Rob’ın Saati

Türkiye’nin İlk Robert Pattinson Hayran Sitesi – Kaynağından Doğru ve Kaliteli Haber;

Bizler robertpattinson-tr.com ekibi olarak, tamamen Robert Pattinson’ın Türk Hayranlarını Rob’un hayatındaki gelişmelerden haberdar etmek amacı ile bu siteyi oluşturduk. Üzülerek belirtiriz ki, kendisine olan hayranlığımız dışında Robert Pattinson ile uzaktan, yakından herhangi bir ilişkimiz yoktur.

Bizi Facebook’dan da takip edin..!!

Bizi Twitter’dan da takip edin!

Gelecek Dünyalar!

The Lighthouse
Yönetmen: Robert Eggers
Rol: Ephraim Winslow
Durumu: Tamamlandı
Vizyon Tarihi:19, 20 ve 21 Ekim - Filmekimi 2019
Film ile İlgili Haberler

The King
Yönetmen: David Michôd
Rol: The Dauphin
Durumu: Tamamlandı
Vizyon Tarihi: 1 Kasım 2019 Netflix
Film ile İlgili Haberler

Waiting for the Barbarians
Yönetmen: Ciro Guerra
Rol: Mandel
Durumu: Tamamlandı
Vizyon Tarihi: Ağustos 2020 - VOD Platformlarında
Film ile İlgili Haberler

Tenet
Yönetmen: Christopher Nolan
Rol: ?
Durumu: Post-Production
Vizyon Tarihi: 26 Ağustos
Film ile İlgili Haberler

The Batman
Yönetmen: Matt Reeves
Rol: Batman/Bruce Wayne
Çekim Tarihi: 6 Ocak 2020
Bitiş Tarihi: ?
Vizyon Tarihi: 1 Ekim 2021
Film ile İlgili Haberler

The Devil All the Time
Yönetmen: Antonio Campos
Rol: Preston Teagardin
Durumu: Post-Production
Vizyon Tarihi: 16 Eylül 2020 Netflix
Film ile İlgili Haberler

The Stars at Noon
Yönetmen: Claire Denis
Rol: ?
Çekim Tarihi: ?
Bitiş Tarihi: ?
Vizyon Tarihi: ?
Film ile İlgili Haberler

Ülkelere Göre Ziyaretçi Dağılımı

free counters

Emmett Cullen

Genel Bilgi
İsim: Emmett Dale McCarty Cullen
Doğum Tarihi: 1915
Doğum Yeri: Gatlinburg, Tennessee
Yaşadığı Yer: Forks, Washington
Dönüşüm Tarihi: 1935
Dönüştürücü: Carlisle Cullen

Dış Görünüşü
Saç Rengi: Kahverengi
Göz Rengi: Vampire Gold
Boyu: 195 cm
Diğer: Bella Emmett’i tıpkı gerçek bir halterci gibi iri ve kaslı ve koyu renk kıvırcık saçlı olarak tanımlamaktadır. Bella Emmett’in Forks’ta bir lise öğrencisinden çok, bir üniversite öğrencisi veya öğretmene benzediğini düşünmektedir.

İlişkileri
Aile: Emmett Tennessee’de yaşayan çok geniş bir İskoç kökenli Amerikalı bir ailenin en genç ferdiydi. Dönüşümünden bu yana Emmett’in ailesi Cullen’lardır.
Ruh Eşi: Rosalie Hale ile evlidir.
Arkadaşları: Tanya ve Alaska’da yaşayan Denali Klanının diğer fertleri
Mesleği: Öğrenci

Kişilik
Özel Yetenekleri: Her ne kadar Alice veya Edward gibi özel yeteneklere sahip olmasa da, Emmett olağanüstü güçlü olarak tanımlanmaktadır.
Hobileri: Kavga etmek, spor yapmak, kumar oynamak
İlgi Alanları: Emmett Cullen ailesi içinde en çok espri anlayışı ve şaka yapma isteği ile bilinmektedir. Arkadaşları ve ailesi ile dalga geçmeyi sever. Rekabet içeren her türlü konu Emmett’i genellikle ilgilendirmektedir.
Tanım: Emmett Cullen ailenin oyuncak ayısı gibidir. Koruyucu, vefalı ve ayrıca herkesi güldürebilecek bir espri anlayışına sahip olduğu için herkesin sahip olmak isteyeceği bir büyük kardeştir. Emmett aklından geçeni herhangi bir düzenlemeye tabii tutmadan, olduğu gibi söylediği için bazen etrafındakilere karşı biraz kırıcı olabilir. Bella, Emmett’i hiçbir şeyin rahatsız etmediğini ve her zaman sakin bir yapıya sahip olduğunu düşünmektedir.

Çeşitli
Araba: Jeep Wrangler (Bella’nın bel hizasından yüksek lastikleri, ön ve arka lambalarının üzerlerindeki metal koruma kafesleri, üzerine yerleştirilmiş dört büyük spot lambası, ve parlak kırmızı üst kısmı ile bir canavar olarak tanımlanmaktadır.) (Alacakaranlık, sayfa 359)

Kişisel Tarih
Emmett McCarty 1935 yılında Appalachia’da bir ayı saldırısına uğradığında yirmi yaşında idi. Ölmek üzere iken, uçtuğunu hissetti ve gözlerini açtığında bir melek gördü. Daha sonra bu meleğin onu vampire dönüştürmesi için 160 kilometre boyunca taşıyarak Carlisle Cullen’e götüren Rosalie Hale olduğu anlaşılmaktadır. (Alacakaranlık, sayfa 289) Emmett ve Rosalie evlenirler, ve zaman zaman evlenmeye devam ederler.

Bella Forks’a yerleştiğinde, Emmett Edward’ın ondan nasıl bu kadar çok etkilendiğini tam olarak anlamaz. Keçi Kayalıklarında avlandıkları sırada Bella’nın güvenliği için endişelenerek neredeyse kendine işkence eden Edward’ın tavırları Emmett’i rahatsız eder. (Alacakaranlık, sayfa 189). Emmett beysbol maçından sonra, James’i yakalayıp öldürme fikrini hemen kabul eder. (Alacakaranlık, sayfa 383). Emmett Bella’nın kurtulmasına ve James’in ortadan kaldırılmasına yardımcı olmak için Phoenix’e Edward ve Carlisle ile tam zamanında gelir.

Bella’nın on sekizinci doğum günü için kamyonuna yeni bir radyo alır. (Yeni Ay, sayfa 26) Eve tam Bella parmağını kestiği sırada girer. (Yeni Ay, sayfa 28) Emmett Jasper’ı Bella’ya daha fazla zarar vermeden dışarı çıkarır. (Yeni Ay, sayfa 29)

Emmett Edward’ın Volturi’ye gidip kendini öldürmelerini isteyeceğini öğrendiğinde Edward’ı kurtarmak için İtalya’ya gitmeye karar verir, ancak Jasper, Alice onların çabalarının bir Edward’a bir faydası olmayacağını söylediği için onu durdurur. (Yeni Ay, sayfa 425) Alice, Edward ve Bella eve döndüklerinde Emmett Rosalie ve Cullen Ailesi ile onları havaalanında beklemektedir. Rosalie, Edward’a Bella’nın öldüğünü söyleyerek tüm bu olanlara neden olduğu için Bella’dan kendisini affetmesini istediğinde, Bella kendinde olmadığı için Bella’nın onu affetmesinin kabul edilemeyeceğini söyleyerek, Rosalie ile dalga geçer. (Yeni Ay, sayfa 498)

Victoria James’in intikamını almak için Forks’a geri döndüğünde, Emmett ve Paul Victoria’yı yakalamaya çalışırlar, ancak Emmett kazara Quileute bölgesine girdiğinde Paul ile neredeyse kavga ederler. (Tutulma, sayfa 86 – 87) Edward Bella’nın kıyafetlerini kimin çaldığından emin olmasa da, Emmett ve Jasper kıyafetleri kimin aldığını ve sonra nereye gittiklerini bulabilmek için Bella’nın evinin etrafındaki koruluğu tararlar. (Tutulma, sayfa 201) Cullen ailesi Seattle’da bir yenidoğan ordusunun oluşturulduğunu anladıklarında, Emmett Volturi olaya el koymadan önce oraya gidip onların çaresine bakmak için çok heveslenir.

Bella vampir olduktan sonra Edward ile kaldıkları kulubenin hala sağlam olmasından dolayı Emmett sürekli Bella ile dalga geçer ve Charlie’nin Cullen Ailesini ziyaret ettiği zamanlarda ikilinin cinsel yaşamları ile ilgili pek çok şaka yapar. (Şafak Vakti, sayfa 490 ve 511) Emmett’in kendisini Charlie’nin önünde utandırmasını engellemek için Bella Emmett’i bilek güreşine davet eder. (Şafak Vakti, sayfa 518) Bella’nın yenidoğan olmasından kaynaklana aşırı güçleri yüzünden Emmett Bella’ya yenilir.

Cullen Ailesi Volturi’nin Forks’a geldiğini fark ettiklerinde, Emmett Rosalie ile birlikte kuzeydeki göçebe vampirlerin yanına gidip, onlardan Renesmee’nin büyüdüğüne şahitlik yapmalarını isterler. Volturi ile karşılaştıkları sırada, Aro Renesmee’nin daha ykına gelmesini istediğinde, Emmett Bella, Jacob ve Edward’a katılır. Volturi’nin ayrılmasından sonra Emmett ve Rosalie bu anı uzun bir öpüşme ile kutlarlar.

Film(ler)de Emmett’i Canlandıran Oyuncu: Kellan Lutz

183 yorum alan yazıEmmett Cullen

  • avatar sp

    rosalie cullen: sprsin yha tam benim kafasın ;D GERÇİ BURDA EMMETİ SEVENLER BENİM KAFA

    saol şekerim sende benim kafadansın Kiss Smile

  • avatar rosalie cullen

    ewt yhaaaa
    hepimiz emmettçiyik Grin Laugh

  • avatar rosalie cullen

    ya ilk kuzenim gilde yatıya kalmıstık .odada konusuoduk kuzenim anlatmaya basladı bunlar wampirmis die filan ama ben ik Evil Grin gızık aldım ama kuzenm bayılıodu sonra cdsini aldım izlediğim andan beri bayılıom özelliklede emmettin basebool oynarkenki haline Grin ama sonra Shock kuzenim bu kitaptan gıcık almaya başladı daha çk harry potter okuolar…. Really Angry Snicker ama ben su anda safak vaktindeyim bende twilight hastasıyım ha bu arada dün gece emmeti yine rüyamda gördüm..son olarak sana bi süprizim var warrioru araştırtım kellan lutzun babası ölmüş daha doğrusu şehit olmus emmett de bunun oğlu baseebool oyuncusu ashleyde sevgilisi çaktın sen onu ;D Sick Silly In Love In Love

  • avatar rosalie cullen

    ha bu arada gerçekten ölmemiş filmde

  • avatar wampire-bgl

    valla aynı kafada birini bulmak gzl oldu Grin
    warrior içinde teşk ederm çok saol ben onun fragmanlarınıda izledm çok gzl yaGrinGrinsende izlemelsn bence Grin emmet müthiş çnküüüüüGrinGrinGrin

    rosalie cullen: ewt yhaaaa
    hepimiz emmettçiyik

    aynen katılıyorm sana hepmz emmetizGrinGrin

  • avatar rosalie cullen

    ya sitenin adını verrr!!!çk heyecnlıım

  • avatar wampire-bgl

    youtubeGrinGrin

  • avatar wampire-bgl

    oraya warrior kellan lutz fln yaz çkar Wink

  • avatar rosalie cullen

    yazdım ne çıktıysa izledim sprrr

  • avatar rosalie cullen

    yaaa kellan lutz gerçek mi bitiommmmmmm
    Nerd Nerd Cool Neutral onu gördükçe midemde kelebekler uçusuyoooooo kalbim yerinden çıkacak mıs gibi oluo bana teşhisi koyabilir misiniz;D Grin Grin

  • avatar wampire-bgl

    rosalie cullen: yaaa kellan lutz gerçek mi bitiommmmmmm onu gördükçe midemde kelebekler uçusuyooooookalbim yerinden çıkacak mıs gibi oluo bana teşhisi koyabilir misiniz;D

    sen aşıksın arkadaşGrinGrinGrinGrin ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL

  • avatar rosalie cullen

    ewettttttt!!!!!!!!!!!ölüom bu adama maymun adamım benim o yhaaaaaa ya benim hayatta gördm en yakısıklı adam kellan lutz sonra john morrison 3.olarakta tolgahan sayışmannnnn 3ü de çk yakısıklı ya bişe sorcam sence türk erkekleri mi yakısıklı yoksa başkalarımı ?? Kiss

  • avatar wampire-bgl

    tabiki başkaları yani ama tolgada iyiGrinGrin Big Smile

  • avatar wampire-bgl

    yani yabancılar kat kat die bilirim

  • avatar mlssss

    yaa adama bayılıyorum
    Big Smile

  • avatar rosalie cullen

    wampire-bgl: tabiki başkaları yani ama tolgada iyi

    ya bence diğer ülkelerden sadece john morrison ve kellan lutzzz bide twilight ne zmn çıktı Kiss Wink Wink Wink

  • avatar wampire-bgl

    rosalie cullen:
    ya bencediğer ülkelerden sadecejohn morrison ve kellan lutzzz bide twilight ne zmn çıktı

    türkiyede 16 ocak 2009da abdde 21 kasım 2008de Big Smile Big Smile

  • avatar rosalie cullen

    tühhhhh çkgeç haberim olmus sen hangi kitaptasın

  • avatar wampire-bgl

    benm tüm kitaplarım bitti
    midnight sunıda okudm
    hatta sitedeki tüm hikayeleride okdum GrinGrin
    yani bir manyakla karşı kaşıyasınGrin tabi twilight konusunda ROTFL ROTFL ROTFL

  • avatar wampire-bgl

    peki sen????????

  • avatar rosalie cullen

    wampire-bgl: benm tüm kitaplarım bittimidnight sunıda okudmhatta sitedeki tüm hikayeleride okdum yani bir manyakla karşı kaşıyasın tabi twilight konusunda

    ben şafak vaktindeyimde mıdnıng sın ne yaa

  • avatar wampire-bgl

    rosalie cullen:
    ben şafak vaktindeyimde mıdnıng sın ne yaa

    nası ya midnightsun gece yarısı güneşi bilmiyomusun??
    stephine yazdı ama çalındı 12 bölümü fln
    ama ekimde çıkıcak abdde ama bize kasımda gelir byk ihtimal

    midnightsun edward’ın dilinden alacakaranlık kitabını anlatıyo Wink Wink Wink

  • avatar rosalie cullen

    yaaa onu biliomda çıktımı onu bilmiodm seen nerde okudun Silly Silly Silly

  • avatar wampire-bgl

    rosalie cullen: yaaa onu biliomda çıktımı onu bilmiodm seen nerde okudun

    valla ben o kadar çok alacakaranlıkla ilgili haber,video ve resimlere bakıyorum ki siteleri fln hiç hatırlmıyrm ama bana güveneblrsn Wink Wink Laugh Laugh

  • avatar jackkrisrob

    wampire-bgl: nası ya midnightsun gece yarısı güneşi bilmiyomusun??stephine yazdı ama çalındı 12 bölümü flnama ekimde çıkıcak abdde ama bize kasımda gelir byk ihtimalmidnightsun edward’ın dilinden alacakaranlık kitabını anlatıyo

    ekimde mi çıkıcak yok cnm ya

  • avatar rosalie cullen

    neeee bende okucam ne anlatıooo

  • avatar wampire-bgl

    jackkrisrob:
    ekimde mi çıkıcak yok cnm ya

    ya şöyle bi olay var ekimde çıkacağı söylendi ama bize ancak kasımda gelebilr çünkü çeviride var istersen s.meyerin sitesinede bi bak Smile

  • avatar wampire-bgl

    rosalie cullen: neeee bende okucam ne anlatıooo

    1.kitap alacakaranlığı edward’ın dilinden anlatımı ama çokkkkkkkkk gzllllGrin

  • avatar puren lutz

    çok………şeker ve …….kaslı

  • avatar rosalie cullen

    wampire-bgl: 1.kitap alacakaranlığı edward’ın dilinden anlatımı ama çokkkkkkkkk gzllll

    ayyy inanmıyorum emmett hakkında biseler yazıo muydu yazıosa aklında kalananlardan yazsanaa
    Wilt kalanlardan Smug Smug Smug yazsana Wink Angel Mad Drool Male Male Fighter Dazed

  • avatar wampire-bgl

    ya yazıyodu herlade ne biliyim çok fazla hatırlamıyrm senn msn fln varsa bana ver istersen tabi ya mail atarım yada konuşurken atarım sana bölümleriGrin Wink Wink

  • avatar wampire-bgl

    ben senide tanımak istiyorum ztn aynı düşüncelere sahibizGrinGrin

  • avatar rosalie cullen

    AYNENN
    DENİZ_BJK_090@…….
    FİLAN

  • avatar wampire-bgl

    ok ekledm seni habern olsunn Shame Shame Beauty Beauty Talk to the Hand Talk to the Hand Bye Go Away

  • avatar aslı

    rosalie cullen: deniz-bjk-kartallar@hotmail.com

    cnm keske brda vermeseydn msninin alice kızıo habern yok sanırm umarm cezalandırlmazsn ya

  • avatar wampire-bgl

    aslı:
    cnm keske brda vermeseydn msninin alice kızıo habern yok sanırm umarm cezalandırlmazsn ya

    iyide böyle bi kural olduğunu bilmiyoduk kiBig Frown( Big Frown Big Frown

  • avatar rosalie cullen

    ne ceza sı yaaa pöff hasmet Pissed Off

  • avatar sp

    wampire-bgl: nası ya midnightsun gece yarısı güneşi bilmiyomusun??stephine yazdı ama çalındı 12 bölümü flnama ekimde çıkıcak abdde ama bize kasımda gelir byk ihtimalmidnightsun edward’ın dilinden alacakaranlık kitabını anlatıyo

    benim bildim kadarıyla çıkmıcaktı Confused yanlışmı biliorum…?

  • avatar wampire-bgl

    ya benmde duyduğum kadarıyla çıkacak ama hangisi doğrudur bilemem ki inş çıkarGrin bu konuyu adminlerin fln bi açıklağa kavuşturması lzmm…

  • avatar Renee (Site Temsilcisi)

    wampire-bgl:

    ya benmde duyduğum kadarıyla çıkacak ama hangisi doğrudur bilemem ki inş çıkarGrin bu konuyu adminlerin fln bi açıklağa kavuşturması lzmm…

    Meyer’ın devamını yazıp yazmadığını bilemeyiz, yanında değiliz. Yayımlandı mı diye soruyorsanız, hayır yayımlanmadı. Hala çalıntı ilk 12 bölüm ortalıkta dolaşmakta.

  • avatar wampire-bgl

    Renee (Site Temsilcisi):
    Meyer’ın devamını yazıp yazmadığını bilemeyiz, yanında değiliz. Yayımlandı mı diye soruyorsanız, hayır yayımlanmadı. Hala çalıntı ilk 12 bölüm ortalıkta dolaşmakta.

    teşkkrlerSmile

  • avatar qulcetwilight

    Çok yakışıkLııı yaaaa!!! Grin Heart Heart

  • avatar esraaaa

    ben ce renkli göz yakışmıo sarı daha güzel olmuştu bence heryerde lensle dolaşsın çook yakışıoklı ama rosalie cadısı bırakmaz onu! ROTFL

  • avatar edwardbadem

    bnce filmdeki en yakışklı 2. erkekkk

  • avatar rosalie cullen

    ne alaka aaaa rose ve emmett ck yakısıolr ve ayrıca rose cadı filan değilllllll birbirlerini seviolar rose bıraksabile emmett bırakmazzzzzzzzzzzzzzzzzzz Pissed Off Pissed Off Pissed Off

  • avatar halemmett

    Çok yakışıklı bu çocuk yaa. offff!!!Aşırı yakışıklı ve tatlı internetteki videolarına bitiyorum In Love Kiss Giggle

  • avatar halemmett

    birşey sorcam.kellan ın warrior filminin ne zaman çıkacağını bilen var mı? Talk to the Hand

  • avatar wampire-bgl

    rosalie cullen: ne alaka aaaa rose ve emmett ck yakısıolr ve ayrıca rose cadı filan değilllllll birbirlerini seviolar rose bıraksabile emmett bırakmazzzzzzzzzzzzzzzzzzz

    kafa adamm tam bnm kafa doğru söylüyosunGrin ROTFL Kiss

    halemmett: birşey sorcam.kellan ın warrior filminin ne zaman çıkacağını bilen var mı?

    2010 da çıkacak diye biliyorum bennn Wink

  • avatar halemmett

    saol cnm ya Grin .Bende filmin resimlerini görüp görüp “acaba çıktı da benim mi haberim yok” diodum.neyse kısacası daha beklicez Frown

Yorum yazmak için giriş yapmalısınız.