Rob’ın Saati

Türkiye’nin İlk Robert Pattinson Hayran Sitesi – Kaynağından Doğru ve Kaliteli Haber;

Bizler robertpattinson-tr.com ekibi olarak, tamamen Robert Pattinson’ın Türk Hayranlarını Rob’un hayatındaki gelişmelerden haberdar etmek amacı ile bu siteyi oluşturduk. Üzülerek belirtiriz ki, kendisine olan hayranlığımız dışında Robert Pattinson ile uzaktan, yakından herhangi bir ilişkimiz yoktur.

Bizi Facebook’dan da takip edin..!!

Bizi Twitter’dan da takip edin!

Gelecek Dünyalar!

The Lighthouse
Yönetmen: Robert Eggers
Rol: Ephraim Winslow
Durumu: Tamamlandı
Vizyon Tarihi:19, 20 ve 21 Ekim - Filmekimi 2019
Film ile İlgili Haberler

The King
Yönetmen: David Michôd
Rol: The Dauphin
Durumu: Tamamlandı
Vizyon Tarihi: 1 Kasım 2019 Netflix
Film ile İlgili Haberler

Waiting for the Barbarians
Yönetmen: Ciro Guerra
Rol: Mandel
Durumu: Tamamlandı
Vizyon Tarihi: Ağustos 2020 - VOD Platformlarında
Film ile İlgili Haberler

Tenet
Yönetmen: Christopher Nolan
Rol: ?
Durumu: Post-Production
Vizyon Tarihi: 26 Ağustos
Film ile İlgili Haberler

The Batman
Yönetmen: Matt Reeves
Rol: Batman/Bruce Wayne
Çekim Tarihi: 6 Ocak 2020
Bitiş Tarihi: ?
Vizyon Tarihi: 1 Ekim 2021
Film ile İlgili Haberler

The Devil All the Time
Yönetmen: Antonio Campos
Rol: Preston Teagardin
Durumu: Post-Production
Vizyon Tarihi: 16 Eylül 2020 Netflix
Film ile İlgili Haberler

The Stars at Noon
Yönetmen: Claire Denis
Rol: ?
Çekim Tarihi: ?
Bitiş Tarihi: ?
Vizyon Tarihi: ?
Film ile İlgili Haberler

Ülkelere Göre Ziyaretçi Dağılımı

free counters

Aşk Sen Nelere Kadirsin!

İçeriği sadece premium üyeler görebilmektedir. Lütfen kayıt olunuz. Eğer kayıtlı bir kullanıcı iseniz, lütfen giriş yapınız.

Mevcut Kullanıcı Girişi

Kullanıcı Adı
Şifre
  Beni Hatırla
 

Yeni Kullanıcı Kaydı

Lütfen sayfanın sağ tarafında gördüğünüz META bölümünde yer alan "Kayıt Ol"a tıklayınız
   
   

9 yorum alan yazıAşk Sen Nelere Kadirsin!

  • avatar zeliha bao

    sevgili admin ya aldatma haberleri düzmece yada bunlar gercektende birbirlerini çok seviyorlar . bu iş biraz tuhaf
    Heart Heart Heart

  • avatar Kybele (Konuk Yazar)

    Anlamıyorum ben bu işten birşey gerçekten birileri yalan söylüyor yada Robert’ın kafasına birşey düştü sanırım. Ne diyelim Allah sonunu hayır etsin Smile

  • avatar deep

    Bu konuda yorum yapmayacaktım ama dayanamadım. Başta resimleri vermeyip sadece böyle bir şey oldu diyerek sadece haberi vermenizden dolayı mutluyum. Diğer Rob siteleri de vermemesine rağmen neden vermediniz diye mail atılacağını tahmin ediyordum. Sitede bir çok konuya tanık olduk nede olsa.

    Gelelim yorumuma.

    3 ay geçmiş bir skandala halen inanmayanlar kaldı mı yani? Sahte olsa en az 100 kere dava açılmıştı. Reklam olsa anlamadığım neyin reklamı? Swat’ın mı? Şafak Vakti’nin mi? Kris kendisinden nefret edileceğini bilmiyor mu? Hepsini geçtim reklam içinse iki sarılır en fazla öpüşür biterdi. Arabanın içinde şakalaşıp adama vücudunu öptürtmezdi. Gözümüze sokulan resimlere bakarsanız gayet iyi işi pişirdiklerini görürdünüz. Hadi oda reklam olsun bu kız değil mi Hollywood ünlülerini reklam yapmakla suçlayıp ben onlar gibi kendimi satmam, açık sözlüyüm, dürüsttüm diyen. Hemde neredeyse her röportajında bundan bahsediyordu. Reklamsa hani satmazdı, hani dürüsttü. Fanlarını neden kandırıyor. 4 yıldır kendisini olmayan biri gibi neden gösteriyor. Başka bir seriye başladığında onun reklamı içinde benzer bir şey yapmasın.Ya da o adamla bir anda o kadar samimi olan Kris, Rob ile reklam için neden bu pozları vermesin ki? 3 ay boyunca yan yana gelmeyen hatta Rob tek başına konserlere, partilere giderken,filmin vizyon tarihi yaklaştığın da hopp biz barıştık, yeniden deniyoruz demeler… Hemde aldatmanın gerçekleştiği gün ile gelen samimi pozlar aynı tarih. 17 Temmuz – 17 Ekim

    Hadi olsun barıştılar diyelim. Rob bir şans daha verdi. Onun kararıdır. Onun bileceği iştir. Bir ilişkinin içine ihanet ile yalan girmişse o ilişki yürümez. Şimdi iyiyiz, yeniden başlıyoruz derler ama bu cicim ayları kaç ay sürecek. Rob Ocak ayında film çekimlerine başlayacak başka ülkelere gidecek. Bir yıl boyunca bir ülkeden başka ülkeye gidecek. Kris ne olacak? Anlaşması yok, çekimi yok çanta gibi Rob ile mi gidecek yoksa oturup bekleyecek mi? Rob’un gözüne baka baka aldatan biri Rob uzaktayken neden aldatmasın veya Rob uzaktayken rahat edecek mi? Güven bitmiş bir kere kolay geri gelmez. Bir yerde patlak verecek ve buda film çekim zamanı olacak.

    Hım bu arada, ay gerçekten aşıklar, dayanamadılar ayrılığa diyenlerin ateşlerini ölçmek istiyorum. Halen anlamıyorlar herhalde aşık insan, seven insan aldatmaz. Başkasına ilgi duymaz. Boşuna kendinizi Edward-Bella olayında sanmayın.

    Birde not: Rob’un vücudu Kris’in den daha güzelmiş bu resimlerde onu anladım Grin

    Son bir şey daha, robstenciler tutup anticilere laf edeceklerine biraz dürüst olup aslında Rob’u sevmediklerini söylesinler bir zahmet. Adam bir bayan arkadaşıyla konuşunca olay çıkartıp, Kris üzülecek diyorlar ama Rob aldatılınca insan hata yapar oluyor. Ne ironi ama…

  • avatar ece

    Hem güvenlikli hem de paparazilerin özel mülklerde resim çekmemesi yasalarla korunan California gibi bir eyalette bir evden geliyor resimler.. Ya popsugarın canı yüklü bir tazminat ödemek istiyor ya da Summit’in, Kristen’ın ve artık olaya tam olarak dahil olduğu belli olan Rob’un da isteğiyle sokmuşlar paparazileri poz verip resim çektiriyorlar..

    Ya da mideniz ve vicdanınız kaldırıyor, Rob’a karşı saygınız ve onun kendisine karşı varolan saygısına inancınız izin veriyorsa Rob’un Kristen’la çıktığına ve barıştıklarına inanabilirsiniz, ona bir şey diyemem tabi.

  • avatar zeliha bao

    popşugar telif hakkı istemiş resimlerden çogu sitede öyle yazıyor dier resimleri verdiler bunlarımı vermiçekler hiç sanmam

  • avatar ece

    zeliha bao: popşugar telif hakkı istemiş resimlerden çogu sitede öyle yazıyor dier resimleri verdiler bunlarımı vermiçekler hiç sanmam

    diğer resimler halka açık alandan, onları vermelerini yasaklayan bir yasa yok ama bu resimler özel mülkten geliyor. California ünlülerin yaşadığı bir eyalet ve onların haklarını korumak için özel mülkte gizli resim çekilip yayınlanması suç olarak kabul ediliyor.

  • avatar nidalp

    Bence önceki haberler yalandı.. Ama bilmiyorum Frown Rob mutlu olsun yeter,.

  • avatar bubert

    Ben artık ne diyeceğimi neye inanacağımı şaşırdım…
    Ama kesin olarak bildiğim bişey varsa oda ‘aldatma’ gibi bir ihanetin hemde hiçte ”anlık” olmayanının (gayet anlık falan değildi yani Kristen bunu Rob’a inandırdıysa yaptığı rolle söylediği yalanlarla Oscar’ı hak ediyor) bu kadar çabuk affedilebileceğini hemde Rob kadar duygusal ve bağlı birisi tarafından, hayır ben bunun olabileceğine inanamıyorum. Tamam aşıktır falan vs. Ama hayır olamaz yani bunu kendi de dile getirmişti zaten olsa da bu kadar kısa sürede değil bence.
    Ama bilmiyorum neler oluyor aralarında neler dönüyor o paparaziler nasıl böyle bir anda özle mülke ‘denk’ geliyorlar bilemeyeceğim.

    Ha bir de dikkatimi çeken ayrı bir olay var Rob ve Kristen’ın ne zaman fotoğrafı çekilse (ya da twit atılsa vs.) yanlarında hep ama hep birileri var. Ya anlamıyorum bir çift hiç mi yanlız zaman geçirmez ya da bize mi denk gelmiyor… Yine bilemeyeceğim.

    Neyse daha fazla bir şey söyleyemeceğim zaten mantığını azıcık kullanan neyin ne olduğunu anlar. Hadi Rob gerçekten affetti diyelim ha tamam onun bileceği iş ama ben çok da sağlıklı bir karar verdiğini düşünmem, mutlu ya da uzun da olucağınıda sanmam.

    Onun için ne en iyisiyse o olsun ama ben bu yolda olduğunu düşünmüyorum.

  • avatar nidalp

    bubert: Ben artık ne diyeceğimi neye inanacağımı şaşırdım…
    Ama kesin olarak bildiğim bişey varsa oda ‘aldatma’ gibi bir ihanetin hemde hiçte ”anlık” olmayanının (gayet anlık falan değildi yani Kristen bunu Rob’a inandırdıysa yaptığı rolle söylediği yalanlarla Oscar’ı hak ediyor) bu kadar çabuk affedilebileceğini hemde Rob kadar duygusal ve bağlı birisi tarafından, hayır ben bunun olabileceğine inanamıyorum. Tamam aşıktır falan vs. Ama hayır olamaz yani bunu kendi de dile getirmişti zaten olsa da bu kadar kısa sürede değil bence.
    Ama bilmiyorum neler oluyor aralarında neler dönüyor o paparaziler nasıl böyle bir anda özle mülke ‘denk’ geliyorlar bilemeyeceğim.Ha bir de dikkatimi çeken ayrı bir olay var Rob ve Kristen’ın ne zaman fotoğrafı çekilse (ya da twit atılsa vs.) yanlarında hep ama hep birileri var. Ya anlamıyorum bir çift hiç mi yanlız zaman geçirmez ya da bize mi denk gelmiyor… Yine bilemeyeceğim.Neyse daha fazla bir şey söyleyemeceğim zaten mantığını azıcık kullanan neyin ne olduğunu anlar. Hadi Rob gerçekten affetti diyelim ha tamam onun bileceği iş ama ben çok da sağlıklı bir karar verdiğini düşünmem, mutlu ya da uzun da olucağınıda sanmam.
    Onun için ne en iyisiyse o olsun ama ben bu yolda olduğunu düşünmüyorum.

    Artık haber yalan mı doğru mu ? bilemiyoruz buber Frown

Yorum yazmak için giriş yapmalısınız.