Meksika Cinemania Dergisi Röportajı
İçeriği sadece premium üyeler görebilmektedir. Lütfen kayıt olunuz. Eğer kayıtlı bir kullanıcı iseniz, lütfen giriş yapınız.
|
|||||
Meksika Cinemania Dergisi Röportajıİçeriği sadece premium üyeler görebilmektedir. Lütfen kayıt olunuz. Eğer kayıtlı bir kullanıcı iseniz, lütfen giriş yapınız. 4 yorum alan yazıMeksika Cinemania Dergisi RöportajıYorum yazmak için giriş yapmalısınız. |
|||||
119sorgu.0,697saniye. |
Rob’cum biraz kendine güvensen diyorum
Böyle röportajlarını okuyunca nasıl baskı altında hissettiğini anlıyorsun.Bence gerçekten istediği işleri yaparsa iz bırakan oyunculardan biri olacak.Beni hatırla izlediğim filmleri içinde oyunculuğunu en iyi ortaya koyan film.Çünkü senaryoyu gerçekten benimsemiş filmin başka aşamalarındada içinde olmuş.Umarım istediği gibi teklifler alır bizde keyifle izleriz.
Çok keyifli ve içten bir röportaj olmuş.Çeviri ve paylaşım için çok teşekkürler Alice…
Sevgili Stoker sana katılıyorum en önemlisi insanın kendine güvenmesi ve inanmasıdır…
Robsal cümleler bunlar okurken anlayabiliyorsunuz. Crononberg’in röportajlardan nasıl etkilendiğini anlayabiliyorum ve Beni Hatırla’daki o mavi gri bakışların etkisinden kurtulabilmek kolay olmamıştır.