Rob’ın Saati

Türkiye’nin İlk Robert Pattinson Hayran Sitesi – Kaynağından Doğru ve Kaliteli Haber;

Bizler robertpattinson-tr.com ekibi olarak, tamamen Robert Pattinson’ın Türk Hayranlarını Rob’un hayatındaki gelişmelerden haberdar etmek amacı ile bu siteyi oluşturduk. Üzülerek belirtiriz ki, kendisine olan hayranlığımız dışında Robert Pattinson ile uzaktan, yakından herhangi bir ilişkimiz yoktur.

Bizi Facebook’dan da takip edin..!!

Bizi Twitter’dan da takip edin!

Gelecek Dünyalar!

The Lighthouse
Yönetmen: Robert Eggers
Rol: Ephraim Winslow
Durumu: Tamamlandı
Vizyon Tarihi:19, 20 ve 21 Ekim - Filmekimi 2019
Film ile İlgili Haberler

The King
Yönetmen: David Michôd
Rol: The Dauphin
Durumu: Tamamlandı
Vizyon Tarihi: 1 Kasım 2019 Netflix
Film ile İlgili Haberler

Waiting for the Barbarians
Yönetmen: Ciro Guerra
Rol: Mandel
Durumu: Tamamlandı
Vizyon Tarihi: Ağustos 2020 - VOD Platformlarında
Film ile İlgili Haberler

Tenet
Yönetmen: Christopher Nolan
Rol: ?
Durumu: Post-Production
Vizyon Tarihi: 26 Ağustos
Film ile İlgili Haberler

The Batman
Yönetmen: Matt Reeves
Rol: Batman/Bruce Wayne
Çekim Tarihi: 6 Ocak 2020
Bitiş Tarihi: ?
Vizyon Tarihi: 1 Ekim 2021
Film ile İlgili Haberler

The Devil All the Time
Yönetmen: Antonio Campos
Rol: Preston Teagardin
Durumu: Post-Production
Vizyon Tarihi: 16 Eylül 2020 Netflix
Film ile İlgili Haberler

The Stars at Noon
Yönetmen: Claire Denis
Rol: ?
Çekim Tarihi: ?
Bitiş Tarihi: ?
Vizyon Tarihi: ?
Film ile İlgili Haberler

Ülkelere Göre Ziyaretçi Dağılımı

free counters

Alice Cullen

Genel Bilgi

İsim: Alice Cullen, insan hayatında Alice Brandon
Doğum Tarihi: 1901
Doğum Yeri: Biloxi, Mississippi
Yaşadığı Yer: Forks, Washington
Durumu: Vampir
Dönüşüm Tarihi: 1920
Dönüştürücü: Alice’in yaşadığı akıl hastanesinde çalışan yaşlı bir vampir

Dış Görünüşü

Saç Rengi: Siyah, kısa ve dik dik (Alacakaranlık, sayfa 18)
Göz Rengi: Vampir Sarısı (vejeteryan yaşam tarzı yüzünden altın rengi, kırmızı değil)
Boyu: 4’10”
Diğer: Alice minyon yapısı ve ince vücudu ile “peri gibi” olarak tanımlanmıştır. (Alacakaranlık, sayfa 18)

İlişkileri

Aile: Alice’in insan yaşantısında Cynthia isminde bir kız kardeşi vardı (Yeni Ay, sayfa. 400), ancak Alice insan yaşantısından hiçbirşey hatırlamamakta ve Cullen’ları ailesi olarak kabul etmektedir.
Ruh Eşi: Jasper Hale
Arkadaşları: Bella ve Charlie Swan

Kişilik

Özel Yetenekleri: Psişik yeteneğe sahip olan Alice, sadece bir karar verildikten sonra olacakları görebilmektedir. Herhangi bir karar verilmeden önce pek çok olası sonuç olduğu için geleceği görmesi mümkün değildir.
Hobileri: Moda, alışveriş yapmak, dekorasyon ve parti düzenleme.
Tanım: Eğlenceden hoşlanan ve içten olan Alice Bella’yı aileye kabul eden ilk vampirlerdendi. Alice maceracı bir ruha sahiptir, çok hoşgörülü ve sevecen olup, sevdiği kişileri korur. Yapmaktan en çok hoşlandığı şey abartılı partiler düzenleme fırsatlarını değerlendirmektir. Bella’yı sıklıkla söz konusu partilere katılmaya zorlar.

Çeşitli

Araba: Sarı Porsche Turbo

Kişisel Tarihçe
İnsan olduğu zamanlarda Alice gelecekle ilgili gördüğü hayaller yüzünden bir akıl hastanesine kapatılmıştır. Akıl hastanesinde kaldığı sırada orada çalışan yaşlı bir vampirin ilgisini çekmiştir. James yaşlı Vampir’in Alice’e olan ilgisinden rahatsız olmuş ve Alice’i avlamaya karar vermiştir, ancak bu amacına ulaşma şansını elde edememiştir, çünkü yaşlı vampir Alice’i James’ten kurtarmak için, onu James’den önce ısırmıştır. Alice’in insan yaşantısı ile ilgili tüm bu bilgiler Alice vampire dönüştükten sonra kaybolmuştur. (Alacakaranlık, sayfa 447 – 448). Alice daha sonra ailesinin onu bir akıl hastanesine kapattıklarını ve o ölmüş gibi davrandıklarını öğrenmiştir. (Yeni Ay, sayfa 401)

Bir vampire dönüştükten sonra Alice, onu olacaklardan haberdar eden olacaklar hakkındaki görüleri ile yıllar boyunca dolaşmıştır. Bu öngörülerde Carlisle ve Cullen ailesinin diğer fertlerini görmüştür, ve birgün kendisinin de onların ailesine katılacağını biliyordur. Ayrıca, Jasper’ı da görmüştür ve Jasper’ın onun ruh eşi olduğunu ve birbirleri için yaratıldıklarını anlamıştır. Bu görülerden birinde Jasper ile ilk kez nerede karşılaşacaklarını anlamış, ve oraya Jasper’ı beklemeye gitmiştir. Jasper bunlardan habersiz oraya geldiğinde, Alice onu asırlar önce tanışmış olmaları gereken iki eski dost gibi karşılamıştır. İkisi birlikte Cullen ailesini bulmak için yola çıkmışlar, ve bulduktan sonra da onlarla birlikte yaşamaya başlamışlardır. (Tutulma, sayfa 301 – 302) Alice ve Jasper 1948 yılında birbirlerini, 1950 yılında da Cullen ailesini bulmuşlardır.

Cullen ailesinin dışında, Bella, Edward’dan sonra Alice’e en yakın olan kişidir, ve bu sebep ile Alice Bella’nın hayatındaki tüm dönüm noktalarında baskın bir rol oynamıştır. James Bella’yı avlamaya çalışırken, Alice Jasper ile birlikte Phoenix’te bir otel odasında saklanan Bella’ya eşlik etmiştir. (Alacakaranlık, sayfa 406) Yeni Ay’da Cullen ailesinden ilk Alice Forks’a dönüp, Bella’yı içinde bulunduğu üzgün ruh halinde bulmuştur. Alice, Bella’nın intihar ettiğini düşünerek Volturi’ye kendisini öldürmelerini istemek için giden Edward’ın yaşamını kurtarmak amacı ile Bella ile birlikte İtalya’ya gitmiştir. (Yeni Ay, sayfa 419). Alice ve Jasper’ın aralarında çok yakın bir ilişki vardır. Jasper sıklıkla kendisini insanları avlamaktan alıkoyan gücün Alice sayesinde var olduğunu söyler.

Film(ler)de Alice’i Canlandıran Oyuncu: Ashley Greene

175 yorum alan yazıAlice Cullen

Yorum yazmak için giriş yapmalısınız.