Rob’ın Saati

Türkiye’nin İlk Robert Pattinson Hayran Sitesi – Kaynağından Doğru ve Kaliteli Haber;

Bizler robertpattinson-tr.com ekibi olarak, tamamen Robert Pattinson’ın Türk Hayranlarını Rob’un hayatındaki gelişmelerden haberdar etmek amacı ile bu siteyi oluşturduk. Üzülerek belirtiriz ki, kendisine olan hayranlığımız dışında Robert Pattinson ile uzaktan, yakından herhangi bir ilişkimiz yoktur.

Bizi Facebook’dan da takip edin..!!

Bizi Twitter’dan da takip edin!

Gelecek Dünyalar!

The Lighthouse
Yönetmen: Robert Eggers
Rol: Ephraim Winslow
Durumu: Tamamlandı
Vizyon Tarihi:19, 20 ve 21 Ekim - Filmekimi 2019
Film ile İlgili Haberler

The King
Yönetmen: David Michôd
Rol: The Dauphin
Durumu: Tamamlandı
Vizyon Tarihi: 1 Kasım 2019 Netflix
Film ile İlgili Haberler

Waiting for the Barbarians
Yönetmen: Ciro Guerra
Rol: Mandel
Durumu: Tamamlandı
Vizyon Tarihi: Ağustos 2020 - VOD Platformlarında
Film ile İlgili Haberler

Tenet
Yönetmen: Christopher Nolan
Rol: ?
Durumu: Post-Production
Vizyon Tarihi: 26 Ağustos
Film ile İlgili Haberler

The Batman
Yönetmen: Matt Reeves
Rol: Batman/Bruce Wayne
Çekim Tarihi: 6 Ocak 2020
Bitiş Tarihi: ?
Vizyon Tarihi: 1 Ekim 2021
Film ile İlgili Haberler

The Devil All the Time
Yönetmen: Antonio Campos
Rol: Preston Teagardin
Durumu: Post-Production
Vizyon Tarihi: 16 Eylül 2020 Netflix
Film ile İlgili Haberler

The Stars at Noon
Yönetmen: Claire Denis
Rol: ?
Çekim Tarihi: ?
Bitiş Tarihi: ?
Vizyon Tarihi: ?
Film ile İlgili Haberler

Ülkelere Göre Ziyaretçi Dağılımı

free counters

Edward Cullen

Edward Cullen

Edward Cullen

Genel

* İsim: Edward Anthony Masen Cullen
* Doğum tarihi: 20 Haziran  1901
* Doğum yeri: Chicago, Illinois
* Şu an yaşadığı yer: Forks, Washington
* Konum: Vampire
* Dönüşüm tarihi: 1918
* Dönüşümü gerçekleştiren: Carlisle Cullen

Fiziksel Görünüş

* Saç rengi: Bronz
*Güz rengi: Vampirken altın rengi vejeteryanken yani insanları avlamadığı zaman)
*Boy:1,88-6.02″

*Diğer: Edward evlatlık olan diğer  iki kardeşine göre çok daha ince vücutlu fakat aynı zamanda cok kaslı ve güçlü yapılı  olarak anlatılıyor. Bella görünüş olarak diğer iki erkek kardeşine göre çok daha genç bir görünümlü ve nefes kesici olarak anlatmıştır.

İlişkileri

*Aile: Annesi ve babası Edward 1918 yılında vampirliğe dönüşmeden önce ölmüşlerdir. Annesinin adı Elizabeth, babasının adı da tıpkı kendisi gibi Edwarddır.Edwardın ailesinin ölümünden hemen sonr Carlisle onun üvey babası olmuş bundan kısa bir süre sonra da Esme üvey annesi olmuştur. Evlatlık edinilmiş kardeşleri ise Emmett, Alice, Rosalie, and Jasperdır.

* Ruh eşi: Bella Swan

*Arkadaşlar: Tanya ve Alaskadaki tüm Denali klanı
* Meslek:Öğrenci

Kişilik/Karakter

*Özel Yetenekler/Beceriler: Edward çevresinde bulunan herhangi bir insanın beynındeki düşüncelerini her an okuyabilme yeteneğine sahiptir.Ayrıca insanları düşüncelerine göre birbirinden ayırabiliyor ve düşüncesini okuduğu kişiyle yakınlığına bağlı olarak bir kaç km öteye kadar bu düşüncelerı duyabiliyor.
* Hobileri: Arabalar, müzik, piyano çalmak.
* İlgileri: Edward birkaç kez Carlisle’ın asistanı olarak tıp fakültesine gitti fakat insan kanının kokusuna dayanıklılığı doktor olmaya yetecek kadar kuvvetli değildi.
* Tanım: Edward tamamiyle mükemmel bir centilmen ve Bellaya karşı aşırı koruyucudur. Bella onun konuşma şeklini sık sık “başka bir yüzyıldan gelmiş gibi” diye tanımlar. Edward bazı zamanlarda fazla hassas olabiliyor örneğin büyük bir flat screen Tv yi ortadan ikiye parçalayabiliyor.(Yeni Ay, sf. 535) Nazik, terbiyeli, olgun, çok zeki ve sevgi dolu gibi özelliklerin tamamını kendisinde toplamıştır. Öncelikleri Bella ve kendi ailesidir.

Karışık Bilgier

* Araba: Gümüş rengi Volvo S60R ve siyah Aston Martin V12 Vanquish.
* Muzik: Linkin Park’tan Klasik müziğe kadar her tür.

Kişisel Tarihçe

Edward  20 Haziran  1901de Chicago’ da çok varlıklı bir aile olan Elizabeth ve Edward Masen’ın oğlu olarak dünyaya geldi.17 yaşındayken grip salgını yayıldı ve Edward’a da bulaştı. Edward, ailesi ve kendisi hastalığa yakalanmadan önce askerliğe kaydını yaptırmayı planlıyordu. Babası oldukten sonra hayatta kalan annesi son nefesinde, o sırada doktoru olan Carlisle’a oglunu yaşatması için elinden ne geliyorsa yapmasını söyledi. Carlisle Edward’ın da bu hastalıktan sağ kurtulamayacağını çok iyi biliyordu ve artık kendisi de yalnızlıktan iyice bunaldığı için yanına arkadaş olarak Edward’ı vampire dönüştürmeye karar verdi ve dönüşümden sonra Edward’ın düşünce okuma kabiliyetiyle ödüllendirildiğni keşfetti. Edward akısa sürede Carlisle’ ın vejeteryan diyetine ayak uydurdu fakat ilk vampire dönüştügu zaman diliminde yeni vampirlerin geçirdiği periyot olan  “isyankar ergenlik ” döneminde(Alacakaranlik, sf. 342) krıiminal bir dönem geçirip kendini bulmak adına ondan uzaklaşmıştr. Fakat bu  kriminal yaşam biçimi Edward’a uygun değildi ve dayanma gücü her geçen gün daha iyiye gitmeye başladı. Bu yüzden Edward Carlisle ve diğer Cullen  ailesiyle yaşamak için geri döndü.

Benzersiz statülerinden dolayı Cullenlar sık sık yer değitirmek zorundayılar ve Forks’ da yağmurlu ikliminden dolayı son yerlesşik bölgeleri oldu. Burası Edward’ın Bella ile tanıştığı ve hayatının sonsuza kadar değiştiği yerdir ayrıca. Kokusunu ilk duyduğu anda Bella’yı avlayabilmek adına tüm Biyoloji sınıfındaki öğrencileri öldürmeyi göze alacak kadar karşı konumaz bir şekilde etkilenmiştir. Çok büyük bir dayanma gücüyle okuldan çıkıp, Alaska’ya kaçmadan önce Carlisle ‘ı ziyaret etmiştir.  Sadece Bella’nın kokusundan etkilendiği için değil ayrıca onun düşüncelerini okuyamadığı için de karmakarışık olmustur. Uzakta bu konu üzerine düşününce Bella’nın sarhoş edici kokusuna dayanmayı oğrenebileceğine karar verir. Gelecek birkaç haftayı Bella’yı anlamaya calışarak geçirir fakat başarılı olamaz.Bella’ya carpmak üzere olan bir vani insanüstü bir güçle ittirerek onu olümden kurtarir.

İşte bu zamnalarda Edward Bella’ya karşı olan hislerinin ciddiyetini anlar fakat bu hisleri kontrol altında tutmak için kendi içinde savaşlar verir.Arkadaşlıkları gün geçtikçe büyür ve aşka dönüşür. Bella’yı ailesiyle tanıştırmaya götürdüğü zaman kötü niyetli vampirlerle karşılaşırlar ve başlarındaki James Bella’yı avlamak için hazırlıklara başlar.Cullen’lar birlik olup o günü kurtarmayı başarırlar.

Bella’nın doğum günü için Alice ve Edward sürpriz bir doğum günü partisi  hazırlarlar fakat kabus o zaman başlar. Bella’nın hediyelerini açarken, parmağını bir kağıtla kesmesinin ardından Jasper kontrolünü kaybeder ve Bella’ya saldırır. Bu durum bütün Cullen ailesinin Forks’dan taşınmasına ve Edward’ın Bella’yı kendi iyiliği için terk etmesine neden olur.   Edward acı içindeki geçirdiği bu zamanlarını James’in eski sevgilisi Victoria’ yı takip ederek ve bir gün Bella ile birlikte olmayı umut ederek geçirir. Edward artık Bella’sız bir gün bile geçiremeyeceğini anladığı vakit , Bella’nın öldüğüne dair acı haberi duyar.Büyük bir yıkımla, Volturi’nin kendisini öldürmesi için yalvarmak ya da onları zorlamak üzere İtalya’ya doğru yola çıkar .Şimdide Bella Alice ile birlikte onu kurtarmaya gelmiştir.

Edward ve Cullen ailesinin Forks’a tekrar taşınmasından sonra kasabada gizemli ölümler olmaya başar.Bu ölümleri gerçeklesştirenlerin yeni doğan vampir askerler olduğu anlaşılması üzerine Cullen’lar onları yok etmek için plan yapmaya başlarlar.Bu arada Bella’nın kurtadam arkadaşı Jacob Black de bu gruba yardımcı olmak için seferber olur. Edward her ne kadar Jacob’ın varlığından rahatsızlık duysa da Bella’ya hislerini belli etmemeye calışır. Jacob’ında yardımıyla, Victoria ve onun yeni askeri Riley’ nin başını oluşturduğu askeri grubu yenip onları yok etmeyi başarırlar. Bella’nın vampire dönüşmek için yaptığı ısrarlara dayanamayan Edward onu dönüştürmek için önce evlenmeyi şart koyar ve ona layık olduğu evlilik gecesini yaşatacağına dair söz verir…

* Filmlerde Edward Cullen Rolunu Canlandıran Aktör: Robert Pattinson

robert-pattinson-model.jpg

297 yorum alan yazıEdward Cullen

  • avatar YASEMİN

    EDWARD ÇOKK YAKIŞIKLIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!! DİMMİİ KIZLARRRR BEN YASEMİN OLARAK BİZLERİ AŞIK İLAN EDİYORUMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • avatar rob_pattinson

    ROB SENİ SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMM
    ROB I love you
    ROB Ich liebe dich
    ROB Ohiboka
    ROB Je t’aime
    ROB Te quiero
    ROB Ti amo
    ROB Kimi o ai shiteru
    ROB Ya tebya lyublyu
    ROB S’ayopo
    ROB Kocham ciebie
    ROB Jag aelskar dig
    ROB Ngo oi ney
    ROB Obicham te

    AHHHHH Smile

  • avatar rob_um

    hiç de heveslenmeyin hııııııııııııııııııııııııh
    rob benim
    edward benim
    DO YOU UNDERSTAND ME??????????????????????
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • avatar twilight4ever

    EDWARD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AŞKIM BENİM
    TATLIMMMM
    BENİM MÜKEMMEL VAMPİRİM

  • avatar rob_pattinson

    ….ROB is MINE

    ROB BENİM

    ….FOREVER

    SONSUZA KADAR.

  • avatar ReneeS(Site Temsilcisi)

    Rekabeti kızıştırmak istemem ama burası Edward Cullen sayfası olduğuna göre, rob_pattinson sen bu yarışta zor şartlar altındasın gibime geliyor. Razz

  • avatar rob_pattinson

    hiç farketmez ikiside benim Smile

  • avatar bella cullen

    aşkım benim ben ona harry potter dan beri aşıktımm o benimmmmmmmmmmmmmmmmm yaneRazz

  • avatar ReneeS(Site Temsilcisi)

    İşte şimdi karıştık. Grin Edward ve Rob’dan sonra konuya bella cullen sayesinde Cedric’de dahil oldu. Ne olacak halimiz? Razz

  • avatar sinem

    yawrum robert gel benide ısır aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

  • avatar emmetrose

    size kalsın edwardınız bn emmeti daha çok seviom biliomuydunuz o hiç saçını yıkamıyomuş

  • avatar sway

    Utanmıyormusunuz evli bir adama laf atmaya.Kendisi kocam olur GrinGrin

  • avatar edward_ekin

    cnm benim ya…Edward’ı çooooooook sefiyorum..Ama o Bella’ya ait artık..napalım.Ama olsun yinede birbirlerine çok yakışıyorlar.Edward ve Bella bir bütünü olşturuyo bnce..

  • avatar rbrbrb

    Edward size kalsın ben Robu çaldım Grin ona benzer bi türk buldm ama da erkenGrinGrin

  • avatar atkn

    sevgili site sorumlularımız edward cullen’IN arabası volvo SR60R deil yanlış yazılmış. volvo C30 ilgililere duyrulurSmile

  • avatar keman.h

    yaaa edwardı çok seviyorum çok tatlı cnm benim…

  • avatar ReneeS(Site Temsilcisi)

    Bu sayfada işler sarpa sarıyor. sway, evli adam diyor ve kendi kocası olduğun iddia ediyor. Yaklaşanını fena yapacak gibi duruyor. rbrbrb Rob’un Türk versiyonunu buldum diyerek bizi çatlatıyor ve tüm bu olanlara doğru sayfada olduğunun bilincinde olan keman.h edward’a olan sevgisini sunarak olayı kapatıyor.

    Tahminimce sinem’in bir ısırık ricasını kırmayacağını düşündüğümüz edward, bu konuda sessizliğini sürdürecek. Grin

  • avatar edizel

    edward beni de ısırsın yaa çok şeker bende vampir olayım yaaa vahş i bebeim yafffSmileSmileSmileSmile

  • avatar Bella West

    ehehehe onsuz yaşanmıyor.. =)

  • avatar aylax

    bncede onsuz yaşanmıor =) fazla baqalndım ben bu çocuqa ya..edward seni seviyorum cnm bnm =)) <3<3<3<3

  • avatar mls_gs

    ne deseniz boş o bni sewio A$KIM EDWARD SNİ SEWİOM

  • avatar rosalie

    canım benim yaa seni seviyorum…

  • avatar edward_

    Rob’un yeri bambaşka ama EDWARD seni çok özledim!!! Bitirsinler artık şu filmi Frown

  • avatar robert_edward

    edward burdan duyuyosan msn ni ir kere açtın.onun dışında hiç açmıon lütfen aç…….

  • avatar Sasha

    SÜPER yazmışsınız ellerinize sağlık bnce şafak vaktini de ekleyin

  • avatar pasifik_5

    şafak vakti çok güzel yha diğer kitaplarda çok güzel ama şafak vaktini okurken ağlayasım gelio Frown

  • avatar twilightedward

    pasifik_5: şafak vakti çok güzel yha diğer kitaplarda çok güzel ama şafak vaktini okurken ağlayasım gelio

    bncede güsel ama sonu kötü bitti ne bilim yazar sanki bitrmesi gerektği için bitrdi gibi yoksa diğer kitaplarda kullandığı hayal gücünü pek kullanmamış gibi ((tabii bu bnm fikrim

  • avatar robertbasak

    Robert(l)Basak Edward(l)Basak ben asla aşık olmam benim ki sadece Robert Pattinson a tepki!!!!!!!!!!Grin

  • avatar twilightkolik

    Robert pattinson sperrr edward daa bi sperrr inşallah türkiyeye çokk çokk kısa bi zmnda glr ooof yha ooof!!!!!!!!

  • avatar twilightedward

    inşallah gelir twilightkolik

  • avatar _edward_

    insallah gelirrrrr o benm ilk olmasa da sonsuza kadar tek aşkımmm

  • avatar ayca

    atkn: sevgili site sorumlularımız edward cullen’IN arabası volvo SR60R deil yanlış yazılmış. volvo C30 ilgililere duyrulurSmile

    evet katılıyorum sanaGrin

  • avatar dicle_cullen

    Gülüşüne hastayım yhaa

  • avatar dicle_cullen

    Rob bizide ısırr

  • avatar zsuedwardbellarenesme

    R üzgarın dalgalandırdığı saçların
    O içimizi ısıtan gülüşün
    B iz sana aşığız
    E n güzel bakışına
    R ollerin hala aklımızda
    T am yatmadan gelirsin aklımıza Smile

  • avatar Rpattz-cute

    btnmmmm yaa cok ttLLııı (LL) <3

  • avatar rob__edward

    ROBERT seni çok seviyorum o saçlarına haaaasssstayımmmm

  • avatar merveee

    ağaaaaağaaaaaa roooobeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrttttttt aşkııııııığğğğğğmmmm..ne kadar tatlı ve farklı insan bu yaaa büyüleyici baş döndürücü baby face li mütevazı..robum benimmm

  • avatar anti-bella

    ya sen nie süpersin byle ben senin allahına kurban oliim ya mavi gözlerinde boğlim inşalllaaahhhhh

  • avatar bbS

    hopp kızlar sakin olun nolmuş burası ya…=D

    smdi hayr o benim diycem olmucak =D

    o hepimizin kızlar zaten bu yüzden burdayız hepimiz.. (=

  • avatar numb

    robert degil başka biri oynasaydı eminim edward cullen filmde bu kadar başarılı olmazdı.sanki bu rol için yaratılmış.

  • avatar aliceirem

    sana katılıyorum bbS

  • avatar twilightedward

    zsuedwardbellarenesme: R üzgarın dalgalandırdığı saçlarınO içimizi ısıtan gülüşünB iz sana aşığızE n güzel bakışınaR ollerin hala aklımızdaT am yatmadan gelirsin aklımıza

    rob bisi şair yapmış anlaşılan Grin

  • avatar twilightedward

    robert_edward: edward burdan duyuyosan msn ni ir kere açtın.onun dışında hiç açmıon lütfen aç…….

    üyelerden birine mi dedin anlamadım yaw yoqsa gerçeğine mi Grin

  • avatar robert25dila

    kimse rob uma yakışıklı demesin o yakışıklıdan bin kat daha yakışıklı

  • avatar twilight_muga

    edward sen benm 1 tanemsin seni heçç kimseyle kıyaslayamm ROBERT

  • avatar 1903_cimcime

    yakışıklı olmasının yanındaoyunculuğuda mükemmel!!!

  • avatar alice__cullen

    you can bite me edward

  • avatar edwardkolikk

    yakışıklı dediğinizde yüreğim acıyo yaaa o çocuk için yakışıklı çk sönük ve basit bi kelime.bu arada rob için olan şiir spr olmuş.allah akıl fikir versin hepimize çünkü edward heğsini alıp götürdü Smile

  • avatar edwardkolikk

    yakışıklı dediğinizde yüreğim acıyo yaaa o çocuk için yakışıklı çk sönük ve basit bi kelime.bu arada rob için olan şiir spr olmuş.allah akıl fikir versin hepimize çünkü edward hepsini alıp götürdü Smile

Yorum yazmak için giriş yapmalısınız.