona göre davranmayı biliyor. Rob’un yüzünde daha önce hiç görmediğim jestler gördüm, beni yer yer gülümsetti, yer yer ağlattı. Javier’i de kutluyorum sürekli bir kimyadan söz ediyoruz ya alın size bu da kimya demek istiyorum Ayrıca sıradan bir gay hikayesi de değil, bu yönden yerli yersiz eleştirilmesini doğru bulmuyrum.

    Koskoca bir filme gay filmi yakıştırmasını yapmaya vicdanım el vermez.Birde hala yaşayan ya da yaşamış birini oynamak çok daha meşakkatli.Salvador Dali’yi hep tutkulu bir ressam olarak görmüşümdür.Rob bu tutkuyu çok güzel yansıttı.

  • avatar esmey

    şerefe Smile Dali aşkına sarhoş olana dek içelim.

  • avatar esmey

    Arkadaşlar beni bilen biliyor, hep önyargılıydım bu filme. İzlemekten hep korktum. İğrenç dendi, gaysel olaylar dendi, Rob’un karizmasını iki paralık etmişler dendi. Hep mesafeliydim o nedenle. Bakış açısıdır tabii saygı duyarım ama demek istiyoum ki, sakın bu tarz cümleler yüzünden önyargı beslemeyin. Film sanat ve aşk teması üzerine kurulu, duygu dolu bir film. Rob’un karizmasına da gelirsek, bir aktör kimliğiyle ancak bu kadar karizmatik olabilirdi. Bence kariyerinin asıl başlangıcı bu filmdir.

    How to Be’yi izleyince fikirlerim değişmezse tabii. Bu adamı keşfetmeyi seviyorum. Smile

  • Katılyorum Esmey.Bana göre orada Rob çok güzel görünüyor diye yorum yapılsaydı bu en fenası olurdu.Çünkü amaç orada güzel görünmek değil.Sanırım Rob da böyle hissediyor.Filmde ne bekliyorsunuz?Edward Cullen’mı?

  • avatar EdwardkoLiqq

    fiLm de bzLerin istemedgmz sahneLeri war ama €dward bunu sanatı için yapıo.. ne yazıqq qi türkiyede sanat icin böLe seyer yapanLar coq az.. bu fiLm fedorico qarcia lorca we saLvador un haytından bi kesit oLduguna göre yanLş anLasıLcak hic bişi yoq.. edward sadece isini yapıoo.. sonuna kadar arkandayım we arkandayızz roß… Wink Heart

  • avatar edwardkollik

    bence onun yakışıklı olması için bi rol oynamasına ya da başka birinin kılığına girmesine gerek yok çünkü o zaten doğalken bizi delirtmeyi başarıyor bu yüzden ben rob u deil filmi izledim ama bıyıklar biraz yakışmamıştı sanki Grin Grin

  • avatar @

    paris in en iylek caddesinde dükkan tutmuş o dükkanda pijamalarıyla yatmış bin insan salvador dali bu onun deli olduğunu değil farklı olduğunu gösterer su filmde olan sahneler gibi böyle bir karakteri canlandırma cesaretinden dolayı rob ı bir kez daha sevdim

  • avatar qilra

    sanat sanat sanat tmm anladık sanat’ta sanatında bi sınırı var ama yani hani öpüşme olur bişi olur anlarız onlar doal ama iş böyle çok da aşırıya kaçarsa bence bu sanatlıktan çıkmış olur. Tabi bu benim düşüncem ama ne olursa olsun arkandayız rob

  • avatar robertpattinson...

    ya bu filmi nerden izlyeblirm puffff bulamıorm Thinking Money Mouth

  • avatar robertpattinson...

    lütfen yardım edebilir msnz çok merak ettim filmi bi site adı fln verrsnz çok mutlu olucmmm Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking

  • avatar robertpattinson...

    FACU: izleyenlerden yardım bekliyorumm

    aynen Confused

  • avatar a_rob_a

    ipek.cullen: ben filmi izlemedim, soyunma sahneleri falan varmış. garip oldum baya ama Rosalie’nin yorumunu okuduktan sonra onun haklı olduğunu düşündüm. Oyunculuk bu tarz şeyleri gerektirir ve eğer rob’da bunu utanmadan, sanat adına başarabiliyorsa ne mutlu ona sonuçta biz onun ne olduğunu biliyoruz, bu kadar büyütmeye gerek olmadığını düşünüyorum

    bnde sana çok hak veriorum.. bnde bunu ilk robla ilgili bi habr fln var mı die bakarken görmüştüm ve arkilerimin hiç birinede sölemedim çünkü biliodum büyütüceklerini dediğim gibide oldu aradan fazla bi süre geçmeden robun hayranları çoğaldı ve onunla ilgili araştırma yapmaya başladılar sonra bu filmde oynadığını görünce olayın aslını astarını araştırmadan her yerde ”robert pattinson gaymiş” tabi bunu ilk duyduğumda kavga çıkarmıştımm onlarda bana bizde böle bişeye inanmak istemioruz ama gerçekler böleyse bişi yapayız fln demişlerdi sonra onlara bnde dedimki sizin durumunuz bndende vahim bn gerçk olanı robertı seviorum sizse bi romn kahramanını size gerçkten acıorum demiştim… ortalık yatıştıktan sonra onlara bunun bi rol olduğunu defalarca anlatmaya çalıştım tabi çoqu inandı çoquysa kendi inanmak istediklerine inandılar bu gerçekten saçmaa..onun öle olmadıqını herkes bilio o harika bi aktör… Rose Rose

  • avatar robcolic girl

    ya bakın bu sadece bir rol rob’un gay olmadığını hepimiz biliozz büyütmeye gerek yok hem zaten bize ne salvador dali’nin özel hayatından ama salvador dali’nin resimleri de muhteşem oluo Rob’a gelince bence böyle bir rolü canlandırmak gerçekten zor ama sanırım benim en nefret etttiğim rolü salvador dali

  • avatar glcinnn

    ya tabi ki ön plana çıkan sahneleri gördüğümüzde kimse “oww robert süpersin “die tepki vermedi ama bu bi sanat neticede ve gay iddaaları da sadece,kızların roba olan ilgisini kıskanan erkekler tarafındn çıkarıldı.Nie rol arkadaşının adı gay die alınmadı peki??Çünkü ona gay demekle hiçbişey kazanmıycaklar ama robun hayranlarını azaltmak ayağını kaydırmaya çalışmak bu iddaları çıkaranların küçük beyinlerince çok büyük bi işmiş gibi algılanıyo…en azından biz onalara inanmıyoruz ve hala roba bayılıyoruz Grin

  • avatar tubisko

    mery78strewart33: yaa geçen bir arki bana robert gay dedi ama inanamadımm üff büle bir rol nie oynuon be askm olmuoo işte aklımda hep sen ama tartısılır bu konu bence de çOOOOOOk pişman olcakkk

    yha bence de yha.. arkadaslar sadece bi rol dionuz da ciddi ciddi şeyyy.. nese artıq Smile hiç ii olmadı bu rolde oynaması benim yakışıklıma rol mu kalmadı GrinGrin

  • avatar edwardbellarenesmeecullen

    BİDE ROB’A GEY DİYOLAR. ADAM ROL İÇİN YAPMIŞ YANİ Pain Pain

  • avatar 252

    rob çok komik çıkmış bu filmde ROTFL ROTFL ROTFL

  • avatar babymjacooobbb

    Ben hiçç anlamıyorum her filmi ciddiye alıyorler yeni bir film var The runaways oradada kris ile dakota fanning öpüşüo ama bu onların kişiliğini göstermez sonuçta bunu beden olarak yaptılar ama rol icabı hepsi, De böyle bir denemeyi yaşamak ıyyyyyy diksinç yani rol olsada sonuçta yapıyolar işte, aklım almasada bu onların gerçek yaşamında gay olduklarını GÖSTERMEZ bu çok adi bir eleştiri……

  • avatar rose

    babymjacooobbb: Ben hiçç anlamıyorum her filmi ciddiye alıyorler yeni bir film var The runaways oradada kris ile dakota fanning öpüşüo ama bu onların kişiliğini göstermez sonuçta bunu beden olarak yaptılar ama rol icabı hepsi, De böyle bir denemeyi yaşamak ıyyyyyy diksinç yani rol olsada sonuçta yapıyolar işte, aklım almasada bu onların gerçek yaşamında gay olduklarını GÖSTERMEZ bu çok adi bir eleştiri……

    Çok haklısın canım. Hatta Kris ve Dakota MTV ödüllerinde en iyi öpüşme’ye aday bile oldular ama onlar öyle mi? Değil. Açıkçası Rob’u kıskananların attığı bir yalan(daha doğrusu rolü kendilerine göre yorumladılar) Filmi bende izledim çok güzeldi.

  • avatar YagmuRobert♥

    filmi şimdi izledim,Rob’un mimiklerina bayıldıım,gene oyunculuğunu konuşturmuş Smile
    ama etkisinden çıkmaya çalışıyorum şimdi Grin ama 1 kereden fazla izlemeyeceğimm..

  • avatar YagmuRobert♥

    ve federico.. o nasıl bakıştır daliye ya Grin Grin

Yorum yazmak için giriş yapmalısınız.